Uppdaterad: 26 maj 2022

ZenBusiness Recension (Är det bäst?): För- och nackdelar, prissättning, bästa alternativ

Hoppa till för- och nackdelar med ZenBusiness

zenbusiness granska utvald bild

Startar du företag & letar efter en kostnadseffektiv och kompetent företagsbildningstjänst? Vill du vara säker på att du kommer att arbeta med en mycket ansedd och pålitlig LLC-bildande tjänst? Anmäl dig sedan till ZenBusiness!

ZenBusiness är ett av de mest populära LLC-bildande företagen där ute idag för människor som vill starta ett företag. Många företagare har kunnat börja från början och bilda ett framgångsrikt aktiebolag med hjälp av denna leverantör. Välj bland paketen de erbjuder och veckla ut ett brett utbud av tjänster packade i perfekta paket som definitivt kommer att tillfredsställa dina inkorporeringsbehov.

För närvarande på vår lista över bästa LLC-tjänster - ZenBusiness regerar högsta #1! Så du kanske vill kolla vår artikel dedikerad till topprankade LLC-tjänster och se om ZenBusiness passar dig verkligen.

Låt oss nu ta reda på mer om företaget och se om deras tjänster verkligen är värda dina pengar och om de är de bästa i den här branschen. Låt oss också kolla in hur andra jämförbara tjänster presterar och se om de erbjuder ett bättre erbjudande.
Eller om du inte känner för att läsa – bara gå direkt till www.ZenBusiness.com och kolla upp dem själv.

ZenBusiness Bakgrund – Vilka är de?

ZenBusiness är en professionell LLC-bildande leverantör som är dedikerad till att skapa det enklaste sättet att starta och driva ett framgångsrikt företag. De har också för avsikt att hjälpa företagare att arkivera och underhålla en kompatibel och framgångsrik LLC.

För att behålla det förtroende de får från sina kunder, ZenBusiness förblir trogen följande kärnvärderingar:

 • Empati: Vi är där med våra kunder på deras väg mot framgång och bryr oss verkligen om hur de mår under hela resan.
 • Innovation: Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att möta våra kunders behov. Har du förslag? Vänligen meddela oss!
 • Inverkan: Vi tror att vår verksamhet och alla våra kunder har kraften och förmågan att göra en enorm inverkan på livet för alla vi berör.
 • Egenvård: Vi sätter våra människors och kunders välbefinnande främst, eftersom vi vet att du inte kan ta hand om affärer om du inte tar hand om dig själv.

Även de är relativt nya på scenen, eftersom de bara öppnade 2015 i Austin, Texas,  ZenBusiness har redan hjälpt tusentals entreprenörer att komma igång med att bilda sina LLC. Sedan dess har de kunnat göra drömmen om att starta ett nytt företag tillgänglig för alla i hela staten genom att ge allt en entreprenör behöver, såsom registrerade agenttjänster, EIN-registrering, CPA-bedömning och till och med en webbplats för ditt nybildade företag .

Trots sin storlek kan de stödja nästa generations entreprenörer, startups och frilansare genom att tillhandahålla det som andra inte kan erbjuda, såsom bekymmersfria tjänster, assistans i världsklass och ett allomfattande onlineverktyg som alla kunder behöver att vara effektiva under hela verksamhetens livstid.

Liksom flera LLC-leverantörer, ZenBusiness delar upp sina tjänster i tre nivåer dividerat med pris. Även om de, till skillnad från ett fåtal leverantörer, inte erbjuder ett gratis företagsbildande paket, är deras lägsta prisnivå ganska överkomlig. Fördelen med detta är dock den lägre merförsäljningen du får från även det billigaste paketet.

Verkligen, ZenBusiness är här för att hjälpa och uppmuntra de orädda entreprenörer och företagare som vill ta risken att fullfölja sin ambition att etablera en framgångsrik LLC och skapa ett bättre liv. Så låt oss ta en djupgående titt på deras paket och se vad de kostar med fördelarna de ger.

Känner du inte för att läsa? – En snabb ZenBusiness Videoöversikt

YouTube-spelare

ZenBusiness Recenserad i några få meningar

När du bildar ett LLC är det mycket viktigt att ta hänsyn till flera saker om du väljer att använda en inkorporeringstjänst. I fallet med Zen, här är de som vi har granskat:

 1. Is ZenBusiness pålitlig? 9 / 10
 2. Hur snabb är deras företagsbildningstjänst? 8 / 10
 3. Erbjuder de bra kundsupport? 9 / 10
 4. Hur är den totala prissättningen och värdet på? 10 / 10

Sammantaget, Zenbusiness förtjänar verkligen betyget 9/10 eller 4.8/5.

Vi kommer att granska var och en av dessa fyra punkter i detalj längre fram i artikeln. Men om du redan är övertygad – vi kan definitivt säga att du fritt kan prova dem och du kommer inte att bli besviken.

Uppenbarligen en av de drivande faktorerna vi gav ZenBusiness en 9 av 10 är att vi känner att det är allas mål att samarbeta med ett företag som värdesätter konsumenter och deras startups. Vi hittade deras prissättning ska vara anständig, realistisk och tydligt kundvänlig, vilket är anledningen till att vi placerade dem över de andra LLC-bildningstjänsterna som vi hade granskat.

Med helt positiv kundfeedback och relativt höga poäng kunde de bygga en stark närvaro online, vilket satte dem före större konkurrenter i branschen. Dessa återspeglar bara hur engagerad denna organisation är att förbli trogen sitt syfte att hjälpa blivande entreprenörer att starta och driva sina företag genom en billig och effektiv tjänst.

ZenBusiness LLC Formationspaket och prissättning

ZenBusiness erbjuder tre paket med olika priser och funktioner. Du kan välja mellan dessa beroende på nivån på priser och tjänster du vill ha. Men till skillnad från vissa formationstjänster faktureras dessa planer årligen och fortsätter att tillhandahålla tjänster för att hålla dig i överensstämmelse. Tänk på att du för var och en av dessa skulle vara ansvarig för att betala de statliga anmälningsavgifterna utöver kostnaden för paketet. En av de bästa sakerna med Zenbusiness är att de tillhandahåller gratis Registered Agent-tjänster för det första året med alla sina paket.

1. Startpaket (49 USD/år)

Detta är startpaketet för dig som letar efter det billigaste alternativet för företagsbildning. Det inkluderar:

 • Standard arkiveringshastighet: de uppger att detta kommer att ta mellan 1-2 veckor. Men många användare hävdar att deras ansökan var klar på bara några dagar. Rad 2
 • Registrerad agenttjänst: ZenBusiness kommer att fungera som ditt registrerade ombud och ta emot officiell korrespondens.
 • Driftsavtal: De kommer att göra ett anpassat driftavtal för ditt företag.
 • Förberedelse och arkivering av organisationsartiklar: De kommer att göra och arkivera dessa viktiga dokument med staten. Här är en utökad guide om Organisationsartiklar (+gratis nedladdning av mall.

Kolla in Förrätt paket på ZenBusiness hemsida.

2. Pro-paket ($199/år)

Detta är ZenBusinesss mellanprispaket. Det inkluderar tjänsterna som tillhandahålls i det billigare paketet samt dessa ytterligare:

 • Snabb arkivering: Beställningar med normal arkiveringstid slutförs i den ordning de tas emot. Med den påskyndade arkiveringen kommer din beställning att behandlas före dessa.
 • EIN-fil: ZenBusiness kommer att lämna in till IRS för din arbetsgivarens identifikationsnummer. Detta nummer är nödvändigt för att anställa anställda, ansöka om ett företagsbankkonto och för flera andra nödvändiga funktioner. Du kan enkelt få ett EIN via deras hemsida.
 • Bankauktoriseringsmall: Denna mall används för att hjälpa medlemmarna i din LLC att snabbt anta en resolution som tillåter en individ att öppna och hantera ett bankkonto för ditt företags räkning.
 • Fortsatt efterlevnad: ZenBusiness kommer att tillhandahålla 2 års ändrad arkivering, årsrapporter och skicka dig varningar om viktiga datum.

Kolla in Proffs paketet på deras hemsida.

3. Premiumpaket (299 USD/år)

Detta är ZenBusinesss högsta företagsbildande paket. Liksom Pro-paketet innehåller det paketinnehållet på lägre nivå såväl som dessa ytterligare funktioner.

 • Rush Filing: På denna nivå av paket får du den högsta arkiveringshastigheten.
 • Domännamnsregistrering: de kommer att registrera ett domännamn åt dig som stämmer överens med ditt företagsnamn.
 • Företagswebbplats: Genom att använda informationen som de har fått i dina bildningsdokument, ZenBusiness kommer att skapa en webbplats för ditt företag. Detta kan enkelt redigeras senare för att anpassa det som du vill.
 • Företags Email: du kommer att få en e-postadress som är anpassad till ditt företags namn.

Kolla in Premium paket på ZenBusiness hemsida.


Dyk djupare in i ZenBusiness översyn

1. Is ZenBusiness Pålitlig? | 9 / 10

Som vi nämnde tidigare - de är baserade i Austin, TX, och är ett relativt ungt företagsbildande företag. De flesta skulle se det som ett fel, men i det här fallet är det definitivt inte det.

Trots att det är en av de nyaste organisationerna på marknaden för företagsbildning, ZenBusiness har gjort sig ett namn i denna konkurrensutsatta bransch med sin högutbildade arbetskraft.

ZenBusiness kompletterar en mängd olika företagstjänster online genom att helt och hållet omfamna tekniken och de möjligheter den erbjuder – den främsta orsaken till deras lägre priser som tilltalar människorna och framför allt deras nöjda kunder.

Som ett resultat kan de bilda massor av nya LLCs varje år och baserat på deras recensioner på olika webbplatser gör de det mycket bra på en konsekvent basis. Att vara ett ungt företag kan ha sina fördelar när man är lite mindre och snabbare med mindre byråkrati att hantera.

Så ja, skulle vi säga Zenbusiness är verkligen pålitlig och värd att prova.

2. Handläggningstid för ZenBusiness (Hur snabbt går det?) | 8 / 10

Jag säger det direkt - deras vändning är snabb!

Till skillnad från andra företag i denna bransch, ZenBusiness hanterar din bildningstakt baserat på den plan eller brådskande fil du väljer.

De kommer att ge dig en beräknad tidpunkt för ditt aktiebolags skapande när du väljer i vilken stat du vill bilda din LLC. Det kommer definitivt att variera från stat till stat.

Men när det kommer till TAT, jämfört med andra formationstjänster, ZenBusiness gör ett riktigt bra jobb, så du behöver inte vänta länge eller bli besviken.

Dessutom kan du alltid välja "rush"-paketet om du behöver din LLC ASAP.

3. Deras kundsupport | 9 / 10

När du kommer till Zenbusiness, ser du att du kan kontakta dem via livechatt, e-post eller telefon.

Du har nu möjlighet ZenBusiness webbplatsen har en sida med vanliga frågor (FAQ) samt ett hjälpcenter med en serie artiklar som kan lösa kundfrågor.

Huvudsakligen, du behöver inte vänta längre än 5-10 minuter när du är på chatt. Om du kontaktar via e-post — de lovar att svara inom ~24 timmar. Under normala öppettider, måndag till fredag, från 8:6 till XNUMX:XNUMX Central Time, erbjuder webbplatsen chattsupport i realtid.

Och om du har bråttom - kontakta definitivt företaget per telefon för mer information. Du kan ringa dem på: Måndag – fredag ​​kl. 8–8 Centraltid eller söndag kl. 10–7 Centraltid.

Det faktum att de jobbar på söndagar skiljer dem definitivt från sina konkurrenter. Och recensioner på BBB och Trustpilot hyllar också deras kundservice.

Oavsett hur du kontaktar dem, ser det ut som att de anstränger sig för att svara på förfrågningar och åtgärda eventuella problem.

4. Prissättning och värdeförhållande | 10 / 10

Zenbusiness har ett av de mest attraktiva prispaketen från alla LLC-tjänster. Startpaketet är endast $49 + statliga avgifter. Det inkluderar fullständig förberedelse och arkivering av dina bolagsordningar, registrerad agentservice, mall för driftsavtal och gratis konsultation om redovisning. Detta gör det till ett av de bästa "bang for your buck"-valen överlag.

Om du prenumererar på deras $149/år Pro-plan kommer du att få en hanterad årsrapport och efterlevnadsövervakningstjänst, ett EIN (skattenummer) och ett bankupplösningsformulär, vilket gör denna plan exceptionell och väl värd att ha.

Samtidigt tror vi att deras dyraste plan, Premium-paketet för $249 per år, också är en anständig affär. Men vi föredrar och rekommenderar de två första paketen eftersom inga andra planer kan konkurrera med vad de innehåller.

Enligt vår åsikt - Zenbusiness lyser i detta område. Paketprissättning och alla tilläggstjänster är mycket tydliga och inte förvirrande. Jämfört med alla andra LLC-tjänster som finns tillgängliga på online-formationsverksamheten har de paket av högsta kvalitet till en betydligt lägre kostnad. De tillhandahåller till och med en rad ytterligare grundläggande resurser till företag av alla slag.

Så, vill du spara pengar och få bra service? Du kan inte gå fel med ZenBusiness!


Bästa funktioner som du kan få med ZenBusiness LLC Service

Nu vet du lite om vad ZenBusiness erbjudanden på varje nivå. Men låt oss gå in lite mer i detalj om vad alla dessa funktioner egentligen betyder. Detta kan hjälpa dig att avgöra om något av deras paket är rätt för dig.

GRATIS 1:a års registrerad agenttjänst

Var och en av ZenBusinesss paket inkluderar GRATIS registrerade agenttjänster för det första året. Detta är en bra affär med tanke på att bara denna tjänst i allmänhet har en hög prislapp. En lågpris LLC-bildningstjänst som standardplanen på $49 är en otrolig affär.

Några få tjänster, som t.ex Incfile, erbjuder gratis registrerad agenttjänst; dock för Incfile, detta är bara gratis det första året. Efter det är det $119 varje år för registrerade agenttjänster.

Detta är möjligen den största anledningen till att många företagare recenserar dem så mycket. Denna lågprisregistrerade agent kommer tillsammans med de andra tjänsterna som erbjuds i startpaketet och kommer att ta emot all korrespondens med statssekreteraren.

Om du är osäker på om du behöver den här tjänsten, kolla in vår guide om registrerat ombud här.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Driftavtal med ZenBusiness

Varje serviceplan ger ditt företag ett driftsavtal. Detta grundläggande juridiska dokument krävs ofta för att bilda ett LLC och är tillrådligt oavsett. Detta dokument fastställer ägandet av ditt företag samt skyldigheterna för alla dess medlemmar.

Besök deras hemsida och se allt om Driftavtal genom att klicka här.


Fortsatt efterlevnad

ZenBusiness LLC-tjänsten inkluderar dess fortsatta efterlevnadstjänster med sina Professional- och Premium-planer. Denna tjänst kommer att skicka ditt företag varningar om betydande ansökningstider. Den kommer också att hantera din årliga ansökan samt två årliga tillägg.

Om du missar ett viktigt inlämningsdatum kommer de att ge dig en plan för att återvända till staten. Denna plan kommer också att hantera alla relaterade kostnader, så du behöver inte oroa dig och kan fokusera på att växa ditt företag.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Zenbusiness LLC Formationshastighetsalternativ

Företaget har flera alternativ för hastighet, beroende på vad du behöver. Dessa alternativ har ingen effekt på den tid det tar för staten att behandla din ansökan; Du kan dock välja en plan som kommer att minska tiden avsevärt, beroende på ditt val.

ZenBusiness garanterar 2-3 veckors handläggningstid med deras startplan, och det här är inte så illa om du inte har bråttom. För dem Pro plan, det är 5-8 arbetsdagar, och för Premiumplan, det kommer att vara 2-4 arbetsdagar

Dessa anmälningstider baseras på ditt val av företagsbildningsnivå. Fördelen med detta system är att det tillåter företagare att bestämma om de har tid att vänta och kan spara lite pengar med en långsammare arkiveringstid.

Men å andra sidan erbjuder vissa andra LLC-bildningstjänster arkiveringsalternativ samma dag. Så för dem som har bråttom är detta något att överväga.

Besök deras hemsida och se formationshastigheter genom att klicka här.


EIN (Employer Identification Number)

Ett EIN (alias TAX ID) används för att öppna ett företagsbankkonto eller anställa anställda. Det är i princip som ett personnummer för ett företag.

Om du köper Pro- eller Premium-paketet, ZenBusiness kommer att få ett EIN för ditt företag gratis. Om du väljer startpaketet kan du betala dem en extra avgift för att säkra ett EIN åt dig. Du kan också få ett EIN själv gratis på IRS webbplats.

Besök ZenBusiness webbplats och kolla efter EIN-alternativ genom att klicka här.


DBA-namnregistrering

DBA betyder att göra affärer som. Genom att registrera ett DBA-namn kan ditt företag använda ett annat namn än dess juridiska namn. Dessa namn kallas ofta handelsnamn.

Att skaffa en DBA i USA är inte lätt, men ZenBusiness llc service kan hjälpa dig. De kan hjälpa dig att säkra din DBA samtidigt som du följer alla statliga riktlinjer eller krav. Detta kommer att spara tid och besvär att göra det själv.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla DBA-funktioner genom att klicka här.


Bankupplösning

En bankupplösning ingår i Pro och Premium ZenBusiness Paket. Detta dokument visar en bank som har tillåtelse att öppna och använda ett bankkonto för ditt företag. Som en del av banklösningsfunktionen som ingår i Premium-paketet kan du få tillgång till ett register över de beslut som ditt företag har fattat.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Årsberättelser av ZenBusiness

Många stater kräver att LLCs lämnar in årliga rapporter för att hålla sig i enlighet med statliga lagar och förordningar. Om ditt företag är skyldigt att lämna in en årsredovisning och inte gör det, kan ditt företag bli föremål för stora böter. Det kan till och med leda till att ditt företagslicens dras in.

ZenBusiness företagsbildningstjänster kan hjälpa dig att undvika detta problem. De kan lämna in din årsredovisning åt dig, och på så sätt se till att ditt företag följer reglerna. Årsrapportarkivering ingår i Pro- och Premium-paketen som en del av bekymmersfri efterlevnad. Men du kan köpa årsrapporter eller bekymmersfri efterlevnad som en tilläggsfunktion för startpaketet. Den bekymmersfria efterlevnadsfunktionen kostar $119/år, och årsrapporter kostar $75/år plus statliga avgifter.

Besök deras hemsida och se alla funktioner genom att klicka här.


Domännamnsregistrering

Varje företag idag borde ha en hemsida. Det hjälper till att etablera ditt företags legitimitet. De kan hjälpa dig med denna uppgift genom att skaffa ett domännamn för ditt företag.

Även om det inte är direkt förknippat med LLC-tjänsten - men det är fortfarande en fantastisk förmån att ha.

Besök deras hemsida och se möjligheter för din företagsdomän genom att klicka här.


Sekretess för domännamn

När du väl har ett domännamn måste du vara orolig för din integritet. Sekretess kan vara ett problem eftersom när du arkiverar ditt domännamn hålls det i en offentlig databas, WHOIS.

Men om de ger dig ett domännamn inkluderar de en sekretesstjänst för domännamn. Som en del av denna tjänst, ZenBusiness kommer att ersätta din information med informationen från en vidarebefordrantjänst i WHOIS. Detta håller din privata information borta från den offentliga databasen.

Besök deras hemsida och se alla funktioner genom att klicka här.


Verktyg för att bygga företagswebbplatser från ZenBusiness

Varje företag bör ha en webbplats eftersom en onlinenärvaro är en nödvändighet idag. Men du behöver inte skapa en webbplats på egen hand. ZenBusiness kommer att göra din webbplats åt dig om du väljer Premiumpaketet, eller så kan du få tjänsten som ett tillägg.

De tillhandahåller också ett verktyg för att bygga webbplatser där du enkelt kan skapa din egen, personliga företagswebbplats snabbt och effektivt.
För att ge dig en kort recension av deras webbplatsbyggare - allt vi kan säga är att det är ett perfekt enkelt dra-n-släpp-verktyg där du inte behöver någon teknisk kunskap för att skapa en fantastiskt snygg webbsida.

Besök ZenBusiness.com och skaffa din egen webbplats genom att klicka här.


Business Email

Som ny företagsägare behöver du en företags-e-postadress. Det låter dig göra marknadsföring och kommunicera med dina kunder samt förbättra din trovärdighet. Detta är en av de användbara tjänsterna som ingår i Premium-paketet, eller så kan du köpa det som ett tillägg för $25/år.

Besök ZenBusiness webbplats och kontrollera e-postalternativ för företag genom att klicka här.


New York Publication

Som en del av avsnitt 206 i New Yorks aktiebolagslag måste en LLC som vill göra affärer i New York publicera ett meddelande i två tidningar. Detta är ett krav för företag som bildar en LLC i New York eller registrerar en utanför staten LLC.

De tidningar du väljer måste finnas i det län där din LLC är belägen. När du har publicerat dessa meddelanden får du ett intyg om publicering och en intyg om publicering.

För en fullständig guide för New York-publikationer – läs vår guide.

Du måste skicka dessa certifikat till New York Division of Corporations. Sedan kan du göra affärer i New York. Fastän ZenBusiness kommer inte att göra detta åt dig, de är villiga att hjälpa dig och svara på frågor om processen.

Besök deras hemsida och se NY publiceringskostnader genom att klicka här.


Gratis tillägg med ZenBusiness

Företaget erbjuder två kostnadsfria tillägg per år för att hjälpa dig att anpassa din LLC efter behov. Denna tjänst gör ändringar i ditt företag mycket enklare.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Certificate of Good Standing

ZenBusiness gör mycket för att hjälpa dig komma igång bra med din LLC. Ett användbart tillägg de erbjuder är en Certificate of Good Standing.

Detta certifikat utfärdat av staten visar att du uppfyller alla krav för att verka i din stat. Det är tillgängligt för $75 plus statliga avgifter. Det är användbart för att förnya tillstånd eller visa potentiella investerare.

Besök deras hemsida och se alla funktioner genom att klicka här.


Business bankkonto

Du får många fördelar genom att öppna ett företagsbankkonto. ZenBusiness hjälper till att hålla isär ditt företag och din privatekonomi samtidigt som du etablerar en relation med en bank. De gör detta genom Radius Bank.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Företagsförsäkring med ZenBusiness

ZenBusiness hjälper dig att skaffa företagsförsäkring. De arbetar med ett företag som heter Bold Penguin för att hjälpa dig att säkra företagsförsäkringar för din LLC.

Att skaffa företagsförsäkring för din LLC är en bra idé; det kan hjälpa till att skydda dina personliga tillgångar såväl som dina affärstillgångar.

Besök ZenBusiness webbplats och se alla funktioner genom att klicka här.


Bokning av företagsnamn

ZenBusiness erbjuder många användbara funktioner, och att reservera ditt företagsnamn är en av dem. Om du funderar på att starta ett LLC men inte riktigt är redo att börja, kommer de att reservera ditt namn. Men innan du kan reservera det, Zen kommer att göra en kontroll av namntillgänglighet för att se till att ditt önskade företagsnamn inte redan är upptaget.

Besök deras hemsida och se alla funktioner genom att klicka här.


CPA-bedömning och ZenBusiness Bokföringstjänst

Bokföring är ofta en av de svårare delarna av att starta och driva ett företag. Men, ZenBusiness erbjuder en CPA-bedömning som utvärderar din ekonomi för att hjälpa dig med denna uppgift.

Som en del av denna tjänst kommer företaget att matcha dig med en CPA som passar din verksamhet. Detta hjälper dig med din bokföring och annan ekonomi.

Besök ZenBusiness webbplats och se deras CPA-tjänst genom att klicka här.


ZenBusiness Live kundtjänst

De erbjuder live kundsupport online under deras öppettider. Deras öppettider är 7 till 7 ET på vardagar eller 9 till 6 på helger. Detta är förmodligen det bästa sättet att nå kundsupport. Även om du inte vill använda chattfunktionen finns telefon- och e-postsupport också tillgängligt.

ZenBusiness har generellt fått fina recensioner. Människor tenderade att vara särskilt nöjda med sina priser och användarvänlighet. Många upplevde att bildningsprocessen gick väldigt smidigt. De uppskattade det faktum att det inte fanns några orelaterade merförsäljningar.

Besök deras hemsida här och kolla in deras support.


Hur man startar en LLC med ZenBusiness?

ZenBusiness (förmodligen den bästa LLC-tjänsten för tillfället), som tidigare sagt, hjälper nya företag att komma igång genom att integrera avancerade teknologier och produkter med sin egen strategi för små team. Om du köper ett paket från ZenBusiness, transaktionen är ganska okomplicerad. För att ge dig en glimt av vad du kan uppleva under ansökningsprocessen för deras företagsbildande tjänster, här är en snabb sammanfattning:

 1. Välj ditt paket: Det finns tre paket att välja mellan. För att få en korrekt uppskattning av dina kostnader, börja med att välja den stat där du avser att införliva såväl som din affärsmodell längst upp på sidan.
 2. Ange personligt identifierbar information: För att formellt registrera ditt företag och för att säkerställa att du har allt på plats, ZenBusiness kommer att be dig ange några grundläggande detaljer, såsom ditt namn, kontaktinformation och företagsinformation. (Notera: ZenBusiness kommer inte att publicera dina kontaktuppgifter om du inte ger dem makten.)
 3. Ange dina LLC-uppgifter till ZenBusiness: I verkligheten är detta fasen av processen som kommer att kräva massor av din tid och tålamod men det är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att ge ZenBusiness all information om LLC eller företaget du vill bilda. Denna information inkluderar det företagsnamn du önskar, din kontorsadress, företagets ägare, företagschefen och alla andra. Denna information kommer att användas av ZenBusiness i att fylla i nödvändiga dokument med statssekreteraren och andra regeringskontor som är berörda av etableringen av ditt företag.
 4. Ange dina betalningsuppgifter: Vid det här laget behöver du ett kreditkort för att slutföra din transaktion. Betalningen bör täcka deras bearbetningskostnader samt eventuella statligt nödvändiga LLC-bildningsavgifter.

Fördelar och nackdelar med Zenbusiness

Fördelar

 • Driftsavtal: Till skillnad från de flesta av sina konkurrenter, ZenBusiness tillhandahåller ett driftsavtal med vart och ett av deras paket, så vilket paket du än väljer har du säkert en av de viktigaste för att bilda och underhålla en LLC.
 • Kundservice: ZenBusiness erbjuda utökade kundsupporttider:
  Måndag till fredag ​​8. – 8, Central Time och söndag, 10. – 7, Central Time
  Denna utökade kundsupport är avsedd att ta itu med fler förfrågningar och problem och att hjälpa eller gå igenom hela processen med nya kunder. Dessutom får de fantastiska recensioner för sin kundservice, vilket bevisar att kvaliteten på tjänsten de erbjuder via telefon verkligen ger värde till vad du betalar för.
 • Registrerad agent: I likhet med driftsavtalet erbjuder de också ett gratis års registrerad agentservice med alla sina paket, vilket håller dig tillståndskompatibel oavsett vilket paket du använde.
 • priser: Som tidigare nämnts ZenBusiness är en av de mest prisvärda LLC-tjänsterna som finns tillgängliga, med priser som börjar på $49. Detta kan spara upp till $40 jämfört med deras konkurrenter. Med någon av deras planer kan de tillhandahålla allt ditt företag behöver. Du kan till och med använda tilläggstjänster till lägsta möjliga kostnad. Även om konkurrenter kan erbjuda lägre priser, saknar deras paket nyckelfunktioner som bara ZenBusinesss väl utvalda och späckade planer skryter.
 • Recensioner: Zenbusiness har för närvarande över 10,000 XNUMX kundrecensioner online, där den stora majoriteten av dessa kommentarer är positiva. Detta har varit en av ZenBusinesss tillgångar sedan 2015 och trots deras brist på erfarenhet har de redan fått respekt och förtroende från sina kunder.

Nackdelar

 • Erfarenhet: ZenBusiness har inte lika mycket erfarenhet som vissa av sina konkurrenter.
 • EIN: Om du väljer grundpaketet måste du betala ytterligare 70 USD för ett arbetsgivarnummer.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.


Övriga (tredje parts) kundrecensioner av Zenbusiness

Vi har berättat vad vi tycker, men låt oss se vad deras kunder har att säga om deras tjänst. Främst har människor en fantastisk upplevelse av sin tjänst. De berömmer deras beställningsprocess och webbplatshastighet. Kundsupport anses också vara "personlig och hjälpsam".

Zenbusiness har en jättestor 4.8/5 betyg på Trustpilot (från 6,900 XNUMX+ recensioner).

Om du vill se deras kundrecensioner på BBB (Better Business Bureau) – du kan se dem här.

Och om du planerar att läsa några Zenbusiness Google recensioner – tyvärr har de inga av dem på Google.

De recenseras inte heller på Yelp.

Och om du letar efter Zenbusiness kundrecensioner på Reddit - du kan göra det, men kundrecensioner kommer att vara utspridda, eftersom de inte har en subreddit för dem specifikt.

Här är några ZenBusiness kundrecensioner från TrustPilot:

Positiva recensioner

"Jättebra erfarenhet! Lätt att installera LLC, superlätt att navigera på webbplatsen. Fick dem också att reservera ett domännamn och skapa/värda företagsmail för mig. A+ upplevelse”

"Efter att ha undersökt flera alternativ att använda som en facilitator för bildandet av min LLC, valde jag ZenBusiness och blev inte besviken, men förvånad över hur enkelt och ekonomiskt det var. Dessutom var deras kundtjänst väldigt personlig och hjälpsam. Jag är glad över att gå vidare och använda dem igen om jag behöver hjälp.”

Negativa recensioner

"Det kändes som att allt som min stödperson ville var att få in och ut mig. Dessutom inget stöd eller hjälp att få kontoutdraget och driftsavtalet ifyllt.”

"De var på toppen av alla pappersarbete. Jag föll bara inte, jag hade fått några riktiga förklaringar/förståelse för hela processen”


Totalt värde av ZenBusiness

Det totala värdet är utmärkt! ZenBusiness fick 9/10 eller 4.8 av 5 stjärnor.

När man ska och inte ska använda ZenBusiness?

Medan ZenBusiness har enorma fördelar, det kanske inte är det perfekta alternativet för alla enheter. Som ett resultat av detta har vi sammanställt fler instanser som du kan fundera över, vilket kan påverka ditt beslut att välja ZenBusiness som din bildningstjänst eller inte.

Använda ZenBusiness om…

Du vill ha en av de mest prisvärda LLC-tjänsterna med det bästa totala värdet. De är också en ansvarsfull företagsmedborgare med en högre nivå av kundnöjdhet.

Du har redan ett företag men behöver en registrerad agent. ZenBusiness kan tillgodose det behovet för dig för så lite som $99 per år. Du kan till och med bunta in deras efterlevnadstjänster för en summa av $149 och ha sinnesfrid att veta att en ZenBusiness specialist kommer att se till att ditt företag har en konkurrenskraftig och kompatibel status med staten.

Använd inte ZenBusiness om…

Du behöver lite mer juridisk hjälp när det kommer till ditt företag, särskilt i framtiden. Om så är fallet, kanske du vill gå med en tjänst som LegalZoom, som hjälper dig att bilda din LLC eller ditt företag samt ge juridisk hjälp.

Fortfarande, vi överväger ZenBusiness att vara den bästa LLC-bildningstjänsten för alla företag. Även om deras grundpaket är ojämförligt med IncFile och IncAuthority när det gäller pris, ZenBusiness erbjuder olika nivåer av planer som kan passa vilken budget som helst och passa alla nystartade företag. Deras webbplats och tjänster är pro-kunder och de erbjuder ett brett utbud av valfria tjänster som du kan använda för att anpassa din köpupplevelse och se till att du uppfyller dina affärsbehov.

Bäst ZenBusiness alternativ

ZenBusiness har ett antal konkurrenter inom LLC-bildningsbranschen. Två av deras största konkurrenter inkluderar Incfile och Northwest Registered Agent. Låt oss ta en kort titt på för- och nackdelarna med dessa företag jämfört med dem.

Alternativ # 1: Incfile

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

Fördelar

 • Kundservice: Incfile har kunniga kundtjänstrepresentanter, men de är svåra att nå.Linje 2
 • Erfarenhet: Incfile har funnits sedan 2004 och har hjälpt över 250,000 XNUMX människor. ZenBusiness har bara funnits sedan 2015.
 • Pris: Incfile har ett gratis alternativ; medan, ZenBusinessDet billigaste alternativet är $49. Incfile och Zen har liknande priser för sina två högre alternativ.
 • Användarvänlighet: Incfile gör formationsprocessen relativt enkel, och det sparar dina framsteg om du inte kan avsluta på en session. I alla fall, ZenBusinesss process är lättare.

Nackdelar

 • Juridiska tjänster: Incfile har endast begränsade juridiska tjänster tillgängliga. ZenBusiness har inte heller ett brett utbud av juridiska tjänster.
 • upsells: Incfile har en irriterande mängd merförsäljningar. ZenBusiness har inte så många merförsäljningar.

Kolla vår fullständig recension av IncFile här också.


Alternativ # 2: Northwest Registered Agent

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Checka ut vår fullständiga recension av Northwest.

Fördelar

 • Kundservice: Northwest har inte lika många recensioner som vissa andra LLC-bildande företag, men recensionerna är i första hand positiva. ZenBusiness har många positiva recensioner om deras utmärkta kundservice.
 • Erfarenhet: Northwest Registered Agent startade sin verksamhet 1998, så de har en betydande erfarenhet. Medan ZenBusiness har bara funnits sedan 2015, men de har mycket bra recensioner.
 • Pris: Northwest har ett gratis alternativ, men du måste faktiskt arkivera dokumenten själv. Deras fullständiga plan är jämförbar med ZenBusinesstvå dyrare planer. I alla fall, ZenBusinessStartpaketet inkluderar anmälan för $49.
 • Juridiska tjänster: Northwest Registered Agent erbjuder en mängd olika juridiska tjänster. ZenBusiness tillhandahåller begränsade juridiska tjänster.

Nackdelar

 • paket: Northwest Registered Agent har färre paketalternativ än andra LLC-bildande företag. ZenBusiness har ett genomsnittligt antal paket.
 • Tilläggstjänster: De har färre tilläggsalternativ än vissa av sina konkurrenter. ZenBusiness har ett brett utbud av tillägg.

Hur fungerar det? ZenBusiness Jämför med konkurrenterna?

Här har vi samlat några länkar till våra fullständiga recensioner och guider som jämför ZenBusiness till andra företags- och bolagsbildningstjänster. Kolla gärna in dem:

Slutsats

ZenBusiness har många avgörande egenskaper som skiljer den åt som en av de bästa online LLC-bildningstjänsterna. ZenBusiness erbjuder LLC-bildningstjänster och får extremt positiva recensioner från företagsägare. Även om de inte är det absolut billigaste alternativet där ute utan gratis alternativ, erbjuder de ett mycket konkurrenskraftigt prissatt startpaket.

ZenBusiness kommer att ge dig en sömlös LLC-bildning och -inkorporering till en låg kostnad, såväl som en helt online-bildningsmetod som är enkel och okomplicerad från början till slut och innehåller allt du behöver. Vi uppskattar och rekommenderar till och med deras $39 Starter-plan till blivande företag på grund av det totala värdet den ger.

En av deras största fördelar gentemot sina konkurrenter är deras erbjudande gratis registrerad agenttjänst i även deras billigaste paket. Den årliga kostnaden för denna tjänst efter det första året är bland de bästa som finns.

Ignorerar det faktum att ZenBusiness saknar bakgrund av etablerade inkorporerare som t.ex LegalZoom eller Mycorporation, med tanke på att de har registrerat och etablerat hundratals LLCs sedan 2015, förväntar vi oss att de kommer att fortsätta utvecklas på sin redan goda meritlista under de kommande åren.

Verkligen, ZenBusiness är det bästa alternativet för alla entreprenörer som precis har börjat eller nuvarande företagare som vill ansöka om en LLC, de har verkligen några av de bästa erbjudandena på marknaden.

Nu, tror du att vi rekommenderar ZenBusiness? Tja, DEFINITIVT!


Vanliga frågor om ZenBusiness

Har ZenBusiness Ge bra kundsupport?

De ger utmärkt kundsupport. Det är förmodligen deras bästa egenskap. De får många positiva kundrecensioner på sin utmärkta kundservice.
Deras kundsupport är från 7 till 7 ET på vardagar och från 9 till 6 på helger.


Bilda ett LLC med ZenBusiness I dag

Betyg: 4.8 stjärnor av 5

ZenBusiness

Endast $39 för deras startpaket och en av de bäst rankade LLC-bildningstjänsterna där.

Fortfarande inte övertygad av ZenBusiness? Här är några av våra andra LLC-tjänsterrecensioner


Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Om författaren
Författarfoto
Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början