Uppdaterad: 13 augusti 2022

ZenBusiness Recension (Är det den bästa LLC-tjänsten?): För- och nackdelar, prissättning, bästa alternativ för ZenBusiness

Hoppa till för- och nackdelar med ZenBusiness

zenbusiness granska utvald bild

Startar du företag & letar efter en kostnadseffektiv och kompetent företagsbildningstjänst? Vill du vara säker på att du kommer att arbeta med en mycket ansedd och pålitlig LLC-bildande tjänst? – läs vidare för vi kanske har en lösning för dig.

Småföretagare som vill bilda ett LLC behöver hjälp. Vanligtvis, ZenBusiness LLC-bildningstjänster är det bästa valet. Sammantaget är detta ett Texas-baserat företag som tillhandahåller 360-graderstjänster från att namnge LLC till att lämna in årsrapporter. Detta ZenBusiness recensionen utvecklar varför du ska välja ZenBusiness, även med de många "gratis" LLC-bildningspaket som finns på marknaden.

För närvarande på vår lista över bästa LLC-tjänster - ZenBusiness regerar högsta #1! Så du kanske vill kolla vår artikel dedikerad till topprankade LLC-tjänster och se om ZenBusiness passar dig verkligen.

Låt oss nu ta reda på mer om företaget och se om deras tjänster verkligen är värda dina pengar och om de är de bästa i den här branschen. Låt oss också kolla in hur andra jämförbara tjänster presterar och se om de erbjuder ett bättre erbjudande.

ZenBusiness Bakgrund – Vilka är de?

ZenBusiness är en professionell LLC-bildande leverantör som är dedikerad till att skapa det enklaste sättet att starta och driva ett framgångsrikt företag. De har också för avsikt att hjälpa företagare att arkivera och underhålla en kompatibel och framgångsrik LLC.

För att behålla det förtroende de får från sina kunder, ZenBusiness förblir trogen följande kärnvärderingar:

 • Empati: Vi är där med våra kunder på deras väg mot framgång och bryr oss verkligen om hur de mår under hela resan.
 • Innovation: Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att möta våra kunders behov. Har du förslag? Vänligen meddela oss!
 • Inverkan: Vi tror att vår verksamhet och alla våra kunder har kraften och förmågan att göra en enorm inverkan på livet för alla vi berör.
 • Egenvård: Vi sätter våra människors och kunders välbefinnande främst, eftersom vi vet att du inte kan ta hand om affärer om du inte tar hand om dig själv.

Även de är relativt nya på scenen, eftersom de bara öppnade 2015 i Austin, Texas,  ZenBusiness har redan hjälpt tusentals entreprenörer att komma igång med att bilda sina LLC. Sedan dess har de kunnat göra drömmen om att starta ett nytt företag tillgänglig för alla i hela staten genom att ge allt en entreprenör behöver, såsom registrerade agenttjänster, EIN-registrering, CPA-bedömning och till och med en webbplats för ditt nybildade företag .

Trots sin storlek kan de stödja nästa generations entreprenörer, startups och frilansare genom att tillhandahålla det som andra inte kan erbjuda, såsom bekymmersfria tjänster, assistans i världsklass och ett allomfattande onlineverktyg som alla kunder behöver att vara effektiva under hela verksamhetens livstid.

Liksom flera LLC-leverantörer, ZenBusiness delar upp sina tjänster i tre nivåer dividerat med pris. Även om de, till skillnad från ett fåtal leverantörer, inte erbjuder ett gratis företagsbildande paket, är deras lägsta prisnivå ganska överkomlig. Fördelen med detta är dock den lägre merförsäljningen du får från även det billigaste paketet.

Verkligen, ZenBusiness är här för att hjälpa och uppmuntra de orädda entreprenörer och företagare som vill ta risken att fullfölja sin ambition att etablera en framgångsrik LLC och skapa ett bättre liv. Så låt oss ta en djupgående titt på deras paket och se vad de kostar med fördelarna de ger.

Känner du inte för att läsa? – En snabb ZenBusiness Videoöversikt

YouTube-spelare

ZenBusiness Recenserad i några få meningar

När du bildar ett LLC är det mycket viktigt att ta hänsyn till flera saker om du väljer att använda en inkorporeringstjänst. I fallet med Zen, här är de som vi har granskat:

 1. Is ZenBusiness pålitlig? 9 / 10
 2. Hur snabb är deras företagsbildningstjänst? 8 / 10
 3. Erbjuder de bra kundsupport? 9 / 10
 4. Hur är den totala prissättningen och värdet på? 10 / 10

Sammantaget, Zenbusiness förtjänar verkligen betyget 9/10 eller 4.8/5.

Snabb sammanfattning

Låt oss börja det här ZenBusiness granska med en snabb sammanfattning av alternativen. Du vill jämföra detta varumärke med andra LLC-bildande paket för att få det rätta och behöver den bästa LLC-tjänsten som finns tillgänglig.

Andra LLC-bildande företag erbjuder nollkostnadsalternativ. Förutom obligatoriska statliga avgifter behöver du inte betala för något annat. Men de flesta företagare väljer fortfarande ZenBusiness eftersom det tillhandahåller obligatoriska tjänster som är nödvändiga för att bilda LLC till ett lågt pris.

På baksidan, vissa andra tjänsteleverantörer, som t.ex Incfile och myndigheten, ta mer betalt för att göra samma saker.

De viktigaste funktionerna i ZenBusiness inkluderar transparens och 100 procent noggrannhet. Det finns inga dolda avgifter, förseningar eller kompromisser i tjänstens kvalitet. Dessutom erbjuder företagets premiumplan de flesta tjänsterna, och det är billigare än några av de andra registrerade agenttjänsterna på marknaden.

Paket som erbjuds av denna onlinetjänst för företagsbildning – hur mycket kostar ZenBusiness Kostnad?

ZenBusiness erbjuder tre paket med olika priser och funktioner. Du kan välja mellan dessa beroende på nivån på priser och tjänster du vill ha. Men till skillnad från vissa formationstjänster faktureras dessa planer årligen och fortsätter att tillhandahålla tjänster för att hålla dig i överensstämmelse. Tänk på att du för var och en av dessa skulle vara ansvarig för att betala de statliga anmälningsavgifterna utöver kostnaden för paketet. En av de bästa sakerna med Zenbusiness är att de tillhandahåller gratis Registered Agent-tjänster för det första året med alla sina paket.

De flesta företag överväger Förrätt eftersom det inkluderar viktiga tjänster, såsom ett driftsavtal och gratis registrerade agenter. Låt oss få en mer djupgående jämförelse:

1. Startpaket (49 USD/år)

Startplanen kostar $49 plus ytterligare statliga avgifter, även om ett skatteavdrag kan bli aktuellt. Företaget hävdar dock att det börjar på $39, men den slutliga notan är $49.

Oavsett så har den de nödvändiga tjänsterna som krävs för att bilda en LLC. Handläggningstiden är 12 till 15 dagar, och alternativen som ingår är:

 • Standard arkiveringshastighet: de uppger att detta kommer att ta mellan 1-2 veckor. Men många användare hävdar att deras ansökan var klar på bara några dagar. Rad 2
 • Registrerad agenttjänst: ZenBusiness kommer att fungera som ditt registrerade ombud och ta emot officiell korrespondens.
 • Driftsavtal: De kommer att göra ett anpassat driftavtal för ditt företag.
 • Förberedelse och arkivering av organisationsartiklar: De kommer att göra och arkivera dessa viktiga dokument med staten. Här är en utökad guide om Organisationsartiklar (+gratis nedladdning av mall).

Kolla in Förrätt paket på ZenBusiness hemsida.

Fördelar med startpaket

Sammantaget är startplanen idealisk för nystartade företag och småföretag. Det är kostnadseffektivt och tillhandahåller viktiga tjänster, såsom hjälp med att bilda LLC, ett driftsavtal och en registrerad agent. Med den betalar du ytterligare pengar för att få ett EIN.

2. Pro-paket ($199/år)

Med Pro-planen betalar du $149 plus andra statliga avgifter, även om ett skatteavdrag kan bli aktuellt. Pro-paketet erbjuder ytterligare tjänster tillsammans med de viktigaste som tillhandahålls av startpaketet. Dessutom tar det mindre tid att bilda LLC. Faktum är att handläggningstiden är sju till elva dagar. Sammantaget är de ytterligare tjänsterna som ingår här:

 • Snabb arkivering: Beställningar med normal arkiveringstid slutförs i den ordning de tas emot. Med den påskyndade arkiveringen kommer din beställning att behandlas före dessa.
 • EIN-fil: ZenBusiness kommer att lämna in till IRS för din arbetsgivarens identifikationsnummer. Detta nummer är nödvändigt för att anställa anställda, ansöka om ett företagsbankkonto och för flera andra nödvändiga funktioner. Du kan enkelt få ett EIN via deras hemsida.
 • Bankauktoriseringsmall: Denna mall används för att hjälpa medlemmarna i din LLC att snabbt anta en resolution som tillåter en individ att öppna och hantera ett bankkonto för ditt företags räkning.
 • Fortsatt efterlevnad: ZenBusiness kommer att tillhandahålla 2 års ändrad arkivering, årsrapporter och skicka dig varningar om viktiga datum.

Kolla in Proffs paketet på deras hemsida.

Fördelar med proffspaket

Pro-planen är idealisk för medelstora företag som vill ha snabb registrering av sina EIN. Det passar bäst för företag som kanske inte kan hantera efterlevnad ensamma. Men småföretagare kanske ogillar den här planen eftersom de betalar extra för saker som de inte behöver vid den tiden för att bilda LLC.

3. Premiumpaket (299 USD/år)

När du väljer premiumplanen spenderar du mest pengar för att bilda LLC. Den erbjuder tjänsterna i Pro- och Starter-planerna, och den har den lägsta handläggningstiden på fyra till sex dagar. Du får:

 • Rush Filing: På denna nivå av paket får du den högsta arkiveringshastigheten.
 • Domännamnsregistrering: de kommer att registrera ett domännamn åt dig som stämmer överens med ditt företagsnamn.
 • Företagswebbplats: Genom att använda informationen som de har fått i dina bildningsdokument, ZenBusiness kommer att skapa en webbplats för ditt företag. Detta kan enkelt redigeras senare för att anpassa det som du vill.
 • Företags Email: du kommer att få en e-postadress som är anpassad till ditt företags namn.

Kolla in Premium paket på ZenBusiness hemsida.

Fördelar för premiumplaner

På sätt och vis är Premium-paketet all-inclusive för LLC-bildning, så det är idealiskt för större företag. De kan kräva att en byrå hanterar allt som har med bolagisering att göra, till exempel en mall för banklösning, e-postadress för företag, e-postadress för företag, driftsavtal och mer.

Medan du får en bekymmersfri garanti, behöver du kanske inte de extra tjänsterna som ZenBusiness erbjuder med denna plan.


Dyk djupare in i ZenBusiness översyn

1. Is ZenBusiness Pålitlig? | 9 / 10

Som vi nämnde tidigare - de är baserade i Austin, TX, och är ett relativt ungt företagsbildande företag. De flesta skulle se det som ett fel, men i det här fallet är det definitivt inte det.

Trots att det är en av de nyaste organisationerna på marknaden för företagsbildning, ZenBusiness har gjort sig ett namn i denna konkurrensutsatta bransch med sin högutbildade arbetskraft.

ZenBusiness kompletterar en mängd olika företagstjänster online genom att helt och hållet omfamna tekniken och de möjligheter den erbjuder – den främsta orsaken till deras lägre priser som tilltalar människorna och framför allt deras nöjda kunder.

Som ett resultat kan de bilda massor av nya LLCs varje år och baserat på deras recensioner på olika webbplatser gör de det mycket bra på en konsekvent basis. Att vara ett ungt företag kan ha sina fördelar när man är lite mindre och snabbare med mindre byråkrati att hantera.

Så ja, skulle vi säga Zenbusiness är verkligen pålitlig och värd att prova.

2. Handläggningstid för ZenBusiness (Hur snabbt går det?) | 8 / 10

Jag säger det direkt - deras vändning är snabb!

Till skillnad från andra företag i denna bransch, ZenBusiness hanterar din bildningstakt baserat på den plan eller brådskande fil du väljer.

De kommer att ge dig en beräknad tidpunkt för ditt aktiebolags skapande när du väljer i vilken stat du vill bilda din LLC. Det kommer definitivt att variera från stat till stat.

Men när det kommer till TAT, jämfört med andra formationstjänster, ZenBusiness gör ett riktigt bra jobb, så du behöver inte vänta länge eller bli besviken.

Dessutom kan du alltid välja "rush"-paketet om du behöver din LLC ASAP.

3. Deras kundsupport | 9 / 10

När du kommer till Zenbusiness, ser du att du kan kontakta dem via livechatt, e-post eller telefon.

Du har nu möjlighet ZenBusiness webbplatsen har en sida med vanliga frågor (FAQ) samt ett hjälpcenter med en serie artiklar som kan lösa kundfrågor.

Huvudsakligen, du behöver inte vänta längre än 5-10 minuter när du är på chatt. Om du kontaktar via e-post — de lovar att svara inom ~24 timmar. Under normala öppettider, måndag till fredag, från 8:6 till XNUMX:XNUMX Central Time, erbjuder webbplatsen chattsupport i realtid.

Och om du har bråttom - kontakta definitivt företaget per telefon för mer information. Du kan ringa dem på: Måndag – fredag ​​kl. 8–8 Centraltid eller söndag kl. 10–7 Centraltid.

Det faktum att de jobbar på söndagar skiljer dem definitivt från sina konkurrenter. Och recensioner på BBB och Trustpilot hyllar också deras kundservice.

Oavsett hur du kontaktar dem, ser det ut som att de anstränger sig för att svara på förfrågningar och åtgärda eventuella problem.

4. Prissättning och värdeförhållande | 10 / 10

Zenbusiness har ett av de mest attraktiva prispaketen bland alla LLC-tjänster. Startpaketet är endast $49 + statliga avgifter. Det inkluderar fullständig förberedelse och arkivering av dina bolagsordningar, registrerad agentservice, mall för driftsavtal och gratis konsultation om redovisning. Detta gör det till ett av de bästa "bang for your buck"-valen överlag.

Om du prenumererar på deras $149/år Pro-plan kommer du att få en hanterad årsrapport och efterlevnadsövervakningstjänst, ett EIN (skattenummer) och ett bankupplösningsformulär, vilket gör denna plan exceptionell och väl värd att ha.

Samtidigt tror vi att deras dyraste plan, Premium-paketet för $249 per år, också är en anständig affär. Men vi föredrar och rekommenderar de två första paketen eftersom inga andra planer kan konkurrera med vad de innehåller.

Enligt vår åsikt - Zenbusiness lyser i detta område. Paketprissättning och alla tilläggstjänster är mycket tydliga och inte förvirrande. Jämfört med alla andra LLC-tjänster som finns tillgängliga i online-bildningsbranschen, har de paket av högsta kvalitet till en betydligt lägre kostnad. De tillhandahåller till och med en rad ytterligare grundläggande resurser till företag av alla slag.

Så, vill du spara pengar och få bra service? Du kan inte gå fel med ZenBusiness!


Vad är det totala värdet?

Det totala värdet är utmärkt! ZenBusiness fick 9/10 eller 4.8 av 5 stjärnor.

Ytterligare funktioner och tjänster som du kan få

Tillsammans med varje plans standardtjänster, ZenBusiness erbjuder andra alternativ. Vissa av dem ingår i paketen mot en extra kostnad, även om andra köps separat. Med individuella tjänster behöver du inte köpa en plan från din LLC-bildningstjänst.

De individuella LLC-tjänsterna (som du köper utan en plan) inkluderar:

 • Årsrapporttjänst – $75 och statliga avgifter
 • Företagsbankkonto – $110 per år
 • Affärsdokumentmallbibliotek – $99
 • Företagslicensrapport – $99
 • Certificate of Good Standing – $75 och statliga avgifter
 • Inlämning av ändringar – $100 och statliga avgifter
 • New York Publication – $200 och publiceringskostnad

Därefter, ZenBusiness erbjuder tjänster du kan lägg till en plan (som en uppgradering.) Dessa inkluderar:

 • Registrering av företagsdomännamn – $25 (årsprenumeration)
 • Företagswebbplats - $100 per år
 • Bekymmersfri efterlevnad – $119 per år
 • Arbetsgivarens ID-nummer – $70
 • Bankupplösningsmall – $30
 • Rush arkiveringshastighet – $100
 • Snabb arkiveringshastighet – $50

Hur man startar en LLC med ZenBusiness?

Om du köper ett paket från ZenBusiness, transaktionen är ganska okomplicerad. För att ge dig en glimt av vad du kan uppleva under ansökningsprocessen för deras företagsbildande tjänster, här är en snabb sammanfattning:

 1. Välj ditt paket: Det finns tre paket att välja mellan. För att få en korrekt uppskattning av dina kostnader, börja med att välja den stat där du avser att införliva samt din affärsmodell på den översta delen av sidan.
 2. Ange personligt identifierbar information: För att formellt registrera ditt företag och för att säkerställa att du har allt på plats, ZenBusiness kommer att be dig ange några grundläggande detaljer, såsom ditt namn, kontaktinformation och företagsinformation. (Notera: ZenBusiness kommer inte att publicera dina kontaktuppgifter om du inte ger dem makten.)
 3. Ange dina LLC-uppgifter till ZenBusiness: I verkligheten är detta fasen av processen som kommer att kräva massor av din tid och tålamod men det är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att ge ZenBusiness all information om LLC eller företaget du vill bilda. Denna information inkluderar det företagsnamn du önskar, din kontorsadress, företagets ägare, företagschefen och alla andra. Denna information kommer att användas av ZenBusiness i att fylla i nödvändiga dokument med statssekreteraren och andra regeringskontor som är berörda av etableringen av ditt företag.
 4. Ange dina betalningsuppgifter: Vid det här laget behöver du ett kreditkort för att slutföra din transaktion. Betalningen bör täcka deras bearbetningskostnader samt eventuella statligt nödvändiga LLC-bildningsavgifter.

Fördelar och nackdelar med Zenbusiness

Det är viktigt att förstå fördelarna och nackdelarna med alla företag. Låt oss kolla för- och nackdelarna för ZenBusiness:

Fördelar

 • BBB-ackrediterad från 2019 och har betyget A+
 • Anpassningsbar instrumentpanel
 • Personlig service
 • Mer än 2 miljoner nya företag bildades
 • Exceptionella kundrecensioner från Trustpilot och andra
 • Dedikerad och pålitlig kundsupport
 • Användarvänliga tjänster
 • Bekymmersfri garanti
 • Snabb och snabb affärsbildning
 • 100 procents noggrannhet
 • Lågkostnadstjänster för företagsbildning
 • Kan få affärsrådgivning direkt till dig

Nackdelar

 • Erbjuder inte juridiska tjänster
 • Långsammare handläggningstid jämfört med andra
 • Ingen ideell företagsbildning
 • Ytterligare avgifter för att få ett arbetsgivarnummer (EIN)

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.


Övriga (tredje parts) kundrecensioner av ZenBusiness

Vi har berättat vad vi tycker, men låt oss se vad deras kunder har att säga om deras tjänst. Främst har människor en fantastisk upplevelse av sin tjänst. De berömmer deras beställningsprocess och webbplatshastighet. Kundsupport anses också vara "personlig och hjälpsam".

 • Zenbusiness har en jättestor 4.8/5 betyg på Trustpilot (från 6,900 XNUMX+ recensioner).
 • Om du vill se deras kundrecensioner på BBB (Better Business Bureau) – du kan se dem här.
 • Och om du planerar att läsa några Zenbusiness Google recensioner – tyvärr har de inga av dem på Google.
 • De recenseras inte heller på Yelp.
 • Och om du letar efter Zenbusiness kundrecensioner på Reddit - du kan göra det, men kundrecensioner kommer att vara utspridda, eftersom de inte har en subreddit för dem specifikt.

Här är några ZenBusiness kundrecensioner från TrustPilot:

Positiva recensioner

"Jättebra erfarenhet! Lätt att installera LLC, superlätt att navigera på webbplatsen. Fick dem också att reservera ett domännamn och skapa/värda företagsmail för mig. A+ upplevelse”

"Efter att ha undersökt flera alternativ att använda som en facilitator för bildandet av min LLC, valde jag ZenBusiness och blev inte besviken, men förvånad över hur enkelt och ekonomiskt det var. Dessutom var deras kundtjänst väldigt personlig och hjälpsam. Jag är glad över att gå vidare och använda dem igen om jag behöver hjälp.”

Negativa recensioner

"Det kändes som att allt som min stödperson ville var att få in och ut mig. Dessutom inget stöd eller hjälp att få kontoutdraget och driftsavtalet ifyllt.”

"De var på toppen av alla pappersarbete. Jag föll bara inte, jag hade fått några riktiga förklaringar/förståelse för hela processen”


När man ska och inte ska använda ZenBusiness?

Medan ZenBusiness har enorma fördelar, det kanske inte är det perfekta alternativet för alla enheter. Som ett resultat av detta har vi sammanställt fler instanser som du kan fundera över, vilket kan påverka ditt beslut att välja ZenBusiness som din bildningstjänst eller inte.

Använda ZenBusiness om…

Du vill ha en av de mest prisvärda LLC-tjänsterna med det bästa totala värdet. De är också en ansvarsfull företagsmedborgare med en högre nivå av kundnöjdhet.

Du har redan ett företag men behöver en registrerad agent. ZenBusiness kan tillgodose det behovet för dig för så lite som $99 per år. Du kan till och med bunta in deras efterlevnadstjänster för en summa av $149 och ha sinnesfrid att veta att en ZenBusiness specialist kommer att se till att ditt företag har en konkurrenskraftig och kompatibel status med staten.

Använd inte ZenBusiness om…

Du behöver lite mer juridisk hjälp när det kommer till ditt företag, särskilt i framtiden. Om så är fallet, kanske du vill gå med en tjänst som LegalZoom, som hjälper dig att bilda din LLC eller ditt företag samt ge juridisk hjälp.

Fortfarande, vi överväger ZenBusiness att vara den bästa LLC-bildningstjänsten för alla företag. Även om deras grundpaket är ojämförligt med IncFile och IncAuthority när det gäller pris, ZenBusiness erbjuder olika nivåer av planer som kan passa vilken budget som helst och passa alla nystartade företag. Deras webbplats och tjänster är pro-kunder och de erbjuder ett brett utbud av valfria tjänster som du kan använda för att anpassa din köpupplevelse och se till att du uppfyller dina affärsbehov.

Bäst ZenBusiness alternativ

ZenBusiness har ett antal konkurrenter inom LLC-bildningsbranschen. Två av deras största konkurrenter inkluderar Incfile och Northwest Registered Agent. Låt oss ta en kort titt på för- och nackdelarna med dessa företag jämfört med dem.

Alternativ # 1: Incfile

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

Fördelar

 • Kundservice: Incfile har kunniga kundtjänstrepresentanter, men de är svåra att nå.Linje 2
 • Erfarenhet: Incfile har funnits sedan 2004 och har hjälpt över 250,000 XNUMX människor. ZenBusiness har bara funnits sedan 2015.
 • Pris: Incfile har ett gratis alternativ; medan, ZenBusinessDet billigaste alternativet är $49. Incfile och Zen har liknande priser för sina två högre alternativ.
 • Användarvänlighet: Incfile gör formationsprocessen relativt enkel, och det sparar dina framsteg om du inte kan avsluta på en session. I alla fall, ZenBusinesss process är lättare.

Nackdelar

 • Juridiska tjänster: Incfile har endast begränsade juridiska tjänster tillgängliga. ZenBusiness har inte heller ett brett utbud av juridiska tjänster.
 • upsells: Incfile har en irriterande mängd merförsäljningar. ZenBusiness har inte så många merförsäljningar.

Kolla vår fullständig recension av IncFile här också.


Alternativ # 2: Northwest Registered Agent

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Checka ut vår fullständiga recension av Northwest.

Fördelar

 • Kundservice: Northwest har inte lika många recensioner som vissa andra LLC-bildande företag, men recensionerna är i första hand positiva. ZenBusiness har många positiva recensioner om deras utmärkta kundservice.
 • Erfarenhet: Northwest Registered Agent startade sin verksamhet 1998, så de har en betydande erfarenhet. Medan ZenBusiness har bara funnits sedan 2015, men de har mycket bra recensioner.
 • Pris: Northwest har ett gratis alternativ, men du måste faktiskt arkivera dokumenten själv. Deras fullständiga plan är jämförbar med ZenBusinesstvå dyrare planer. I alla fall, ZenBusinessStartpaketet inkluderar anmälan för $49.
 • Juridiska tjänster: Northwest Registered Agent erbjuder en mängd olika juridiska tjänster. ZenBusiness tillhandahåller begränsade juridiska tjänster.

Nackdelar

 • paket: Northwest Registered Agent har färre paketalternativ än andra LLC-bildande företag. ZenBusiness har ett genomsnittligt antal paket.
 • Tilläggstjänster: De har färre tilläggsalternativ än vissa av sina konkurrenter. ZenBusiness har ett brett utbud av tillägg.

Hur fungerar det? ZenBusiness Jämför med konkurrenterna?

Här har vi samlat några länkar till våra fullständiga recensioner och guider som jämför ZenBusiness till andra företags- och bolagsbildningstjänster. Kolla gärna in dem:

ZenBusiness vs LegalZoom

De flesta undrar över LegalZoom och ZenBusiness. Är de samma? Båda företagen har varumärkesstyrka och namnkännedom. Det tycker vi ZenBusiness är ett bättre alternativ för inkorporeringstjänster eftersom det erbjuder mer värde per dollar. Här är några viktiga skillnader mellan företagen:

 • LegalZoom har funnits längre än ZenBusiness och har redan bildat mer än 1 miljon företag. I alla fall, ZenBusiness har också skapat ett liknande antal LLCs.
 • ZenBusiness är ett allmännyttigt företag, så det ger tillbaka till entreprenörer.
 • ZenBusiness har utmärkta kundrecensioner, medan LegalZoom har en blandning av positiva och negativa.
 • LegalZoom har dyrare paket och fler merförsäljningar under beställningsprocessen, så det är lättare att spendera mer än tänkt. I alla fall, ZenBusiness har ett mer överkomligt pris!

Vilken erbjuder de bästa LLC-tjänsterna? ZenBusiness är vinnaren för alla företagare.

Du kan också kolla vår jämförelse av ZenBusiness vs Incfile.

ZenBusiness vs Northwest Registered Agent

Båda dessa företag har några saker gemensamt, såsom:

 • Överkomliga
 • Utmärkta kundrecensioner
 • Bra kundservice
 • Effektivitet
 • Ytterligare tjänster

Medan Northwest har funnits sedan 1998, ZenBusiness är nyare. De har båda tjänat samma antal kunder, vilket gör ZenBusiness det rätta valet.

Generellt sett är handläggningstiderna olika mellan varumärkena. Northwest fokuserar på varje stats hastighet, så det är ganska effektivt. I alla fall, ZenBusiness är annorlunda. Medan dess handläggningstider varierar beroende på stat, saktar det också ner formationerna om du väljer en plan med lägre kostnader.

Varje LLC måste ha en registrerad agent, vilket är den person eller enhet som tar emot viktiga dokument och allt annat. ZenBusiness inkluderar den tjänsten med alla paket och kan också beställas separat. Northwest paketerar ett års tjänst men debiterar 125 USD efteråt.

I allmänhet, där dessa företag skiljer sig är i de ytterligare servicealternativen som finns tillgängliga. ZenBusiness omfattar redovisnings- och bokföringstjänster. I alla fall, Northwest erbjuder funktioner för vidarebefordran av e-post och virtuella kontor.

Sammantaget, ZenBusiness är det bästa valet på grund av dess bekymmersfria tjänster. Men om du fokuserar på snabba handläggningstider kan det vara klokt att välja ett annat märke.

Bedömning – bör du välja ZenBusiness LLC Formation Service?

Du bör tänka på vad ditt företag behöver innan du väljer ZenBusiness. Det första att fokusera på är, vill du spendera pengar på att bilda LLC? Om ja, det är den bästa LLC-tjänsten. Du kan dock välja ett gratis alternativ.

Att bilda ett LLC innefattar mer än att lämna in bolagsordningen. Du behöver också en driftavtal, registrerad agent, Arbetsgivaridentifieringsnummer (EIN)Och mycket mer.

Med ZenBusiness, ger startplanen dig ett driftavtal, registrerad agentservice och olika andra förmåner. Om du har mer pengar tillgängliga för att bilda ett LLC, är det bäst att välja en plan på högre nivå eftersom du får allt som behövs under ett tak.

Det är ofta en bättre affär att gå med ZenBusiness istället för någon "gratis" LLC-tjänst (som trots allt inte är helt gratis).

Om du är redo att starta ett företag behöver du den bästa LLC-tjänsten. ZenBusiness har du täckt med sina efterlevnadstjänster, positiva kundrecensioner och allt annat. Vi rekommenderar det starkt!


Vanliga frågor

Vad är ZenBusiness?

ZenBusiness är nykomlingen i LLC-formationsservicespelet. Faktum är att det grundades 2015. Eftersom det är nyare är det ett mindre företag, även om det är en del av charmen. Övergripande, ZenBusiness vill hjälpa SMB-ägare att jaga sina drömmar om att driva, starta och växa ett varumärke.

Låt inte dess ungdom lura dig. ZenBusiness har bildat cirka 300,000 XNUMX företag på bara några år. Till skillnad från konkurrenterna är det ett allmännyttigt företag. Det betyder att den förbinder sig att hjälpa underbetjänade företag.

Varje år donerar varumärket pengar till minoritetsägda företag och kvinnoägda företag som en del av Pay-It-Forward-initiativet. Detta görs genom Kiva.org, och det betyder ZenBusiness fokuserar på att underlätta för företagare.


Bilda ett LLC med ZenBusiness I dag

Betyg: 4.8 stjärnor av 5

ZenBusiness

Endast $39 för deras startpaket och en av de bäst rankade LLC-bildningstjänsterna där.

Fortfarande inte övertygad? Här är några av våra andra LLC-tjänsterrecensioner

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början