Uppdaterad: 24 juni 2022

Swyft Filings Recension 2022: Fördelar, nackdelar och det totala värdet av deras tjänst

Hoppa till för- och nackdelar med Swyft Filings

Att bilda ett LLC kan vara komplicerat, och många föredrar lite hjälp. Swift Filings är ett av många företag som tillhandahåller LLC-bildningstjänster, och vi kommer att granska dess tjänster i den här artikeln. Vi kommer också att jämföra företaget med några av dess konkurrenter.

Och om du vill se en utökad jämförelse - kolla in vår bästa LLC-bildningstjänster granskade.

Swyft Filings Snabbbetyg = 7.7/10

Så när du bestämmer dig för att använda en LLC-skapandetjänst - kan många viktiga saker initialt vara "osedda" av en genomsnittlig konsument. Det är därför vi gör recensioner som dessa.

Det här är huvudpunkterna vi tog hänsyn till när vi gjorde vår granskning:

 1. Is Swyft Filings prissatt eller hur?
 2. Är det lätt att använda?
 3. Hur lång tid tar det vanligtvis för dem att slutföra inkorporeringsprocessen?
 4. Slutligen, hur är kundsupporten?

Vad är bra med dem - är det Swyft Filings prissättningen är ganska rationell. Betalningar kan delas upp vid behov. De ger också en bra TAT (turnround time) för nya LLC-anmälningar.

Swyft Filings fick 7.7/10. Det är inte så illa, men absolut inte perfekt och det finns utrymme för förbättringar. Vad vi inte tyckte om — är att deras beställningsprocess är lite förvirrande och kanske inte tycks 100% tydlig för den genomsnittliga kunden. Plus, i motsats till många av deras konkurrenter — de inkluderar inte tjänsten Registrerad agent (du måste köpa den separat).

Vi kommer att gå om de nämnda punkterna mer i detalj nedan. Vi kommer också att tillhandahålla de bästa alternativen för Swyft Filings för att se till att du får bästa möjliga valuta för pengarna.

Obs: om du vill börja omedelbart — kolla in detta snabba sida vid sida Swyft Filings jämförelse med vår favorit och mest rekommenderade LLC-tjänst – ZenBusiness:

Swyft Filings

– Bra prissättning
– Ganska snabb TAT
– Bra stöd

ZenBusiness (Rekommenderat alternativ)

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.
– Bra priser
– Fantastisk kundsupport
– Snabb inkorporering
– Registrerade agenttjänster ingår

Varför använda en LLC-tjänst som SwyftFilings?

Du kanske funderar på varför du ska använda en LLC-bildningstjänst som Swyft Filings överhuvudtaget istället för att göra det själv. När allt kommer omkring, startar du inte ditt eget företag? Detta är en giltig fråga, men det finns faktiskt flera skäl att använda en LLC-bildande tjänst, och här är några.

 1. LLC bildande tjänster som Swyft Filings kan spara både tid och pengar. Swyft Filings och andra LLC-bildningstjänster är proffs som har erfarenhet av att snabbt och korrekt arkivera alla nödvändiga pappersarbete. Detta kan spara både tid och pengar genom att arkivera dem själv och sedan eventuellt försöka fixa misstag och hantera missade deadlines på vägen.
 2. Ditt företag kan komma igång mycket snabbare. Genom att använda Swyft Filings, kan din LLC komma igång mycket snabbare än att lämna in det själv. Så du kan hoppa över väntan och börja utveckla ditt företag direkt.
 3. Du kan få hjälp. Närhelst du behöver det kan kundtjänst svara på dina frågor och hjälpa dig att hantera eventuella problem.

Besök Swyft Filings här.

Så, det här är några av anledningarna till att använda en LLC-bildningstjänst, men ska du använda Swyft Filings? Låt oss ta reda på vad de har att erbjuda samt fördelarna och nackdelarna med detta företag. Sedan kommer vi att jämföra dem med några av deras konkurrenter för att se om Swyft Filings är företaget du ska välja.


Swyft Filings Bakgrund

Swyft Filings är en LLC-bildningstjänst som hjälper entreprenörer att införliva företag. Swyft Filings hävdar att dess uppdrag är att hjälpa till att göra det lättare för småföretagare att komma igång och hantera ansökningsprocessen utan dyra juridiska avgifter.

Deras namn indikerar vad de hävdar är anledningen till att du bör välja dem, snabb registrering av din LLC. Däremot erbjuder de några andra tjänster för att hjälpa dig att driva ditt företag, såsom tillstånds- och licensanmälan samt registrerade agenttjänster. De kommer också att hjälpa dig med eventuella problem med kundsupport via telefon, chatt eller e-post.

Processen för att komma igång

Swyft Filings erbjuder ett enkelt sätt att få ditt företag att integrera. När du väl bestämt dig för vilken typ av verksamhet du vill ha, till exempel en LLC, S-Corp, C-Corp eller annat, kan du få processen klar på några minuter. Swyft Filings erbjuder bildning i 3 snabba steg.

 • steg 1 är där du fyller i ett enkelt formulär om ditt företag, och det här är ganska långt, men det är allt arbete du behöver göra. När du har fyllt i det här formuläret är du klar; resten är upp till Swyft Filings.
 • I steg 2, Swyft Filings kommer att använda informationen du gav dem för att förbereda de rätta dokumenten som de kommer att använda för att lämna in ditt företag till statssekreteraren i din valda stat.
 • I steg 3, när staten har godkänt dina dokument kommer ditt färdiga servicepaket för ditt nya LLC eller företag att skickas till dig med posten.

Detta är komplett Swyft Filings process, så låt oss ta en titt på vad som följer med allt Swyft Filings bildningspaket.


Priser och planer för SwyftFilings

Swyft Filings erbjuder 3 paket, och vi kommer att beskriva var och en av dessa samt funktionerna som följer med dem. Tänk på att kostnaden för den statliga anmälningsavgiften kommer att debiteras utöver priset för paketet.

Grundpaket: $49

Detta är deras billigaste paket och inkluderar funktionerna som anges nedan.

 • Organisationsartiklar: Swyft Filings kommer att bilda din LLC genom att förbereda och arkivera din Organisationsartiklar i det bildningsläge du valt.
 • Livstid kundsupport: Swyft Filings kommer att ge kundsupport under hela ditt företags liv. Du kan komma åt denna support via e-post, chatt eller telefon.
 • Sök efter namn: De kommer att söka i databasen i ditt valda bildningsläge för att se om namnet du väljer för ditt företag är tillgängligt.
 • Dokumentåtkomst online: När du har bildat ditt företag kommer du att kunna komma åt dina dokument på webbplatsen.
 • ComplianceGuard Company Alerts: Detta är ett verktyg som kommer att hålla dig medveten om alla viktiga ansökningstider.
 • Företagsskatterådgivning: Swyft Filings ger dig en 30-minuters konsultation med en revisionsbyrå.
 • Gratis domännamn i ett år: De kommer att ge ditt företag en webbplats med ett gratis domännamn under ett år. Efter det första året måste du betala för namnet. Detta bör dock kosta $20/år eller mindre.

Se Swyf Filings Grundläggande paketet på deras hemsida.


Standardpaket: $149

Standardpaketet innehåller alla funktioner från grundpaketet plus ett:

 • Driftsavtal: Detta dokument anger hur din LLC kommer att styras. Den innehåller regler och föreskrifter för ledning och ekonomi i ditt företag.
 • Arbetsgivarens identifikationsnummer (): Detta nummer är ett 9-siffrigt nummer som liknar ett personnummer. Du behöver detta nummer för att anställa anställda eller öppna ett företagsbankkonto.
 • Mötesprotokoll: Swyft Filings tillhandahåller ett formulär som du kan använda för att spela in protokoll och föra anteckningar för officiella affärsmöten.
 • Bankupplösning: Detta dokument anger vem som har behörighet att öppna och använda ett bankkonto, till exempel behörighet att sätta in checkar eller låna pengar.

se standard paketet på deras hemsida.


Premiumpaket: 299 $

Premiumpaketet innehåller allt i de andra två paketen plus:

 • Företagswebbplats och värd: Detta paket innehåller en företagswebbplats. Denna webbplats erbjuds genom en tredje part som bygger webbplatser. Dessutom skulle du behöva betala värdavgifter efter en gratis provperiod på tre månader.
 • Anpassat digitalt företagspaket: Du får en digital företagssigill med detta paket. Dessutom får du 20 skräddarsydda aktiecertifikat samt en ägarreskontra.

se Premium paketet på deras hemsida.


Ytterligare tjänster som SwyftFilings Ge

Swyft Filings erbjuder flera ytterligare tjänster, och vi kommer att diskutera några av dessa.

Arbetsgivaridentifieringsnummer (EIN)

Swyft Filings tar ut en engångsavgift på 79 USD för att få det här numret åt dig. Du behöver detta nummer för skatteändamål samt för att anställa anställda eller öppna ett företagsbankkonto. Du kan få ett EIN själv, om du väljer det, på IRS-webbplatsen gratis.


Registrerad-agent-tjänst

Registered Agent Service av SwyftFilings

Registrerad agenttjänst är tillgänglig för $149/per år. Tjänsten är enkel att använda och tillgänglig i alla stater. Den här tjänsten förnyas automatiskt, så se till att avbryta den om du bestämmer dig för att du inte vill ha ett nytt års tjänst.

Din LLC måste ha en registrerad agent tillgänglig för att ta emot officiella meddelanden från din stat eller juridiska dokument. Du eller en annan medlem av din LLC kan fungera som den registrerade agenten för ditt företag.

Det finns dock fördelar med att ha en registrerad agenttjänst. Vi kommer att lista några av funktionerna som ingår i den registrerade agenttjänsten.

 • Sekretess: Om du har en registrerad agenttjänst behöver du inte använda din personliga adress i din affärskorrespondens. Alla affärs- eller juridiska dokument som du får kommer att skickas till din registrerade agent. Därför kommer din integritet att skyddas även om du blir stämd.
 • Online instrumentpanel: Som en del av denna tjänst, Swyft Filings ger dig tillgång till en instrumentpanel online där du kan komma åt dina dokument när som helst.
 • Säkerhet: Dina dokument kommer att förvaras säkra och privata.
 • Varningar: Du kommer att få varningar om eventuella förestående anmälningsdatum, så att du kan följa din delstats bestämmelser.

Företagslicenser och forskning

Swyft Filings hjälper dig att ta reda på vilka licenser eller tillstånd ditt företag behöver, oavsett om licenserna eller tillstånden är på federal, statlig eller lokal nivå. Sedan hjälper de dig att ansöka för att säkerställa att ditt företag uppfyller kraven. Denna tjänst kostar $99 plus statliga avgifter.

Det finns flera fördelar med denna tjänst. Att ta reda på vilka licenser och tillstånd du behöver på de olika nivåerna kan vara förvirrande. När du väl upptäcker vad du behöver måste du fortfarande arkivera alla papper. När du är klar kan du fortfarande oroa dig för att du har missat något. Med denna tjänst, Swyft Filings kommer att göra efterforskningen åt dig och mejla dig när det är dags att slutföra processen.


Driftavtal av Swyft Filings

Swyft Filings kommer att upprätta ditt driftsavtal för $35. Detta avtal beskriver rättigheterna och skyldigheterna för medlemmarna i din LLC. Detta kan hjälpa till att undvika oenigheter så att ditt företag kan fungera smidigt.

Om du bestämmer dig för att ha Swyft Filings förbereder ditt driftavtal kommer du att fylla i ett frågeformulär. Detta kommer sedan att användas för att förbereda ditt avtal utifrån en mall.


SwyftFilings Certificate of Good Standing

A Certificate of Good Standing är ett dokument som visar att din LLC är lagligt registrerad i en stat och uppfyller alla statens krav. Den kan användas för att visa för företag som du vill arbeta med.


Årlig rapport

Många stater kräver att en LLC lämnar in en årsrapport. Stater varierar i vilken information som behöver finnas i dessa rapporter, men de innehåller vanligtvis information som ägarinformation, gränstabeller och eventuellt försäljning och intäkter.

Detta är något Swyft Filings kan göra för dig också.


Fördelar och nackdelar med Swyft Filings

Nu när vi har tittat på alla funktioner Swyft Filings erbjudanden, låt oss överväga fördelarna och nackdelarna med deras tjänst. Sedan kommer vi att överväga vår slutliga dom om detta LLC-bildande företag.

Fördelar

 • Garanti: Swyft Filings kommer att återbetala sina serviceavgifter om du av någon anledning är missnöjd.
 • Avbetalningsplan: De gör att du kan betala din avgift i två omgångar istället för att betala helt i förskott.
 • Recensioner: Swyft Filings har utmärkta kundrecensioner. Många kunder är mycket nöjda med den service de har fått.
 • Snabb vändning: Swyft Filings kommer att behandla din beställning och skicka den till ditt valda formation samma dag eller nästa dag.

Nackdelar

 • Registrerad agent: Swyft Filings inkluderar inte ett gratis år av registrerad agentservice som vissa av deras konkurrenter gör. Swyft Filings debiterar $149/år för registrerad agentservice.
 • Pris: Den faktiska kostnaden för Baspaketet är rimlig, men du får egentligen inte mycket för kostnaden. Swyft Filings arkiverar dina bolagsordningar för att etablera ditt företag och skickar dig varningar, men du kommer inte mycket utöver det. Du får inte ett EIN-nummer eller en registrerad agenttjänst. Premium-paketet saknar också funktioner för den extra kostnaden.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.2 / 5
Granska antalet: 2910 +

swyftfilings logotyp

Form och LLC idag med Swyft Filings för endast $ 49. De har 85 % kundnöjdhetsbetyg och över 2910+ verifierade recensioner.


SwyftFilings Slutsats

Pris = 6/10

Swyft Filings erbjuder sitt Grundpaket till ett rimligt pris, även om de egentligen inte gör så mycket för dig i paketet. Standardpaketet är också rimligt prissatt och erbjuder några trevliga funktioner som ett EIN och driftsavtal. Deluxe-paketet är verkligen inte värt kostnaden. Den innehåller inte tillräckligt med ytterligare funktioner. Om de hade lagt till en registrerad agenttjänst hade det varit värt besväret.


Kundsupport

Kundsupport = 9/10

Kundsupport är tillgänglig via e-post, telefon och chatt måndag till fredag ​​från 10:7 till XNUMX:XNUMX ET. De ger snabb kundservice med alla tre metoderna. De tilldelar också varje kund sin egen affärsspecialist, och de ger kunden ett e-postmeddelande och ett telefonnummer till sin specialist. Swyft Filings får många komplimanger för sin kundservice. Det är en av deras bästa egenskaper.


Användarvänlighet = 7/10

Swyft Filings har inte den lättaste beställningsprocessen. Det är en lång process att beställa ditt paket, lägga till ytterligare tjänster och sedan checka ut. När du har lagt din beställning är webbplatsen lättare att använda. De har en användarinstrumentpanel som gör det enkelt och bekvämt att komma åt din information och dina dokument.

Det är dock inte perfekt. De tenderar att sälja mycket mer. Och några ytterligare paket som vidarebefordran av e-post för företag och tillägg till tjänsten Registrerad agent är lite förvirrande, det är därför vi gav det 7 poäng.


Handläggningstid för Swyft Filings = 9 / 10

Handläggningstiden beror på staten så mycket som Swyft Filings. Men, Swyft Filings lovar att behandla din beställning samma eller nästa dag. Detta innebär att det kommer att komma till staten snabbt. Mot en extra avgift, Swyft Filings kommer att påskynda tjänsten med ditt valda tillstånd om rusningstjänst är tillgänglig i ditt tillstånd. Deras handläggningstider är mycket fördelaktiga jämfört med andra LLC-bildningstjänster.

Övergripande betyg: 7.7 / 10


Andra kundrecensioner av Swyft Filings

Nu när vi har berättat vad vi tycker om Swyft Filings. Låt oss kolla vad kunder har att säga om dem.

De har en betyg på 4.5/5 på SiteJabber.com (från nästan 65,000 XNUMX recensioner). Alla recensioner är dock inte bra. Vissa klagar på många merförsäljningar, andra på en dålig kundservice.

Och Swyft Filings har en 4.7/5 betyg på Trustpilot (från cirka 3,500 XNUMX recensioner).

Här är några kundrecensioner från webbplatsen för konsumentfeedback Trustpilot:

Positiva recensioner

“Swyft var det bästa värdet, tillsammans med den högsta servicenivån. Jag hade tittat på en annan grupp som var dubbelt så stor och som hade mindre kundservice, sedan ville en annan advokat ha fyra gånger så mycket och du handlade direkt med henne. Med Swyft hade jag omedelbar kundservice och kostnaderna var rimliga.”

"Lätt att använda, lyhört säljteam, bra process för någon som saknar tid att göra allt på egen hand."


Negativa recensioner

"Kunde ha varit mycket smidigare, men det verkar som om de bara agerar när du ringer flera gånger och pratar med flera personer innan något faktiskt är gjort. Jag har väntat på mina llc docs i 2-3 veckor. Det andra som var bra var hur snabbt de kommer att återbetala dina pengar men jag ville inte behöva få en återbetalning, jag ville bara ha det jag betalade för i rätt tid.”

" Jag tror att din telefontjänst är absolut en av de värsta jag har stött på. Det tog mig över 6 timmar att nå en punkt där jag kunde prata med någon. Även efter att ha lämnat mitt telefonnummer och sagt att jag skulle vara nästa i ordning, tog det över 2 timmar för någon att ringa tillbaka.


Bäst Swyft Filings alternativ

Det finns många LLC-bildande företag att välja mellan, och det är bäst att titta runt och hitta det som kommer att fungera bra för dig. Vi jämför ett par Swyft Filings' konkurrenter till dem nedan.

Alternativ # 1: ZenBusiness

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.

Fördelar

 • Kundservice: ZenBusiness ger utmärkt kundservice. De är lätta att kontakta, och de har kunniga representanter. Swyft Filings har bra kundservice och förser sina kunder med en personlig affärsspecialist.
 • Användarvänlighet: ZenBusiness har en mycket enkel process, som bara kräver lite grundläggande information om ditt företag när du väl väljer ett paket. Swyft Filings har en ganska lång kassaprocess vilket gör processen mindre bekväm än ZenBusinessprocess.
 • Recensioner: De har många kundrecensioner, och nästan alla är positiva. Swyft Filings har bra kundrecensioner också.
 • Registrerad agent: ZenBusiness erbjuder gratis registrerad agenttjänst i ett år med alla sina paket. Swyft Filings debiterar $149/år för registrerad agentservice.

Nackdelar

 • Erfarenhet: ZenBusiness är ett relativt nytt företag, så de har inte lika mycket erfarenhet som vissa av sina konkurrenter. Swyft Filings är också ett ganska nytt företag.
 • EIN-nummer: Startplanen innehåller inget EIN-nummer. Så, om du vill ZenBusiness för att få en till ditt företag måste du betala 70 USD. Swyft Filings även avgifter för att få ett EIN; de tar $79.

Känn dig fri att kolla in vår fullständig recension av ZenBusiness här.


Alternativ # 2: IncFile

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

Fördelar

 • Prissättning: Incfile är svårt att slå när det kommer till pris eftersom deras lägsta alternativ är gratis.  Swyft Filings debiterar $49 för deras lägsta prissatta paket.  
 • Registrerad agenttjänst: Incfile erbjuder ett års registrerad agentservice gratis. Medan Swyft Filings debiterar $149 för ett års registrerad agentservice.
 • Användarvänlighet: Incfile gör bildningsprocessen enkel. Du måste fylla i ett onlineformulär som inte kräver särskilt mycket information. Swyft Filings är inte lika lätt att använda

Nackdelar

 • Kundservice: Även om servicen är bra när du väl kommer i kontakt med dem är de svåra att få kontakt med. Swyft Filings har utmärkt personlig kundservice.
 • upsells: Incfile har ett irriterande antal uppförsäljningar. Även med tanke på att de har ett gratispaket är det inte förvånande. Swyft Filings har också en hel del merförsäljningar under hela sin tjänst.

Du kan också se en fullständig recension av Incfile här.


Slutsats

Swyft Filings är en ny formationstjänst på scenen som grundades först 2015. De verkar dock ha gjort ett positivt intryck på de flesta av sina kunder med en överväldigande positiv respons. Deras beställningsprocess är lite krånglig, men priset är rätt och avbetalningsplanen är ett mycket trevligt tillägg. Sammantaget erbjuder de en gedigen tjänst för entreprenörer som vill registrera sitt företag.

Vi tror att det finns några bättre "bang for your buck"-tjänster. Men det är ganska konkurrenskraftigt och i slutändan är det upp till dig om du vill gå vidare med SwyftFilings eller några alternativ!


Vanliga frågor

Delar Swift Filings min information med tredje part?

Swyft Filings kommer att dela din information med sina egna företag, som kan tillhandahålla andra tjänster. Också, Swyft Filings erbjuda tjänster genom tredjepartsföretag, vilket, om det accepteras, kommer att resultera i att din information delas. I alla fall, Swyft Filings kommer inte att dela din information utan ditt samtycke.

Letar du efter något annat än Swyft Filings? Här är några alternativa LLC-recensioner


Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början