Uppdaterad: 26 maj 2022

Rocket Lawyer Recension – ärlig översikt, för- och nackdelar (och dess alternativ)

Hoppa till Rocket Lawyer alternativ

Rocket Lawyer Granska utvald bild

Rocket Lawyer har hjälpt ett stort antal företag att bilda ett LLC genom åren, och trots den hårda konkurrensen där ute, det är fortfarande en av de mest populära LLC-bildningstjänsterna. Vi ska ta en titt på för- och nackdelar med Rocket Lawyer, samt titta på några recensioner och alternativ för att hjälpa dig avgöra om Rocket Lawyer är rätt för dig.

Och om du verkligen vill veta alla de bästa möjliga alternativen — läs vår bästa LLC-serviceguide här.

Rocket Lawyer Översikt

Rocket Lawyer skiljer sig lite från andra LLC-bildningstjänster eller registrerade agenttjänster, som det är i första hand en webbplats för juridiska tjänster, som erbjuder en mängd juridisk hjälp till sina många kunder (inklusive LLC-bildning). Tjänsterna är tillgängliga för både småföretag och privatpersoner, och en av tjänsterna de erbjuder är LLC-bildning. Det grundades 2008 och har snabbt vuxit till en stor aktör inom juridiska tjänster, efter att ha hjälpt mer än 20 miljoner företag.

Förutom att bilda LLC erbjuder företaget också hjälp med att skapa anpassade juridiska dokument och kontrakt, kommer att granska en mängd olika dokument och kontrakt och erbjuder juridisk rådgivning via telefon med advokater för att nämna några ytterligare tjänster.  

Om du bara behöver en tjänst kan du köpa varje tjänst för en engångsavgiftMen om du ska använda flera tjänster är det mest kostnadseffektiva sättet att prenumerera på den månatliga medlemskapsplanen.

Snabbt Rocket Lawyers Poäng = 7/10

Vid granskning Rocket Lawyer vi tog hänsyn till dessa fyra huvudpunkter:

 1. Hur är deras kundsupport? = 8 / 10
 2. Hur är deras prissättning och totala värde? = 6 / 10
 3. Deras trovärdighet och användarvänlighet = 7 / 10
 4. Rocket Lawyers tjänsthastighet = 8 / 10

Som du kan se - baserat på dessa kriterier, Rocket Lawyer fick ungefär 7 av 10. Vi kommer att täcka dessa punkter mer i detalj nedan.

Främst bör du välja Rocket Lawyer om du planerar att använda några ytterligare juridiska tjänster förutom bara LLC-anmälningar. Några av dessa skulle vara juridiska konsultationer med en advokat, nedladdning av några mallar för juridiska formulär och arkivering av andra orelaterade juridiska dokument.

Företaget har haft några ganska bra recensioner och återkopplingar nyligen då de till synes försökte förbättra sig själva på den här fronten och rensa bort det inte så fantastiska förflutna.

Men deras prissättning är ganska dyra om du bara behöver en LLC-inkorporeringstjänst och vi tror att det finns några bättre alternativ för det.

Använd vår speciella kampanj och starta ett LLC idag med Rocket Lawyer! Snabb installation & ingen huvudvärk.

ZenBusiness (Rekommenderat alternativ)

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Fördelar och nackdelar med Rocket Lawyer

Fördelar

 • Rocket Lawyer erbjuder fantastisk kundservice. Det finns många sätt att komma i kontakt med företaget som via telefon, e-post och att använda livechattsupporten. När du kommer i kontakt med en fråga kommer representanterna att göra allt de kan för att hjälpa dig hitta den bästa möjliga lösningen, snarare än att översvämma dig med merförsäljningar. Deras kundtjänsttiming är också mycket lättillgänglig, eftersom du kan få tag i dem från 9:9 till XNUMX:XNUMX Eastern Time.
 • Om du funderar på att använda deras advokattjänster kan du se om det är rätt för dig genom att först använda 7-dagars gratis försök. Om du inte gillar hur de fungerar kan du avbryta rättegången när som helst utan att behöva betala ett öre. Tänk på att i juridiskt arbete är 7 dagar nästan ingenting, men det ger dig fortfarande en bra chans att se om du gillar funktionerna de erbjuder.
 • Företaget får regelbundet bra feedback från sina många kunder, och massor av bra recensioner på tredjepartsrecensioner, vilket alltid är något att titta på när man väljer mellan olika företag att gå med.
 • Förutom att bilda LLC, du kan få flera juridiska tjänster online, vilket är idealiskt för nystartade ägare som inte alltid har råd med hur mycket advokater tar ut.

Nackdelar

 • Jämfört med många företag där ute är de ganska dyra. Även om du använder deras månadsavgift och sedan vill bilda en LLC, måste du betala en rejäl engångsavgift utöver den månatliga.
 • Även om kundsupporten är bra, det finns inget tillgängligt på helgerna. Som ett nytt företag kan det vara svårt att hålla ordinarie öppettider, så du är på egen hand om du behöver stöd utanför måndag till fredag.

Rocket Lawyers prisstruktur

Rocket Lawyer är lite annorlunda än de företag där ute som erbjuder LLC-bildning som sin huvudsakliga tjänst. Fastän Rocket Lawyer bildar LLCs, erbjuder den också ett omfattande utbud av andra juridiska tjänster. Företaget tar ut $99.99 för att bilda en LLC, och även om detta inte är en enorm summa pengar i den juridiska världen när du jämför det med andra LLC-bildningstjänster, är det på den dyrare sidan. Klicka här för att se omfattande priser på deras hemsida.

När du som icke-medlem har betalat $99.99-avgiften för LLC-bildningstjänsten får du:

 • Inlämningen av dina bolagsordningar. Dessa kommer att skickas till ditt bildande som sedan i sin tur skapar ditt nya företag. Detta är huvudsteget för att bilda din LLC.
 • Företaget förser dig med online-dokumentlagring, som är mycket lätt att komma åt, och innebär att du kommer att kunna få tillgång till kopior av dina formationspapper när som helst på dygnet.
 • Förutom att du kan enkelt komma åt dina organisationsartiklar online, kommer de färdiga dokumenten också att skickas till dig, så att du också har papperskopior.
 • Som en extra förmån erbjuder företaget tillgänglighetssökning för företagsnamn, vilket innebär att de kommer att titta igenom databasen med företagsnamn i ditt tillstånd för att se om det du vill ha redan har gjort anspråk på, eller om det fortfarande är tillgängligt för dig att använda.

Ett annat sätt att använda LLC-bildningstjänsten är med deras månatliga prenumerationsavgift. Med detta är LLC-bildningstjänsten endast gratis om du är ny medlem. Detta juridiska tjänster prenumerationen är $39.99 XNUMX, och är alternativet du bör välja om du är intresserad av de andra tjänsterna som företaget erbjuder. Det finns ingen skillnad mellan LLC-bildningstjänsten du får antingen som medlem eller icke-medlem, och du kan avbryta prenumerationen när som helst. Det finns ett stort antal ytterligare funktioner du får med prenumerationen, den fullständiga listan över vilka du kan hitta på företagets webbplats, men nedan är några av de viktigaste funktionerna du kan få inkluderar:

 • Möjligheten att skapa en rad juridiska dokument, som alla kommer med Document Defence. Du kan sedan signera, dela, ladda ner och skriva ut dessa dokument när och när du behöver dem.
 • Du kan ställa alla juridiska frågor du kan ha till en advokat.
 • Du har rätt till en 30-minuters konsultation om varje nytt juridiskt ärende du har.
 • Rabatter på andra advokattjänster och registrerade ombudstjänster.

$99

bild med stjärnor

Betyg: 4.3 / 5
Granska antalet: 2333 +

Rocket Lawyer Logotyp

Bilda ett LLC idag med RocketLawyer från $99 + statliga avgifter. De har ett bra betyg för kundnöjdhet och över 2333+ verifierade recensioner.


Grundlig genomgång av Rocket Lawyer & dess funktioner

Deras kundsupport | 8/10

Sammantaget, den kundsupport som tillhandahålls av Rocket Lawyer är bra. Det finns flera sätt du kan komma i kontakt med, inklusive via telefon, genom att skicka dem ett e-postmeddelande eller använda livechatttjänsten. Även om de inte är öppna för kundsupport på helgerna, har de lång tillgänglighet på vardagar, eftersom du kan komma i kontakt med dem från 9:9 till XNUMX:XNUMX.

Telefonen brukar besvaras väldigt snabbt, och du kommer omedelbart i kontakt med en kunnig kundrepresentant som kommer att kunna få dina frågor besvarade. Om e-post är din föredragna kommunikationsmetod kommer du sannolikt att få ett svar inom 24 timmar. Livechattalternativet är inte lika bra som vissa andra livechatttjänster där ute, eftersom de först kommer att försöka erbjuda dig relaterade, förskrivna Q+S som relaterar till nyckelorden som du matar in i livechattboxen.


Pris

Prissättning och övergripande värde | 6/10

Det skulle vara rättvist att säga att jämfört med vissa andra alternativ — Rocket Lawyer är ganska dyrt. Deras grundpaket börjar från $99.

Så om du bara vill skapa ett LLC — Northwest or Zenbusiness är definitivt ett bättre val.

Fastän, Rocket Lawyer har sina fördelar när det kommer till andra juridiska tjänster som de tillhandahåller. Dessutom kan du få ett månadsabonnemang och få några av deras tjänster i stort sett när som helst på begäran. De innehåller också några mallar för juridiska dokument och så vidare.


Användarvänlighet-1

Deras trovärdighet och användarvänlighet | 7/10

Som vi nämnde, Rocket Lawyer har grundats 2008 – i en av de tuffaste ekonomiska tiderna. Kanske var det därför de bestämde sig för att "förnya" och erbjuda marknaden några juridiska tjänster för genomsnittliga folk och småföretag. En relativt låg kostnad, abonnemangsbaserad modell fungerade bra.

Främst har de en hel del positiv kundfeedback och vittnesmål. Även om det fanns några dåliga tider när de bestämde sig för att erbjuda gratis provperioder och förmodligen satte en "för liten" liten skrift som behövde förklara att kunden kommer att debiteras efter provperioden automatiskt.

Nu verkar det inte vara några större problem. De Rocket LawyerSjälva webbplatsen laddas ganska snabbt och är lätt att använda.

Beställningsprocessen är ganska enkel, men lite lång eftersom du behöver gå igenom vart och ett av deras "tillägg" för att göra beställningen. Vissa kunder kan förväxla detta med irriterande merförsäljning. Det är därför vi gav den 7 poäng av 10.

Hastighet av Rocket Lawyers tjänst | 8/10

Liksom de flesta LLC-bildningstjänster varierar handläggningstiden beroende på den stat där du installerar din LLC. Om du vill ta reda på handläggningstiden måste du gå igenom lite av en process som innebär att du går igenom beställningsformuläret tills du kommer till sidan där du påskyndar din beställning.

Vissa företag erbjuder handläggningstiden innan de behöver fylla i några formulär, så detta är en ganska lång process, speciellt om du väljer att inte gå med företaget om du inte är nöjd med hur lång tid det kommer att ta.


Is Rocket Lawyer Rätt för dig?

Det finns några saker du måste titta på innan du bestämmer dig för om Rocket Lawyer är rätt för dig. Letar du bara efter en LLC-bildningstjänst? Eller vill du ha hela paketet?

Om det enda du är ute efter är en LLC-bildningstjänst, då Rocket Lawyer kanske inte är ditt bästa alternativ (se våra rekommenderade alternativ). Det finns andra där ute som gör samma sak till en mycket mer överkomlig prislapp, av vilka några även erbjuder en gratis registrerad agenttjänst. Men om det är de juridiska tjänsterna du också vill ha och det är för dyrt att anlita en advokat, då Rocket Lawyer är ett bra alternativ.


3rd Party Recensioner av Rocket Lawyer

Det finns bokstavligen tusentals recensioner där ute för Rocket Lawyer, vilket definitivt är bra, eftersom det betyder att företaget har funnits länge, har hjälpt många företag att bilda ett LLC och har mycket erfarenhet inom området. Att läsa recensioner är ett av de bästa sätten att få en känsla för hur ett företag är, eftersom du kommer att höra från verkliga kunder och höra hur deras upplevelse var, vare sig det är bra eller dåligt, utan någon partiskhet.

I allmänhet, recensionerna du hittar om Rocket Lawyer online är mycket positiva och deras kunder njuter av hur lätt företaget är att ha att göra med, den goda kundservicen och det faktum att deras prenumerationspaket för juridiska tjänster kommer med en gratis provperiod.

 • Rocket Lawyer har ett stort antal — 3,800 XNUMX+ recensioner på Trustpilot (ger dem 4.7 stjärnor av 5). Se deras recensioner på Trustpilot här.
 • Det finns också cirka 1,700 XNUMX recensioner av Rocket Lawyer on SiteJabber (se dem här).
 • Här är Rocket LawyerÄr BBB (Better Business Bureau) profil med recensioner och klagomål.
 • ConsumerAffairs.com ger Rocket Lawyer hela 4.8 stjärnor av 5 baserat på 400+ recensioner (se dem här).
 • Om du letar efter recensioner av Rocket Lawyer på Reddit – du kommer att hitta några. Men de har inte en dedikerad subreddit-sida, så vittnesmål kommer att vara utspridda.
 • Google granskarhar tyvärr inget om Rocket Lawyer.

Här är några anmärkningsvärda recensioner från Trust Pilot:

"Rocket Lawyer är en fantastisk webbplats som ger en mängd användbara och kompletta kontrakt och avtal med en liten månadsavgift. Det rekommenderas starkt.”

“Extremt bra service. Använde det för första gången och tyckte att det var enkelt och okomplicerat. Mycket nöjd med att betala för denna tjänst i framtiden. tack för den kostnadsfria provperioden."

"Jag skulle rekommendera Rocket Lawyers som en guide för att komma igång. Jag har inte upplevt deras juridiska praxis men kommer att göra det i framtiden. De erbjuder en rad tjänster som får dig att känna dig stöttad i att starta ditt företag. Jag är benägen att arbeta med Ricket Lawyers i framtiden."


Slutligt yttrande

Efter att ha hjälpt tusentals kunder i många år är det svårt att hitta fel Rocket Lawyer, och de flesta av deras kunder kommer att hålla med. Den största faktorn här är om du föredrar att få det fristående LC-bildningspaketet eller deras omfattande juridiska serviceplan. Det är tydligt att de mycket hellre vill att folk följer planen, som betalas månadsvis, eftersom detta är en mycket mer tilltalande prislapp. Om du bara vill ha LLC-bildningspaketet, även om du kommer att få en bra service överlag, finns det billigare alternativ där ute.


Topp Rocket Lawyer alternativ

Om du känner dig som om Rocket Lawyer är inte företaget för dig, det finns många andra alternativ där ute som erbjuder liknande tjänster. Låt oss ta en titt på två av de bästa alternativen där ute, och vad de kan erbjuda.

Alternativ nr 1 - ZenBusiness

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Zenbusiness är en av de bästa LLC-bildningstjänsterna i branschen och en av de mest populära. Detta är till stor del tack vare dess låga pris. Zenbusiness är enorma $60.99 billigare än Rocket Lawyer när du bara tittar på deras LLC-bildning, eftersom du kan få ditt företag bildat för bara $39 om du använder grundpaketet.

Förutom att bara bilda din LLC, Zenbusiness kommer också att lägga in ett gratis driftsavtal, 12 månaders gratis registrerade agenttjänster, och olika andra gratis tillägg, vilket är mer än du får om du bestämmer dig för att gå med Rocket Lawyer. Gillar Rocket Lawyer, företaget gör hela processen mycket snabb och effektiv.

En av de största nackdelarna med Zenbusiness är deras erfarenhet inom området. De är relativt nya i spelet, efter att ha bildats först 2015, jämfört med 2008 då Rocket Lawyer bildades.

Läs en fullständig recension av ZenBusiness här.

Alternativ nr 2 - Northwest Registered Agent

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Northwest Registered Agent är en annan stor spelare i spelet. Företaget slog upp portarna 1998, så har funnits ännu längre, och vet verkligen vad de gör när det kommer till LLC-bildningstjänster. En av de största försäljningsargumenten med detta företag är dess kundservice. Den förstklassiga, interna supporten består av professionellt utbildade företagsguider, så att du alltid får svar på din fråga.

Om du väljer att bilda ett LLC med dem, de kommer också att inkludera ett helt år av registrerade agenttjänster som ingår i paketet, vilket ofta är ett stort plus för dem som startar ett nytt företag.

Nackdelen är att de ligger på den lite högre sidan när det kommer till pris. Om du har en budget, finns det många billigare alternativ där ute. Deras LLC-ansökningskostnad är en fast ränta på $225, plus statliga avgifter, vilket betyder att det finns några LLC-bildningstjänster som är bra $185 mindre. Men som med alla saker i världen får du vad du betalar för, och Northwest Registered Agent är en av de bästa i branschen, vilket recensionerna på nätet tydligt visar.

Här är en fullständig Northwest Registered Agent översyn.


Vanliga frågor om Rocket Lawyer

Finns det något annat som Rocket Lawyer kan göra, annat än att bilda LLCs?

Förutom LLC-bildningstjänster, Rocket Lawyer erbjuder ett omfattande utbud av andra tjänster för både privatpersoner och företag. Faktum är att det erbjuder ett bredare utbud än de flesta i den här branschen, perfekt om du letar efter andra verktyg utöver LLC-bildning. De hjälper dig till och med att skapa ett sista testamente och testamente om det behövs. De kan hjälpa ditt företag när det gäller företagens efterlevnad, erbjuda ett urval av juridiska dokument, ha en registrerad agenttjänst och hjälpa till med en rad personalfrågor och mycket mer.

Vill ha något annat än RocketLawyer? Här är några andra LLC-recensioner

Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Om författaren
Författarfoto
Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början