Uppdaterad: 24 juni 2022

Nolo LLC Service Review 2022: Nolo för- och nackdelar (ärligt talat)

Visa mig TOP-2 alternativ för Nolo

Funderar du på att starta ett LLC eller införliva ett befintligt företag? Kolla inte vidare. Nolo är här för att hjälpa till! Att fylla i skrymmande pappersarbete kan vara en ganska skrämmande uppgift, vilket förmodligen är anledningen till att de flesta väljer professionella företagsbildningstjänster. Om du någonsin behöver skapa och hantera ett aktiebolag, har du absolut inget att oroa dig för, eftersom Nolo har täckt dig.

I den här artikeln går vi igenom en intensivNolo recensionsöversikt' för att du ska kunna fatta ett datadrivet beslut när du startar ditt LLC-företag.

Om du också vill ta reda på några fler alternativ till Nolo — kolla in vår guide på TOP-9 bästa LLC-tjänsterna här.

REKOMMENDERAD ALTERNATIV – ZenBusiness

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Besök Nolo.com och sätt igång din LLC idag.

Nolo LLC Services

Nolo är en professionell tjänsteleverantör för företagsbildning. Även om Nolo började som ett förlag, har det sedan dess utvecklats till en ledande leverantör av LLC-bildningstjänster. Med över 50 webbegenskaper tillhandahåller Nolo professionella LLC-bildningstjänster (papper och arkivering), programvara och digitala guider. 

Om du någonsin behöver professionell rådgivning, erbjuder Nolo en mängd advokater som är lätt tillgängliga för att ge bästa råd och hjälp.


Nolos unika egenskaper

 • LLC bildande och ledning: Få tillgång till Nolos LLC-bildningstjänster. Med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt är allt du behöver göra att välja ett företagsnamn, fylla i några detaljer som begärts av Nolo; på nolltid kommer du att få igång ditt företag.
 • Ett stort bibliotek med juridiskt innehåll: Nolo innehåller ett uppslagsverk med juridiska artiklar om personlig ekonomi, skatter, lagar, immigration, vilda, truster och bouppteckningar, domstolar för småmål och rättegångar, social trygghet, pension och mer! Att hjälpa till att utbilda och vägleda sina kunder.
 • Dussintals finansiella miniräknare: Om du någonsin behöver beräkna hypotekslån, investeringar, pensioner och mer, använd gärna Nolos dussintals gratis räknare som finns tillgängliga på Nolo-webbplatsen.
 • Gör det själv tillvägagångssätt: Nolo erbjuder en uppsjö av Gör-det-själv-produkter och tjänster. Skapa och anpassa enkelt juridiska former inom företag, ekonomi, fastighetsplanering, fastigheter, äldreomsorg, barnomsorg mer, med Nolo-mjukvaran som finns tillgänglig på Nolo-webbplatsen. Få också tillgång till juridiska böcker och guider. Och med NoloCloud, kan du få tillgång till dessa juridiska formulär var som helst och när du vill.
 • Veckolång kundsupport: Nolo erbjuder veckolång e-postsupport från måndagar till fredagar, 9–5 dagligen. 

Nolo Business paket och tjänster granskade

Nolos LLC-formationspaket omfattar tre unika planer: Grundläggande, standardoch Express Premiere-paket. När du väljer ett paket kan följande detaljer inkluderas beroende på det valda paketet:

1. Validering av aktiebolagsnamn

När det gäller att använda ett redan existerande företagsnamn arbetar Nolo för att säkerställa att detta inte inträffar genom att göra en sökning efter namntillgänglighet på ditt föredragna företagsnamn. Det är dock tillrådligt att utföra en preliminär namnsökning i din delstats LLC-arkiveringskontor.


2. Inlämning av bildandebevis

I korrespondens med att fylla din LLC, sätter Nolo ihop ditt certifikat eller organisation och LLC organisationsartikel och vidarebefordrar det till sekreteraren i staten.


3. Automatiserad felbekräftelse

När du skapar din LLC kontrollerar Nolo över 30 olika fel som du kan stöta på under intervjuprocessen. Detta inkluderar sökningen av namntillgänglighet samt andra fel.

Detta för att se till att ditt driftsavtal följer staternas lagar samtidigt som det säkerställer att arkiveringskontoret accepterar ditt sammansatta intyg om bildande och organisationsartikel.


4. Konstant kundsupport

Med Nolos expertteam får du tillgång till ständig assistans och support på telefonen. Inklusive svar på alla frågor du kan ha.


5. Detaljerad genomgång för att formalisera din LLC

Är det första gången du skapar ett aktiebolag? Få sedan tillgång till en detaljerad genomgång för att formalisera din LLC, vilket inkluderar exekvering av LLC-dokument, betalning av skatter, inlämnande av årsrapporter och att hålla organisationsmöten för ditt LLC-företag.


6. Nolos Priority Rush-anmälan

Har du för avsikt att skapa och börja förstöra ditt LLC-företag på kortast möjliga tid? LLC-anmälan har vanligtvis en 2-3 veckors behandlingstid, men med Nolos' prioritet brådskande arkivering, får du möjligheten att ha din LLC igång på nolltid.

Dvs. Nolo kommer att skicka in ditt LLCs certifikat om bildande eller organisationsartikel till LLCs arkiveringskontor på en enda arbetsdag. Du får också de slutliga LLC-dokumenten inom två eller tre arbetsdagar. Generellt sett sparar detta dig tid. 


7. Affärsformulär

Få tillgång till över 30 företagsformulär och mallar så att du kan driva ditt företag. Med Nolos affärsformulärfunktion får du skapa och anpassa formulär, inklusive protokoll för LLC-möten, försäljningskontrakt, sekretessavtal m.m.


8. IRS för ett arbetsgivaridentifikationsnummer (EIN)

Inkluderat i standard- och expresspaketen kommer Nolo att göra klart din IRS-blankett SS-4. Detta är en ansökan om ett arbetsgivarnummer som Nolo skickar till dig tillsammans med dina slutliga LLC-dokument.


Deras pris och servicepaket

#1. Grundplan – $49

Nolo grundplan täcker LLC-implementeringsprocessen tillsammans med sökfunktionen för namntillgänglighet. Här är vad du får när du väljer grundplanen

 • Verifiering av företagsnamn
 • Inlämningsartikel
 • Protokoll för ditt allra första styrelsemöte
 • Automatisk felkontroll
 • Kundservice support
 • En genomgång skulle åtfölja alla dessa för att formalisera ditt företag. Detta paket kommer med en 2-3 veckors leveranstid.

#2. Standardpaket – $149

Denna plan inkluderar allt i grundplanen och även nya funktioner, inklusive

 • IRS-ansökan för EIN
 • Affärsform
 • Standardpaketet har en handläggningstid på 2-3 veckor.

#3. Express Premiere-paket – $299

Med Nolos Express Premier-paket får du tillgång till ovanstående tjänster och en personlig Deluxe företagspärm och sigill. Det tar också någonstans mellan 7-10 arbetsdagar att avsluta på grund av Nolos prioritetsfunktion för brådskande arkivering som ingår i detta paket.


Nolo För- och nackdelar

Fördelar

 • Enkel LLC-arkivering och dokumentation: Få din LLC igång på nolltid med Gör-det-själv-tjänst. Allt du behöver göra är att välja ditt LLC-namn, gå igenom några detaljer, välja en plan och du är klar.
 • En uppsjö av informativa artiklar och innehåll tillgängligt på Nolo-webbplatsen: Nolo har utan tvekan ett av de rikaste biblioteken för innehåll och guider angående juridiska förfaranden och förfaranden. Streama genom utan ansträngning när som helst. Observera att detta inte bara är nybörjarguider och artiklar. De flesta av artiklarna är skrivna av jurister och advokater.
 • Sök gratis advokater: Få hjälp från lokala advokater nära dig angående affärs- och juridiska frågor.
 • Dokument och programvara för att underlätta smidig affärsverksamhet: Använd programvaran och dokumenten som görs tillgängliga av Nolo.
 • Anmärkningsvärda kunder behöver funktioner som "Priority rush filing".: Nolo förstår hur snabbt du vill att din LLC ska börja köra, vilket är anledningen till att den inkluderar den prioriterade rush-filen, som du kan använda när du väljer Express Premiere-planen.

Nackdelar

 • Nolo är mestadels en gör-det-själv-tjänst, så om du behöver bli leds vid handen kanske Nolo inte är perfekt för dig.
 • Att navigera på webbplatsen kan vara ganska utmanande
 • Nolo lägger ut de flesta tjänsterna. Till skillnad från de flesta LLC-bildningstjänster, specialiserar Nolo sig endast på LLC-formationer medan de outsourcar tjänster som att etablera ett företag till andra LLC-bildande tjänsteleverantörer.

Andra Nolo-alternativ vi rekommenderar

#1 alternativ – ZenBusiness

Även ZenBusiness är relativt ny i LLC-bildningstjänsten, den har fortfarande fantastiska funktioner. En bra sak med ZenBusiness är att det är ganska överkomligt jämfört med andra priser som erbjuds av sina konkurrenter. Dess startplan kostar $49 jämfört med Nolos $49, och Premium-planens kostnad $249, till skillnad från Nolos $299. Förmedlingsplanen (Proffs för ZenBusiness och standard för Nolo) förblir densamma.

Förutom det, Zenbusiness erbjuder även etablering av företagstjänster.

Du kan läsa vår fullständiga Zenbusiness Recensera här.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.


#2 alternativ – IncFile

IncFile är också en starkt rekommenderad plattform för LLC-bildning. Om du har en budget och fortfarande behöver förstklassiga tjänster och funktioner kan du också prova IncFile.

För en fullständig recension av Incfile - Klicka här.

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.


Anmärkningsvärda Nolo-recensioner och betyg från Trustpilot

"Jag har använt Nolo flitigt för en mängd olika juridiska frågor. Även om jag har mina egna mallar eller kan komma åt dem på mer sofistikerade juridiksajter, gillar jag Nolos layout och enkla stegåtkomst. Det enda jag snubblat lite med är att man måste fylla i ALLA 'tomma' blanksteg, oavsett om blanktecken är relevanta för mitt specifika fall. Jag vet inte om det finns något botemedel mot detta, men jag skulle gärna kunna slå en gräns om det är irrelevant för vad jag behöver, om det inte är tillämpligt.
Annars utmärkt. Även detta är lätt att komma runt. Jag kan sätta N/A i tomrum.
Tack för din fortsatta, viktiga samhällstjänst!”

Också,

"Dåliga ledningar, försökte över 60 ledningar, och ingen var bra. Det är ett totalt slöseri med tid och pengar. Pengar spenderade på att köpa leads och tid som slösas bort på att försöka följa upp dåliga leads. Du förlorar i båda ändarna. Suger!"

Sammantaget verkar Nolo inte få mycket positiv feedback från sina kunder.
Deras genomsnitt Trustpilot-betyget är bara 1.4/5.


Avslutande tankar

Att skapa och leda ett aktiebolag kan vara stressigt eller hanterbart, beroende på vilken metod du använder. Streama genom Nolos rika uppslagsverk över juridiska frågor och affärsrelaterade artiklar. Och om du någonsin behöver en professionell att lyssna och ge svar på alla dina komplexa och utmanande frågor, få tillgång till tusentals lokala advokater tillgängliga efter överenskommelse.

Med en leverantör av LLC-bildningstjänster som Nolo kan du få tillgång till professionella företagsbildningstjänster med moderna funktioner och mervärdestjänster. Även om Nolo lägger ut vissa tjänster på entreprenad, finns det mer utrymme för en uppgradering!

Ta en titt på våra andra LLC-tjänstrecensioner


Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början