Uppdaterad: 6 augusti 2022

MyCompanyWorks Recension – ärligt utseende, för- och nackdelar (alternativ ingår)

Hoppa till TOP-2 Alternativ för MyCompanyWorks

Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig att bilda din LLC och har en professionell som sköter allt pappersarbete åt dig, MyCompanyWorks är en av de stora spelarna i spelet. Företaget bildades 2001 och har sedan starten tillhandahållit sina tjänster till över 60,000 XNUMX företag. De flesta av dessa företag har varit mycket nöjda med den service de har fått från MyCompanyWorks, och många andra har använt dem för ytterligare eller andra tjänster.

I den här recensionen kommer vi att titta på några av för- och nackdelarna med MyCompanyWorks, och en del annan viktig information du bör känna till innan du väljer deras tjänst framför andra.

Dessutom uppmanar vi dig att läsa vår bästa guide för LLC-företag här.

Fördelar och nackdelar med MyCompanyWorks

Fördelar

  • Företaget har funnits ett tag, och har därför ett bevisat spår som har hjälpt till att bilda över 60,000 XNUMX företag sedan starten. Det betyder att du inte tar någon risk om du går med det här företaget.
  • De har utmärkt kundsupport med snabb svarstid. I allmänhet svarar de på e-postmeddelanden eller samtal inom 20 minuter om du kommer i kontakt under kontorstid, vilket är mycket snabbare än många av deras konkurrenter.
  • Jämfört med andra företag tenderar deras behandlingstid för LLC-bildning att vara lite snabbare än vissa av sina konkurrenter, även om du inte uppgraderar till deras snabbtjänst.
  • De har en 100 % nöjdhetsgaranti, så om du har några problem med din formation får du antingen full återbetalning eller så kommer de att rätta till situationen åt dig.

Nackdelar

  • Om du vill använda deras registrerade agenttjänst efter att ha bildat din LLC, måste du välja det dyraste paketet de erbjuder, som kostar $279. Många andra liknande företag erbjuder denna tjänst inkluderad i deras billigare paket.
  • Sammantaget, MyCompanyWorks är inte den billigaste LLC-bildande tjänsten där ute, det finns många fler prisvärda val om budgeten är en stor faktor.
  • Webbplatsen är fylld med så mycket information att det kan bli för komplicerat.

MyCompanyWorks Paket och priser

My Company Works erbjuder olika paket för dem som vill bilda ett LLC, beroende på vilka funktioner och tjänster du letar efter. Många av paketen ser ut att innehålla en hel del olika funktioner, men det är viktigt att du läser igenom listorna noggrant, eftersom ganska mycket av det kan betraktas som "ludd" och saker som du egentligen inte behöver. Ett bra exempel på detta är att de listar sin kundtjänst som en funktion, när det egentligen borde vara något som bara är givet och inte listat.

Som med massor av formationstjänster där ute, även om du bara väljer grundpaketet, kan du fortfarande få några av funktionerna i de dyrare paketen som ett tillägg mot en extra avgift. Detta är ett utmärkt alternativ om du har en budget, men ändå vill använda dig av några av de tilläggstjänster som företaget erbjuder.


Grundpaket ($ 79)

Som namnet antyder erbjuder basen grunderna som krävs för att bilda en LLC, till en kostnad av $79, plus den statliga ansökningsavgiften. Även om detta inte är den dyraste LLC-bildande tjänsten där ute, är det inte heller den billigaste, eftersom det finns några billigare alternativ där ute. Den innehåller funktioner som en sökning av namntillgänglighet, där de kommer att se till att ditt önskade företagsnamn är tillgängligt, förberedelse och arkivering av organisationsartiklar, och tillhandahålla anpassade mötesprotokoll, medan detta endast krävs för företag, tillhandahålls det också för LLCs. De inkluderar också en StartupWizard interaktiv startchecklista, som beskriver de ytterligare steg som du måste slutföra efter ditt företag för att göra din LLC-kompatibel. Du har även elektronisk tillgång till skannade kopior av dina ifyllda bildningshandlingar.

Se grundpaketet på MyCompanyWorks webbplats.

Entrepreneur ($ 199)

Entreprenörspaketet erbjuder allt som grundpaketet gör, plus att de hjälper dig att få ett federalt skatte-ID, ett LLC-kit, sigill och medlemscertifikat och livstidsformulär och en skatteguide. Detta paket kostar $199.

Se Entreprenörspaketet på MyCompanyWorks webbplats.

Komplett ($ 279)

Det kompletta paketet erbjuder allt som Entrepreneur-paketet gör, plus några andra extra tjänster. För $279 är detta det mest prisvärda paketet, men bara om du ska använda alla tjänster, eftersom detta paket också kommer med företagets registrerade agenttjänst.

Se det kompletta paketet på MyCompanyWorks webbplats.


Is MyCompanyWorks Lätt att använda?

Företaget har en tagline som är 'Startups Made Simple', så du hoppas att de gör allt för att leva upp till denna tagline. Hela idén med att anlita en LLC-bildningstjänst är att hjälpa till att göra processen så snabb och enkel som möjligt.

Processen är relativt enkel, eftersom allt du behöver göra är att välja vilken typ av företag du startar och vilket tillstånd det ska köras i, fylla i onlineformuläret och sedan vänta på att få ditt inlämnade pappersarbete. Om du har all information du behöver till hands bör det hela bara ta dig mellan 10 och 15 minuter. Om du är osäker på alla olika typer av företag du kan bilda, MyCompanyWorks är väldigt bra på att ge massor av detaljerad information och hur man väljer, även om för vissa kan all denna information verka lite överväldigande.

$79

bild med stjärnor

Betyg: 4.1 / 5
Granska antalet: 3522 +

mycompanyworks logotyp

Bilda ett LLC idag med MyCompanyWorks från $79 + statliga avgifter. De har över 3522 kundrecensioner och ganska konkurrenskraftiga priser.


Ytterligare funktioner i MyCompanyWorks

Förutom de paket som företaget erbjuder, finns det också ett antal ytterligare tillägg som du kan välja att lägga till ditt köp.

  • Business Credit Wizard. Business Credit Wizard kostar ytterligare $149, och för detta kan du använda det proprietära systemet som används för att bygga företagskreditkort.
  • Årsrapportvarningar. Att använda sig av MyCompanyWorks Annual Report Alerts kommer inte att kosta dig något extra och är väldigt praktiskt att ha. Varje år när det är dags för arkivering kommer de att ge dig en enkel påminnelse så att du kan lämna in din anmälan och ditt företag inte kommer att avslutas.
  • ComplianceLock. ComplianceLock-funktionen kostar $8 per månad, men för många människor är detta mer än värt det, eftersom det kommer att hjälpa företag att upprätthålla efterlevnad. Du kommer att få regelbundna sms och e-postmeddelanden om viktiga efterlevnadsdeadlines, plus att du skickas mötesprotokoll och kommer att övervakas för stöld av företagsidentitet.

Detta är bara några av de många extratjänsterna MyCompanyWorks erbjudande. Om du klickar på fliken "Alla tjänster" på deras webbplats kommer du att få en komplett lista, och det finns en hel del. Andra tjänster inkluderar att skaffa ditt eget domännamn och registrera dig för handelskontotjänster.


Handbok

Företagshandboken är en annan, trevlig liten gratisbit som företaget slänger in som en förmån. Guiden på 23 sidor hjälper dig att förstå mer om ditt företag, med ämnen som Hur man håller möten, Hur man utfärdar aktier, 9 steg för att upprätthålla företagens efterlevnad och mycket mer.


LegalZoom Kundservice

Kundservice

Du kan enkelt komma i kontakt med en medlem i MyCompanyWorks kundtjänst via telefon eller e-post under kontorstid. Om du behöver lite hjälp utanför kontorstid finns det ett onlinesupportcenter som har svar på många av de vanligaste frågorna. Om du använder formuläret som finns tillgängligt på deras webbplats kommer du sannolikt att få ett svar inom 24 timmar.

De erbjuder en 100% nöjd garanti, som ingår i varje beställning. Det innebär att om du av någon anledning inte är nöjd med tjänsten du har fått kan du välja att få en återbetalning eller om möjligt en rättelse av problemet.

En av de största nackdelarna med deras kundservice är det faktum att de har en av de kortaste tillgänglighetstiderna i branschen, men när du väl kommer fram till en representant är de hjälpsamma och lyhörda.


Fart

MyCompanyWorks är stora när det kommer till hastighet. De har en garanti som hävdar att om du skickar in din beställning före kl. 3 så kommer de att behandla ditt bildningspapper på en dag. Om du vill att hela processen ska slutföras lite snabbare kan du uppgradera till snabbtjänsten.

Beroende på staten, MyCompanyWorks har varit kända för att ha din LLC bildad på bara en dag, medan det i andra stater kan ta några veckor. Det som är bra är att de ger uppskattningar för varje stat och enhetstyp, så du kommer att ha en allmän uppfattning om hur lång tid processen kommer att ta. Jämfört med andra konkurrenter tenderar de att vara lite snabbare.


Övrigt 3rd Party Recensioner av MyCompanyWorks

Recensioner är ett bra sätt att se om ett företag kan göra vad det påstår att det kan göra. Antalet recensioner där ute är också en bra indikation på hur många som använder företaget. Som MyCompanyWorks är väletablerat och har funnits ett tag, det är inte förvånande att det har en hel del recensioner online. Det finns över 3522 individuella recensioner att hitta, och majoriteten av dessa är positiva.

Några av de mest kommenterade faktorerna är hur tillgängliga supportrepresentanterna är och hur mat formationspaketen är. I genomsnitt är betygen alla mycket höga, med majoriteten av personer som har använt MyCompanyWorks vara mycket nöjd med resultatet.

Den välkända recensionssidan 'Shoppare godkänd' har över 3,522 XNUMX recensioner för MyCompanyWorks, varav de flesta har 5 stjärnor. Några recensioner inkluderar:

"Jag har använt MyCompanyWorks tidigare och hade hänvisat flera vänner. Webbplatsen är enkel att navigera och kundservicen är alltid utmärkt!!”

"Jag skapade ett företag med MyCompanyWorks tre år sedan och har varit imponerade av tjänsterna. Nyligen sökte jag att få ett annat företag bildat och MyCompanyWorks gick hjälpte mig på ett sätt som de inte behövde bara med en enkel förfrågan. Jag kommer alltid att vara tacksam och kommer alltid att hänvisa alla som vill starta ett företag.”

"Utmärkt erfarenhet under hela processen. Kommunikationerna från My New Company var frekventa, grundliga och hjälpsamma. All information var tydlig och rak. Inga överraskningar. Också mycket imponerad av pärmen och allt stödjande material på nätet. Jag rekommenderar verkligen My New Companys tjänster”

Även om de flesta av recensionerna är populära, fanns det några 3-stjärniga recensioner, av vilka några kommenterade priset på tjänsten och andra sa att det var lite komplicerat.

"Inledningsvis var det lättare och sedan blev det komplicerat att beställa och onlineprocessen blev förvirrande."

"Vissa av dina gratistjänster är grovt missvisande. I etiketten är de gratis; men när du läser vidare upptäcker du att det tillkommer en avgift på 99 USD för att använda tjänsten eller arbeta med partnern som tillhandahåller den kostnadsfria tjänsten."


SLUTOMDÖME

MyCompanyWorks bör vara ett starkt företag att överväga när det gäller att hitta någon att bilda din LLC. Det finns några billigare alternativ där ute, men det har definitivt sina fördelar som gör den högre prislappen värt det. Det finns mycket fler fördelar än nackdelar med den här tjänsten, och den har många positiva recensioner för att backa upp sina påståenden. En av de största nackdelarna är att de inte inkluderar en registrerad agenttjänst, förutom i deras dyraste paket.


MyCompanyWorks alternativ

Om du inte känner för det MyCompanyWorks är rätt för dig, så finns det några andra alternativ där ute som också är starka utmanare. Det finns så många företag där ute att välja mellan som kommer med olika tjänster och prisklasser, så här är några andra alternativ du kan överväga.

#1 Alternativ: ZenBusiness

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Om priset är en stor faktor för dig när du väljer en LLC-bildningstjänst kan ZenBuisness vara ett bra alternativ för dig. Deras priser börjar på bara $39 för grundpaketet, som inte bara kommer med bildandet utan också ett helt år av företagets registrerade agenttjänster som en bonus. Detta, bland andra skäl, är varför de är ett så populärt LLC-bildande företag. De tillhandahåller allt du behöver för att bilda ett företag som CPA-bedömningar, EIN-förvärv, och webbplatsbyggande för att nämna några av tjänsterna.

Läs en fullständig recension av ZenBusiness här.


#2 Alternativ: IncFile

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

Bildades 2004, IncFile har vuxit till en annan av de mest populära LLC-bildningstjänsterna där ute. Sedan starten har de bildat över 250,000 XNUMX företag. En av de största försäljningsargumenten är att de kommer att bilda en LLC gratis, plus erbjuda ett år av registrerade agenttjänster och andra funktioner för ingenting. Om det finns ytterligare funktioner du vill ha kan du uppgradera till ett av de betalda paketen.

Jag uppmuntrar dig också att kolla in vår fullständig recension av Incfile här.


Vanliga frågor Om oss MyCompanyWorks

Vad är My Company Works Återbetalningspolicy?

MyCompanyWorkd har inte den bästa återbetalningspolicyn, eftersom när du begär en återbetalning måste du betala en behandlingsavgift. Ju längre du väntar med att begära återbetalning, desto högre behandlingsavgift, därför måste du betala antingen $25, $50, $75. Du har bara ett kort fönster för att bestämma dig om du vill ha en återbetalning eller inte, så fort de lämnar in dina bildningshandlingar till staten kan du inte längre begära tillbaka pengarna.

Tvivlar MyCompanyWorks? Läs våra andra LLC-recensioner nedan

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början