Uppdaterad den 25 juli 2022

Incfile Recension 2022: För- och nackdelar (Är det den bästa LLC-tjänsten?)

Hoppa till för- och nackdelar med IncFile

incfile recensionsaffisch

Incfile är en av de mest kända inkorporeringstjänsterna på marknaden idag. Känt för sin gratis arkiveringsplan är det här företaget svårt att missa om du letar efter hjälp med att bilda LLC.

Att välja en företagsbildande tjänst kan vara en komplex och krävande uppgift och att besöka sidor som vår betyder bara att det är din lyckodag. Vi ägnar vår expertis och erfarenheter till granska de bästa LLC-bildningstjänsterna branschens erbjudanden, som fokus i denna djupgående artikel – det vill säga IncFile.

Men bara för att detta företag är välkänt betyder det inte att de är den bästa LLC-tjänsten på marknaden. Innan du riskerar att slösa bort din tid och de statliga ansökningsavgifterna, låt oss ta en titt på om detta företag verkligen är värt din tid och om det är det bästa valet för din nya LLC.

Om du känner dig nyfiken - besök www.incfile.com – för att själv se deras priser och villkor.

Snabbt IncFile Översikt | Totalbetyg: 8.6/10

Denna recension kommer att reda ut alla fakta du behöver veta om IncFile och svara på alla frågor du kan ha så att du kan få en komplett bild av deras tjänster och göra det bästa alternativet för dig och ditt företags framtid.

För de som har bråttom har vi snabbt täckt alla viktiga aspekter av IncFile. Och det här är funktionerna som vi har granskat och gett betyg till:

 • Priser och funktioner | 10/10
 • Recensioner | 9/10
 • Enkel användning | 8/10
 • Helpdesk | 8/10
 • Vändningstid | 8/10

Att använda dessa kriterier för att mäta Incfile, vi fann att de var en av de bästa där ute. Mellan deras gratis arkiveringsalternativ och funktionerna de erbjuder erbjuder de helt enkelt ett av de bästa värdena du kan få.

Vid sidan av sin fantastiska meritlista, är det också gjort till en av de mest populära tjänsterna som finns tillgängliga idag av dess över en halv miljon startups och småföretag som stöds och dess tusentals positiva kundrecensioner.

Plus, med den stora massan av positiva recensioner som detta företag har fått, är det klart att se att deras tidigare kunder håller med. Med ett stort kundsupportteam och en generellt snabb handläggningstid finns det mycket att älska med detta företag.

De erbjuder också allt som bara riktigt enastående online-formationstjänster kan, vilket visar varför de är bland de bästa alternativen för LLC-registrering. De erbjuder en kostnadsfri ett års registrerad agenttjänst, tillsammans med gratis grundläggande företagsbildning, meddelanden om efterlevnad av e-post och säker backup-tjänst för ditt företags bildande.

Så, om du inte har tid att läsa vår mer djupgående recension av Incfile, kan du känna dig säker på att välja detta företag för din inkorporering. Du kan verkligen inte gå fel när du väljer dem för dina LLC-bildningsbehov.

Du kan också välja #1-alternativet till IncFile vilket är ZenBusiness.

IncFile — Från $0

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

#1 Alternativ — ZenBusiness $49

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness!
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Vem är IncFile?

IncFile grundades 2004 i Houston, Texas, med målet att minska arbetsbelastningen och kostnaderna för kunderna när de bildar ett företag. Företaget är välkänt för att säkerställa överlägsen service till en relativt lägre kostnad.

De kunde effektivisera affärsbildningsprocessen och etablera en grupp experter genom att integrera sina erfarenheter med teknik, vilket gjorde det snabbare och mer effektivt att initiera och underhålla en start-up i ett helt företag.

De har stöttat över 500,000 XNUMX nystartade företag och småföretagsägare för att starta och bygga upp sina företag, och uppfylla sitt löfte att förbli användbara och pålitliga genom att tillhandahålla en enkel men enastående och modern lösning till ett oslagbart värde.

Vad skiljer dem ut?
Det finns många företag i den här branschen som hjälper människor att etablera nya företag, och var och en har sin egen uppsättning funktioner och paket. För att ge dig en uppfattning om hur distinkt IncFile är några av de definierande egenskaperna som skiljer dem från andra företag listade nedan.

Värde
Deras baslinjepris för att bilda en ny organisation är $0 plus statliga anmälningsavgifter, och även om du kan stöta på tjänster som annonserar för att göra det för mindre, bör du vara medveten om att många av dessa leverantörer bara skapar formulären och levererar dem till dig, i motsats till deras tjänst, som är end-to-end. De kommer att sammanställa dina papper, lämna in dem till staten och skicka dem först till dig när företaget har registrerats.

Gratis registrerad agenttjänst
Ett gratis års registrerad agentservice ingår i vart och ett av deras tre paket. Även om du inte är skyldig att använda IncFile som ditt registrerade ombud om du inte behöver det, och du kan namnge dig själv eller någon du föredrar.

Öppenhet
IncFile har investerat en betydande del av tid och ansträngning för att säkerställa att du är medveten om inte bara den totala kostnaden för din bildande under hela beställningsprocessen, utan även eventuella ytterligare kostnader efter inlämning som staten kan komma att påföra efter att bildandet har fullgjorts.

Meddelanden
IncFiles paket har alla livstids e-postvarningar. Du kommer att få e-postvarningar som påminner dig om viktiga efterlevnadsdatum för ditt företag. Dessa e-postmeddelanden kommer att levereras regelbundet för att påminna dig när en årsredovisning eller företagsskatterapport krävs, så att du inte förbiser kritiska deadlines.

Interna dokument
För företag, IncFile utarbetar anpassade driftsavtal, stadgar och protokoll från organisationsmöten, såväl som andra anpassade dokument som arrangörens/inkorporatorns uttalande och bankbeslut. Om någon av dessa filer kräver revidering kan de erbjudas kunder i digitalt format, som kan redigeras vid behov.

Elektroniska kopior
IncFile förstår att även de mest noggranna individerna kan missa eller glömma viktiga dokument, så de ser till att upprätthålla digitala säkerhetskopior av alla arkiv ifall du skulle behöva dem i det långa loppet.

Integritet och cookies
Du kan alltid lita på att din personliga information kommer att hållas privat. De säljer eller delar inte din information med någon eller någon utomstående part. Trots att de har partnerskap som de uppmanar sina kunder att använda, är den enda information de kommer att dela dina kontaktuppgifter om du väljer att delta. De sparar inte heller någon kreditkortsinformation i sitt system och tar bort all annan känslig information från deras hemsida så snart beställningen behandlas.

Erfarenhet
IncFile har stått emot de återkommande konjunkturcyklerna som många företag står inför och är fortfarande här idag på grund av ren beslutsamhet. De har grundat över 500,000 XNUMX företag, och större delen av deras anställda har varit med sedan företaget grundades. Du kan lita på att ditt pappersarbete kommer att behandlas av yrkesverksamma med lång erfarenhet av arkivering av företagsenheter och en grundlig förståelse för krångligheterna i alla 50 stater.

Ödmjukhet
Du kan vara säker på att de kommer att gå utöver det för att garantera att du är en nöjd kund som har haft en tillfredsställande upplevelse. Trots att deras team är begränsat i antal, är de engagerade i att tillhandahålla mest värde till lägsta möjliga kostnad och högsta möjliga kundservicekvalitet.

Trött på läsning? – Här är en snabb videorecension av IncFile

YouTube-spelare

Incfile: Den djupgående recensionen

Nu, om du fortfarande är med oss, det är bra! Låt oss ta en närmare titt på vad som består av Incfiles tjänster och se hur bra de gör det på vart och ett av våra kriterier. Då kan du se om det här företaget verkligen klipper det där du bryr dig mest.

Incfiles priser, paket och funktioner | Vårt betyg: 10/10

Detta är definitivt den avgörande egenskapen för de flesta tjänster för entreprenörer på en budget. Så låt oss ta en titt på det här först och se vad Incfile har att erbjuda när det gäller funktioner för priset.

Vi har gett dem 10 poäng av 10 helt enkelt för att de har ett gratis servicepaket som är perfekt för att starta företag.

silver Package – $0 + statlig avgift

Se deras Silverpaket på Incfile.com.

För ett pris av $0 för Incfiles startpaket Silver, är det svårt att få ett bättre pris för inkorporeringstjänster. För denna nybörjarprodukt kommer du att få en grundläggande inkorporeringstjänst med inlämning av dina bolagsordningar i ditt bildningsläge. Men det som verkligen sticker ut med den här tjänsten är hela året av registrerade agenttjänster som den kommer med.

Normalt kostar en registrerad agenttjänst mer än $100 och ibland upp till $300. Med Incfile, du kan få ett helt år av den här tjänsten gratis, och efter att året är slut kommer det att kosta 119 USD per år, vilket, som vi just visade dig, inte är ett dåligt pris.

Denna plan är idealisk om du vill organisera din LLC omedelbart och för minsta möjliga pengar, eftersom andra leverantörer kräver hundratals dollar lika mycket för samma erbjudanden. Dessutom, om du inte har något emot att investera lite extra tid och ansträngning på att utarbeta ett driftsavtal och skaffa ditt arbetsgivarnummer (EIN), är detta för dig.

Här är allt detta paket erbjuder:

 • Organisationsartiklar: Det här är dokumenten som officiellt startar din LLC. Incfile kommer att skapa dessa dokument åt dig och arkivera dem till de rätta myndigheterna i ditt bildande, vilket officiellt startar ditt företag.
 • Sök efter namn: Incfile kommer att söka i företagsnamndatabasen i ditt bildningsläge för att säkerställa att namnet du väljer för ditt företag är tillgängligt
 • Gratis år av registrerad agenttjänst: Varje stat kräver att LLCs upprätthåller någon form av registrerad agent. Dessa tjänster kommer att ta emot officiell korrespondens för dig och sedan vidarebefordra den till dig. Detta ger dig och ditt företag integritet och säkerställer att du alltid får dessa viktiga meddelanden. Incfile ger dig ett års gratis service och debiterar $119 årligen efter det om du inte avbryter.
 • Livstid kundsupport: Om du har frågor om din bildning, oavsett hur lång tid det har gått sedan du använde tjänsten, Incfile kommer att hjälpa. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post.
 • Dokumentåtkomst: När din formation är klar, Incfile kommer att ta emot dina viktiga dokument från staten och ladda upp dem så att du kan komma åt dem. Härifrån kan du se dem när som helst och ladda ner dem när du är redo.
 • Försändelsespårning: Du kan kolla online för att se status för din beställning via din instrumentpanel.
 • Företagsvarningar: Incfile skickar dig e-postvarningar för att påminna dig om kommande deadlines för att lämna in viktiga dokument såsom årsredovisningar och nödvändiga licenser.

guldpaket – $149 + statlig avgift

Se deras Guldpaket på Incfile.com.

Företaget tillhandahåller också ytterligare två paket, och nästa efter det kostnadsfria alternativet är guldpaketet som kostar $149. Nu är detta en brant prishöjning jämfört med det tidigare gratisalternativet, men det erbjuder några ganska trevliga ytterligare funktioner som kan göra det lättare att faktiskt få din LLC att köra efter bildandet.

Detta inkluderar ett driftsavtal, bankupplösning och IRS Employer Identification Number (EIN). Alla dessa är saker som du ärligt talat kommer att vilja ha efter bildandet, oavsett om du får dem från Incfile eller inte, så det här paketet är definitivt värt en titt, och med tanke på att priset fortfarande är lägre än de flesta inkorporeringstjänster eller till och med bara registrerade agenttjänster är det fortfarande ett bra värde.

Detta är perfekt om du är orolig för att begå felaktigheter i dina LLC-filer, särskilt om du föredrar att anförtro EIN-registrering till någon annan. Driftavtalet och Banking Resolution Agreements är mycket lämpliga för nya företagare. Men trots det kan du spara mycket mer pengar genom att köpa Silver-paketet och dokumenten som ett tillägg eller genom att bara ladda ner gratis mallar online.

Utöver allt i Silverpaketet innehåller Guld:

 • EIN-fil: Ett EIN är ett niosiffrigt nummer som IRS använder för att identifiera ditt företag. Detta liknar verkligen ett personnummer men för ditt företag. Detta nummer låter dig anställa anställda, lämna in vissa skatter, och de flesta banker kräver att det öppnar ett företagsbankkonto. Det är inte svårt att skaffa en från IRS på egen hand, men det kan spara dig lite ansträngning att låta Incfile göra det för dig.
 • Express Frakt: Du kommer att få en kopia av dina arkiveringshandlingar i papperskopia med expressfrakt. Detta tar vanligtvis en till tre dagar och du kommer att få ett spårningsnummer för paketet.
 • Anpassat driftsavtal: Din LLCs driftsavtal är ett avtal mellan dess medlemmar som ger regler för företagets struktur och hur det kommer att drivas. Incfile kommer att utarbeta ett anpassat driftavtal för ditt företag.
 • Bankupplösningsdokument: Detta är helt enkelt ett dokument som skrivs ut för en lösning som din LLC kan gå med på att underteckna för att öppna ett bankkonto. Det kan vara trevligt men lite onödigt.
 • S-Corporation Val: LLCs har möjlighet att beskattas som ett S-bolag, vilket kan ha vissa skattefördelar. Även om de flesta LLCs inte väljer det här alternativet när de precis har börjat, är det ett alternativ, och Incfile kan lämna in till IRS åt dig.
 • Skatterådgivning: Incfile ger dig en 30-minuters konsultation med en certifierad skatteexpert. Det här kan vara ett utmärkt tillfälle att lära dig mer om de viktiga skattedetaljer som kan påverka ditt företag.

Platinumpaket – $299 + statlig avgift

Checka ut deras platinapaket på Incfile.com.

Det sista paketet Incfile erbjudanden är Platinum-paketet. Detta inkluderar några användbara funktioner, inklusive ett domännamn för en företagswebbplats ordnad via en annan tjänst. Detta paket erbjuder också snabb service, vilket självklart är bra om du har särskilt bråttom att få igång ditt företag.

Detta passar dig bra om du siktar på den snabbaste registreringstiden för företag, mer relevant dokumentation och en företagswebbplats som är värd och utvecklad av en tredjepartsleverantör.

Sammantaget har varje paket något att erbjuda; för många kommer detta särskilt att vara fallet för Silverpaketet. För dem som har en budget är det svårt att slå att bara betala de obligatoriska statliga avgifterna. Det är verkligen svårt att slå detta företag för värde. Utöver allt som ingår i de tidigare paketen innehåller Platinum-paketet:

 • Snabb arkivering: Detta är ett bra sätt att spara tid. Så länge som ditt bildningstillstånd accepterar snabb arkivering, Incfile kommer att välja detta alternativ. Detta kan minska den statliga handläggningstiden avsevärt, vilket minskar handläggningstiden avsevärt.
 • Exempeldokument: Incfile ger dig tillgång till en samling mallar för vanliga affärskontrakt. Dessa är professionellt skrivna och kan anpassas efter dina behov.
 •  Företagsdomännamn och e-post: Incfile kommer att förse ditt företag med ett lämpligt domännamn som passar ditt företagsnamn och ett e-postkonto med ditt företagsnamn. Dessa tjänster kommer gratis med paketet i ett år.

IncFile Recensioner | Vårt betyg: 9/10

Incfile hävdar att dess uppdrag är att "ge en överlägsen användarupplevelse till ett oöverträffat värde." Även om detta företag grundades redan 2004, har det verkligen nått en stor publik nyligen med en otrolig tillväxt på 200 % bara under det senaste året och mer än 500,000 XNUMX företag bildades.

Dessa otroliga antal kunder som betjänats har inte heller varit utan feedback. Över hela webben finns det tusentals recensioner för Incfiles tjänster, och dessa är överväldigande positiva.

Här är några exempel från kundrecensioner samlade Trustpilot:

"Det här var enkelt och snabbt. Jag såg till att LÄSA allt innan jag stöter på några överraskningar senare och gjorde min egen research. Det jag kunde göra på egen hand gjorde jag, det jag ville att de skulle göra gjorde de.
Jag tror att all deras information är tydligt skriven och jag har inte stött på några problem än."
"Incfile har hjälpt oss att sätta upp vår första LLC, vi betalade för att vår arkivering skulle påskyndas och de levererade (1 dag sena beats väntar 4 veckor!). Vi håller nu på att få igång våra DBA:er genom denna tjänst.
Rekommenderar att använda Incfile om du letar efter en one-stop-shop för att få allt komplett för din räkning."

Låt oss också titta på ett negativt exempel:

"håll dig borta från detta företag
dålig support, jag rekommenderar inte att du arbetar med dem"

Helpdesk | Vårt betyg: 8/10

Incfile erbjuder kunderna support via telefon och e-post. Kundsupportens telefontider är från 9 till 6 CST, vilket överlag är ganska bra timmar för en LLC-bildningstjänst.

Vi upptäckte att när de ringde svarade de ganska snabbt, och även om agenter arbetade snabbt svarar de på frågor fullt ut. E-post får ett lika snabbt svar och med mycket mer information än med samma frågor som ställs över telefon.

Så totalt sett, Incfiles kundtjänst kommer i allmänhet att svara snabbt och med en anständig nivå av support. Men för frågor som kräver mycket detaljer rekommenderar vi e-postalternativet.


IncFileAnvändarvänlighet | Vårt betyg: 8/10

När du använder en LLC-bildningstjänst finns det en god chans att du inte vet hur man startar ett företag, eller kanske mer troligt att du inte vill det. Faktum är att oavsett vilket av dessa som är sant eller något annat, av den anledningen borde du inte behöva göra det.

När du använder en LLC-bildningstjänst är poängen för dem att göra jobbet åt dig. Av denna anledning är det viktigt att bildningstjänsten gör arbetet åt dig och gör det snabbt och enkelt att införliva.

Lyckligtvis Incfile gör deras tjänst lätt att använda, och processen kan göras på bara några minuter om du är förberedd. Beställning Incfiles tjänster tar dig genom en process som är individualiserad till ditt valda bildningsläge och den verksamhetstyp du försöker bilda. Nästan varje post har ett litet frågetecken bredvid sig som förklarar mer om steget om du vill veta mer.

Det finns några merförsäljningar längs vägen, men de är tydligt märkta och pressar dem verkligen inte särskilt hårt. Om du väljer att lägga till en extra tjänst som inte finns i det formationspaket du har valt, uppdateras priset omedelbart på skärmen, så att du vet.


Handläggningstid för IncFile | Vårt betyg: 8/10

De flesta företagare har bråttom att få igång sin verksamhet och börja jobba. Så handläggningstiden är viktig, och lyckligtvis Incfile ger en snabb formation.

Incfile ger en garanti för att dina LLC-bildande dokument kommer att bearbetas och skickas till din bildningsstat på en arbetsdag. Med tanke på att många formationstjänster baserar bearbetningshastigheten på det paket du väljer eller tar ut en särskild avgift för nästa dagsbearbetning, är detta en imponerande affär.

Efter att handlingarna lämnats in är det upp till staten hur lång tid behandlingen kommer att ta. Men om du vill påskynda denna process, Incfile erbjuder snabb bearbetning med staten mot en extra avgift eller ingår i Platinum-paketet. Detta kan hjälpa mycket om ditt bildningsläge erbjuder snabb arkivering.

Sammantaget, jämfört med andra formationstjänster, Incfile ger en bra handläggningstid.


Ytterligare tjänster som IncFile Erbjudandet

Kanske letar du efter en inkorporeringstjänst som erbjuder en viss funktion. Även om LLC-bildning är den primära tjänsten Incfile tillhandahåller, tillhandahåller de flera fler, av vilka några tillhandahålls i deras högre nivåpaket. Här är tilläggstjänsterna som Incfile kan tillhandahålla ditt företag.

EIN-registrering – $70

Som vi diskuterade tidigare är ett arbetsgivar-ID eller EIN ett viktigt skatte-ID-nummer som IRS tillhandahåller. I allmänhet fungerar detta som ett personnummer för ditt företag.

Detta behövs för att anställa anställda för vissa skatteanmälningar och för att öppna de flesta affärsbankskonton. Plus, ibland kräver vissa stater det, så kort sagt, du kommer förmodligen att vilja ha en.

Detta betyder dock inte att du måste få det från Incfile. Det är faktiskt ganska enkelt att ansöka om ett EIN online via IRS-webbplatsen, via fax eller per post. Om du vill ha den här tjänsten ingår den i guld- och platinapaketen, eller så kan du betala $70 separat för Incfile för att skaffa ett EIN åt dig.

Registrerad agent Service med IncFile – $119 årligen

Alla LLCs är skyldiga att utse en registrerad agent vid deras bildande och att behålla en så länge de existerar därefter. En registrerad agent kommer att ta emot officiell korrespondens på ditt företags vägnar, inklusive service av process.

Av denna anledning måste en registrerad agent upprätthålla en gatuadress i varje delstat de är verksam i, och denna agent måste vara närvarande på den angivna adressen och redo att ta emot processen under alla ordinarie öppettider. Namnet och adressen till den registrerade agenten kommer också att vara offentligt tillgängliga för alla att se.

Du kan välja att agera som din egen registrerade agent om du uppfyller dessa kvalifikationer och vill, men de flesta företagare vill helst inte. Lyckligtvis, en registrerad agent tjänst som Incfile kan fungera som din LLC:s registrerade agent, så du behöver inte oroa dig för något av detta.

Incfile kommer att ta emot all officiell korrespondens och sedan helt enkelt vidarebefordra den till dig. Det första året är gratis med alla formationsplaner, och efter detta är det bara $119 per år.

Driftsavtal – $40

Driftsavtal är en central del av att driva en LLC och krävs i vissa stater. Dessa dokument anger verksamhetens grundläggande struktur och reglerna för att driva den.

Ett driftsavtal bör beskriva medlemmarnas ägarandelar, hur företaget kommer att drivas, hur vinst och förlust kommer att fördelas, hur medlemmar kan lämna och komma in i företaget, och många fler ämnen, inklusive sådana som bara gäller för att driva ditt företag.

Detta gör att driva ett företag mycket enklare och säkrare för alla inblandade, så ett driftavtal är något som aldrig bör hoppa över. Men med alla de saker som måste inkluderas, kan det vara jobbigt att göra en på egen hand. Det här är varför Incfiles skräddarsydda driftsavtal kan vara en riktigt trevlig tjänst som ingår i guld- och platinapaketen men kan läggas till Silver för 40 $.

Årsredovisning – 99 USD

LLCs är skyldiga i de flesta stater att lämna in en årlig rapport till Secretary of State på de platser där de är verksamma. Generellt innehåller dessa rapporter grundläggande information om verksamheten, inklusive namn och adresser till medlemmar och chefer samt företagets namn.

När dessa rapporter ska lämnas varierar från stat till stat, ibland kommer det att vara ett fast datum för alla företag som måste lämna in, och andra gånger kommer det att vara årsdagen av din LLCs bildande. En sak som nästan alla stater har gemensamt är att ta ut en anmälningsavgift tillsammans med rapporten.

Även om årsredovisningar kan vara besvärliga, särskilt att komma ihåg dem, är de också nödvändiga för de flesta stater, och ditt företag kan drabbas av en mängd olika återverkningar, inklusive böter, upplösning eller bådadera om du misslyckas med att lämna in.

Däremot kan du ha Incfile ta itu med din LLCs årsredovisning för att du sparar tid och besvär. Denna tjänst kommer att kosta $99, och efter att rapporten har godkänts, Incfile kommer att låta dig veta.

S Bolagsskatteval – $50

En S-corp är en term som betyder ett litet företag. Det är egentligen ganska likt en LLC på de flesta sätt förutom att det ger några ytterligare skatteförmåner i vissa fall.

Det här skattevalet är inte bra för alla. Det bästa sättet att avgöra om det skulle vara bra för ditt företag är att diskutera din situation med en skatteexpert. Om du inte väljer denna skattestatus kan du välja den senare. Om du väljer det här alternativet, Incfile kan göra pappersarbetet du behöver lämna in för S-corp-valet för $50.

Business License Research – $99

När du väl har bildat ditt LLC är det viktigt att du får alla licenser eller tillstånd du behöver. Det kommer att variera vilka tillstånd eller licenser du kan behöva beroende på var ditt företag finns, vilken bransch du är i och till och med strukturen och storleken på ditt företag.

Detta kan göra det svårt att avgöra vad du verkligen behöver, och om du inte får alla licenser och tillstånd du behöver kan du hamna i juridiska problem. Men det behöver inte vara svårt; du kan betala Incfile att göra en Business License Search. När du har berättat för dem om ditt företag kommer de att göra forskningen för att ta reda på alla skatteregistreringar, tillstånd och licenser du behöver. De kommer till och med att ge dig de nödvändiga ansökningsformulären.

Kom dock ihåg det Incfiles företagslicenssökning kommer att berätta vad du behöver och förse dig med nödvändiga dokument och information om hur du fyller i dem, det kommer fortfarande till dig att fylla i formulären och skicka in dem, fortfarande inte behöva gå ut och göra forskningen för att ta reda på vilka licenser du behöver är definitivt mycket för många nya entreprenörer och kan spara mycket tid.

Utländsk kvalifikation – $149

Om du vill göra affärer i en annan stat än där din LLC bildades, behöver du en utländsk kvalifikation. När du ansöker om den utländska kvalifikationen bör du få ett auktoritetscertifikat. Detta certifikat tillåter dig att verka i en annan stat än den du bildade din LLC i. Om du vill att din LLC ska verka i flera delstater måste du få en utländsk examen i varje ny stat du vill att din LLC ska göra affärer i . Du kan ha Incfile lämna in dessa certifikat åt dig för $149.

Ändringar och namnändringar – $99

Du kanske upptäcker att du vill göra ändringar i din bolagsordning vid något tillfälle, och sättet att göra detta är att lämna in en ändring. Du skulle behöva göra detta för att göra ändringar, som att ändra din LLC:s adress, namn eller lägga till nya medlemmar till din LLC. Om du behöver hjälp med detta, Incfile kommer att lämna in de nödvändiga dokumenten till staten efter att du har fyllt i de ändringar du vill ha. Efter detta kan det ta några veckor att få bekräftelse på ändringarna.

Intyg om god status – $49

Ett Certificate of Good Standing är ett dokument utfärdat av staten som låter andra företag och människor veta att ditt företag är uppdaterat med alla statliga krav. Du behöver inte ha det här dokumentet, men vissa kunder kan fråga om du har ett, så det kan vara bra för affären. Om du skulle vilja, Incfile kan lämna in detta certifikat åt dig för $49.

DBA (Doing Business As Name) – $99

En DBA är ett fiktivt namn eller ett handelsnamn som ditt företag driver under annat än dess juridiska namn. Företag använder dessa namn av en mängd olika anledningar, såsom bättre namnigenkänning, integritet eller en förändring eller expansion i verksamheten. Ett företag kanske vill använda ett namn som bättre speglar dess verksamhet. Du måste kontrollera om din stat tillåter en DBA, men om den gör det kan du ha Incfile fil för din DBA för $99.

Varumärkesregistrering – $199

Ett varumärke är något som skiljer ditt företag från andra verksamheter, till exempel en symbol, ett varumärke eller ord. Du kan registrera ett varumärke så att ingen annan verksamhet eller organisation kan använda det så länge du fortsätter att använda det.

Om du inte vill ansöka om varumärket själv, Incfile kommer att hantera det åt dig. Det kommer att ta cirka tre till sju dagar att ansöka om varumärket och cirka tre till fyra månader för den federala regeringen att godkänna varumärket.

Incfile Bokföring och redovisning – Prissättningen varierar

Incfile har bokförings- och redovisningstjänster som de erbjuder, även om du behöver ringa in för konsultation för att få ett pris. Alla paket kommer med obegränsade skattekonsultationer, inlämning av en statlig och federal skattedeklaration och kvartalsvis bokföring. Detta kan vara en användbar tjänst. Det är viktigt att se till att dina skatter görs korrekt för att undvika problem med IRS. Du måste också anlita någon som sköter din bokföring om du inte har tid eller förmåga att göra det själv. Det är viktigt att föra goda register inte bara för skatteändamål utan för att säkerställa att ditt företag gör så gott det kan.

Upplösningsartiklar – $149

Du kan så småningom bestämma dig för att lösa upp din LLC, och om du gör det kommer det att bli en del pappersarbete inblandat. En av sakerna du behöver göra är att lämna in dina artiklar om upplösning till staten där din LLC är belägen. Syftet med att lämna in bestämmelserna om upplösning är att informera staten om att du inte längre kommer att bedriva verksamhet. En sak att komma ihåg när du förbereder dig för att lösa upp din LLC är att du kanske inte kan lösa upp din LLC om den inte har god status hos staten. Så innan du försöker lösa upp din LLC kan det vara bäst att se till att den har god status. När du har upplöst din LLC, vill du informera IRS om dess status.


Incfile För-och nackdelar

Fördelar

Så det här har varit mycket information att ta in, och du kanske känner dig lite överväldigad. Låt oss bara ta en snabb titt på fördelarna med att använda Incfile för dina inkorporeringsbehov.

 • Det största proffset för Incfile är deras gratispaket; de kräver bara att du betalar statliga avgifter. Det finns väldigt få andra LLC-bildande företag som erbjuder ett gratispaket.
 • Incfile erbjuder ett års gratis registrerad agentservice med alla deras paket. Detta är en mycket användbar funktion eftersom alla LLC måste ha en registrerad agent. Efter ett år är den årliga avgiften endast $119, vilket fortfarande är lägre än det typiska priset för en registrerad agenttjänst.
 • Incfile har många års erfarenhet. De började göra affärer för första gången 2004 och bildade över en halv miljon företag.
 • Incfile ger livstidsföretagsvarningar med alla sina paket. Med denna tjänst, Incfile kommer att skicka ett e-postmeddelande som varnar dig för eventuella kommande tidsfrister för anmälan. Den här tjänsten är mycket användbar för att hålla din LLC i god ställning hos staten.
 • Incfiles bolagsskatteexperter är beredda att hjälpa dig. Om du lämnar in både din person- och företagsskatt hos dem kommer de också att erbjuda rabatter som faktiskt är kostnadseffektiva.
 • Incfile kan skicka in dina LLC-bildningsdokument och tillhörande formulär med din bolagsstat inom en arbetsdag. De ger också en rad alternativ för att påskynda hela processen.
 • Incfile har en rad användbara och effektiva verktyg, såsom datalagring online för dina registreringshandlingar och en kundplattform som låter dig hantera uppdateringar av din verksamhet snabbt och enkelt, hålla reda på viktiga datum och skicka meddelanden om efterlevnad. Du kan också få digitala versioner av ditt företags dokument ganska smidigt.
 • Om du inte kommer att kunna slutföra transaktionen på en session, Incfile kommer att registrera dina framsteg så att du kan slutföra det när du har tid eller bestämmer dig för att söka din LLC.

Nackdelar

Nu när du har övervägt fördelarna med att välja Incfile låt oss titta på nackdelarna.

 • Gratispaketet Incfile erbjudanden är bra för någon som försöker bilda ett LLC på en budget. I alla fall, Incfile har många merförsäljningar, vilket inte är förvånande eftersom de är ett företag som försöker tjäna pengar. Dessutom, om du inte är försiktig med tillägg, kan du sluta med att betala mer än du skulle göra för att köpa ett paket.
 • Vissa kunder har klagat på Incfiles kundsupport, särskilt om svårigheten att kontakta dem.

Specialerbjudande


Is IncFile det bästa valet för dig?

Is IncFile det bästa valet för dig? Trots att det kanske inte är lämpligt för alla företags krav, IncFile erbjuder tjänster som kan vara lämpliga för dig om du tar hänsyn till följande scenarier där du skulle kunna eller inte kunde använda IncFile för införlivande:

När ATT ANVÄNDA IncFile.

 • Om du vill registrera en LLC men inte har en stor budget; och
 • Om du vill ha ett paket med stora fördelar som ett gratis år med registrerad agentservice och gratis obegränsade påminnelser om efterlevnad, behöver du inte leta längre.

När INTE att ANVÄNDA IncFile.

 • Om du förväntar dig en stor mängd kundhjälpsförfrågningar;
 • Om införlivandet av din LLC innebär en komplicerad juridisk situation; och
 • Om ditt företag behöver extra resurser eller pappersarbete för att bilda ett LLC i en stat som har särskilda krav.

Rekommenderad IncFile alternativ

If Incfile verkar inte rätt för dig, det är okej! Det finns ett antal LLC-bildningstjänster där ute, och dessa är två av de bästa Incfile alternativ.

#1 Alternativ: ZenBusiness

ZenBusiness har mycket rimliga priser och får utmärkta kundrecensioner. De tillhandahåller några fantastiska funktioner med alla sina paket, som ett gratis driftsavtal och att lämna in din årsredovisning åt dig om du vill. De ger dig också 25 % rabatt på registrerad agentservice med något av deras paket.

Vi rekommenderar också att ta en titt på vår förlängas ZenBusiness Recensera här.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.


#2 Alternativ: Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent är en mycket välrespekterad LLC-bildningstjänst som har funnits i över 20 år. De erbjuder utmärkt kundservice genom sina företagsguider. Du kan till och med be om att få samma företagsguide om du ringer igen för ditt problem. De har bara ett paket, men detta paket ger ett års gratis registrerad agentservice tillsammans med några andra fantastiska funktioner.

Vi rekommenderar också att ta en titt på vår förlängas Northwest Registered Agent Recensera här.

Från $35 + statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.9 / 5
Granska antalet: 4150 +

northwest-logo

Bilda ett LLC idag med Nordväst. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4150+ verifierade recensioner. De kommer att inkludera 1 års gratis registrerad agentservice!


Avslutande tankar

Så är det Incfile den bästa LLC-tjänsten? Om inte, är de säkert nära. Med ett $0-alternativ och otroliga funktioner som ett gratis år med registrerad agentservice som i stort sett alla LLC behöver, är det verkligen svårt att slå dem.

Deras nackdel är dock att deras tjänstealternativ är ganska begränsade, särskilt när det gäller juridiska tjänster. De kommer inte att utarbeta några juridiska dokument eller ge dig juridisk hjälp, som du kan behöva under vissa omständigheter under de kommande åren.

Incfile, fortfarande, är definitivt värt en titt om du är intresserad av företagsbildning och efterlevnad, och det är ärligt talat svårt att gå fel med dem. När allt kommer omkring, utöver den statliga avgiften, som du ändå kommer att betala, förlorar du ingenting. Du kan lita på Incfile med din företagsbildning eftersom de är nära toppen av listan, och vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad av varje tjänst de levererar.

Så om du behöver införliva ditt företag är det verkligen svårt att gå fel med Incfile. När allt kommer omkring, utöver den statliga avgiften, som du ändå kommer att betala, förlorar du ingenting. Så du kan vara säker på att välja Incfile för din företagsbildning.

Vanliga frågor (Vanliga frågor om IncFile)

Starta ett LLC med IncFile GRATIS idag!

IncFile är bra för nya affärer bara för att det har ett fantastiskt alternativ för $0 bildningsavgift för sitt inträdespaket. Så vänta inte och börja registrera din LLC hos IncFile i dag!

Betyg: 4.5 stjärnor av 5

IncFile

Gratis LLC-bildning, snabb handläggningstid och bra kundsupport. Tveka inte och prova nu!

Inte säker på IncFile? Kolla in våra andra LLC-recensioner

Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början