Uppdaterad den 28 juli 2022

IncAuthority Review 2022: Mina ärliga tankar på IncAuthority.com – Är det verkligen GRATIS?

Hoppa till För- och nackdelar med IncAuthority

Specialkampanj

Kom igång med IncAuthority nu (börja med GRATIS paket)! De har förstklassig kundservice och massor av ytterligare förmåner.

Om du har undersökt alternativ för att bilda ett LLC, har du förmodligen hört talas om Inc Authority. De är en av de äldsta företagen i branschen. IncAuthority har hjälpt företagare att bilda LLCs sedan 1989.

Men hur står sig IncAuthority egentligen mot konkurrenterna? Det finns många företag där ute som kan hjälpa till att tillhandahålla LLC-bildningstjänster, så följ mig när jag tar en ärlig titt på IncAuthority och några av dess största konkurrenter.

Kolla dessutom gärna in vår bästa LLC-tjänster rankade och betygsatta här.

En snabb videorecension av IncAuthority

YouTube-spelare

IncAuthority granskas i några meningar

När du bildar ett LLC är det mycket viktigt att ta hänsyn till flera avgörande punkter om du väljer att använda en inkorporeringstjänst. När det gäller IncAuthority, här är de som jag recenserade:

 1. Är IncAuthority pålitlig och lätt att använda? 8 / 10
 2. Hur snabb är deras service? 7 / 10
 3. Erbjuder IncAuthority bra kundsupport? 9 / 10
 4. Hur är den övergripande prissättningen och värdet av IncAuthority? 8 / 10

Sammantaget förtjänar IncAuthority verkligen betyget 8/10.

Vi kommer att granska var och en av dessa fyra punkter i detalj nedan. Men om du redan är övertygad — kan du använda våra speciella kampanjlänkar nedan och få det bästa erbjudandet genom att använda IncAuthority eller dess rekommenderade alternativ.

IncAuthority

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncAuthority! Problemfritt, billigt och snabbt.

ZenBusiness (Rekommenderat alternativ)

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Ingående granskning av IncAuthority

1. Är IncAuthority pålitligt och lätt att använda? | 8/10

De har en ganska enkel beställningsprocess och är definitivt pålitliga.

IncAuthority hade bara 3 steg tills kassan är nådd. De har vissa merförsäljningar, vilket de flesta av deras konkurrenter också har. Deras sida fungerar flytande och snabbt både på mobil och PC.
När det gäller tillförlitlighet - du kan verkligen lita på dem eftersom de har tusentals riktigt positiva recensioner från sina kunder.
Dessutom verkar de stödjas av Daymond John - en stjärna i TV-serien "Shark Tank". Naturligtvis är det en betald rekommendation men ger dem ändå en viss auktoritet och trovärdighet.

2. Hur snabb är IncAuthoritys tjänst? | 7/10

Hastigheten på din införlivandeprocess kommer till stor del att bero på staten du planerar att starta din LLC.

Så det kan ta allt från några dagar till några veckor. Annat än det - IncAuthortiy verkar ha en ganska anständig TAT (turnround time). Deras support kommer att svara på alla dina frågor inom ~24 timmar eller snabbare än så.

3. Hur är kvaliteten på supporten? | 9/10

IncAuthority lyser verkligen i aspekten av kundsupport. Inte konstigt varför de har stora banners som skryter med deras Trustpilot-poäng och så vidare.
Det är för att de säkert har något bra att visa direkt från sina kunders läppar (eller tangentbord).

Du kan nå dem via e-post eller flera telefonnummer mån-fre: 8-5 PT. När vi försökte ringa dem var de lyhörda och kundrepresentanten var ganska kunnig och hjälpsam.

4. Övergripande prissättning och värde för IncAuthority | 8/10

Det jag gillade mest — är deras GRATIS paketalternativ. Det är inte många företag som skapar LLC som har det. Naturligtvis måste du fortfarande betala statliga avgifter. Men totalt sett har de en ganska bra funktionsstack för gratispaketet. Detta är vad de kommer att inkludera med sitt gratisalternativ:

 • Företagsnamnkontroll
 • Förberedelse & arkivering
 • Registrerad agenttjänst
 • S-valsformulär
 • Digital lagring och leverans
 • INC CARE Support
 • Samråd om statlig och federal skatteplanering
 • Företagskredit- och finansieringsanalys

Med deras ord erbjuder de gratispaket för att vinna ditt förtroende och spara pengar för ditt företag och sedan tjäna ditt företag för en livstid.

Så totalt sett är IncAuthoritys prissättning och värde riktigt anständigt. Jag skulle ge dem en 8/10, bara för att deras andra paket (förutom ett gratis paket på ingångsnivå) - är betydligt dyrare än konkurrenterna.

Alla andra paket som de har är inte så billiga och du skulle bli bättre av att välja ett alternativ som ZenBusiness eller så. Men nu ska vi se vad IncAuthority har att erbjuda mer detaljerat.


Vad har IncAuthority att erbjuda?

IncAuthority erbjuder 4 olika paket till de som vill bilda ett LLC. Ett bra alternativ de erbjuder är ett gratispaket. Det är inte många företag som har ett gratis alternativ. Vi listar alla dessa paket och vad de erbjuder nedan.

incahority prissättning

Servicepaket och priser som erbjuds av IncAuthority

 • Fri (+Plus den statliga avgiften)

Inc Authority, liksom majoriteten av LLC-bildande företag, tillhandahåller flera paket med flera servicenivåer. IncAuthoritys gratispaket innehåller flera funktioner gratis. Allt du behöver betala är den statliga avgiften.
Kolla in detta paket på deras hemsida.

 • Namnkontroll: IncAuthority kommer att titta igenom din delstats databas för att se om namnet du vill ha är tillgängligt.
 • Registrerad agenttjänst: De kommer att tillhandahålla gratis registrerad agentservice i ett år.

Om du väljer att fortsätta tjänsten utöver det första året kommer det att kosta $99 per år.

 • Arkivera organisationsartiklar: Inc Authority kommer att förbereda och arkivera Organisationsartiklar för att starta ditt företag.
 • Fil S Bolagsskatteformulär: De kommer att upprätta och lämna in de nödvändiga formulären för att beskattas som ett S Corporation om du väljer detta skattealternativ för din LLC.
 • Gratis skatterådgivning: Inc Authority erbjuder en kostnadsfri skattekonsultation på en timme genom en tredjepartsleverantör.
 • Företagscheckkonto: De kommer att skapa ett företagscheckkonto åt dig genom sitt samarbete med Bank Of America.
 • Analys av företagsfinansiering: En expert kommer att titta på ditt företags finansieringsbehov och hjälpa dig att hitta lösningar för start-up finansiering.
 • Startföretagspaket (allt från "Gratis" + $399)

Med detta paket får du allt från gratispaketet plus några ytterligare funktioner listade nedan för $399.
Kolla in detta paket på deras hemsida.

 • Pärm och anpassad försegling: Du kommer att förses med en registerbok för att förvara dina viktiga dokument och ett anpassat sigill som du kan använda på dokument.
 • Driftsavtal: Inc Authority kommer att förbereda driftsavtalet för ditt företag. Detta dokument listar rättigheterna och skyldigheterna för medlemmarna i din LLC.
 • Ägarcertifikat: Varje medlem i din LLC kommer att få ett ägarcertifikat.
 • Executive Business Bundle (allt från "Starter" + $499)

Executive-paketet har alla funktioner i startpaketet och följande för $499.
Kolla in detta paket på deras hemsida.

 • Affärslicensrapport: Detta är affärsprogramvara som hjälper dig att bestämma vilka tillstånd eller licenser du ska ha för ditt företag. Förslagen kommer att bestämmas baserat på din typ av verksamhet och plats.
 • Webbplatsdomän: Inc Authority kommer att förse dig med ett domännamn och värd.
 • Tycoon Business Bundle (allt från alla andra paket + $799)

Detta är premiumpaketet och inkluderar allt från de andra paketen och de andra funktionerna nedan för $799.
Kolla in detta paket på deras hemsida.

 • Expressbearbetning: Din beställning kommer att ha företräde framför de i de andra nivåerna.
 • BizCredit Express: Detta är en uppsättning mjukvaruverktyg som hjälper ditt företag att utveckla god kredit.
 • Business Credit Coach: Inc Authority kommer att tillhandahålla 90 dagars affärskreditcoachning.
 • Kredituppbyggnadssystem: De erbjuder ett kredituppbyggnadssystem med flera nivåer som tillhandahåller resurser som hjälper företag att lära sig hur man får en bra kreditvärdering.
 • Business Credit LaunchPad: Detta är ett detaljerat utbildningsprogram som lär företagen stegen för att bygga upp god kredit.
 • Dun and Bradstreet Credit Bureau Registration: Inc Authority kommer att registrera ditt företag med Dun and Bradstreet Credit Bureau Registration, vilket ger dig ett unikt DUNS-nummer som andra företag kan använda för att kontrollera din kredit.

För- och nackdelar med IncAuthority

Fördelar:

 • Gratis paket: Inc Authority är ett av mycket få företag som erbjuder LLC-bildningstjänster gratis. Det är svårt att argumentera mot en sådan här förmån.
 • Gratis registrerad agent: Utöver alla LLC-bildningspaket, inkluderar Inc Authority ett års registrerade agenttjänster gratis.
 • Positiv feedback: Inc Authority får i allmänhet positiv feedback, och de har haft en lång historia i branschen för att få feedback.

Nackdelar:

 • Kostsam: Inc Authority börjar med ett gratispaket, men vartannat paket är ganska dyra. Det näst billigaste paketet ovanför gratisalternativet är $399. Detta är mycket dyrare än erbjudanden från jämförbara LLC-bildande tjänster online.
 • Inget återköp: De flesta LLC-bildningstjänster erbjuder en viss policy för återbetalning. Det gör dock inte IncAuthority, och alla begäranden om återbetalning avslås oavsett omständigheterna.

$0+statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

incahority logotyp

Bilda ett LLC idag med IncAuthority från 0 $+ statliga avgifter. De är en av de mest kända tjänsterna med massor av fantastisk kundupplevelse.


Tredje parts kundrecensioner av IncAuthority

Låt oss nu kolla vad deras kunder säger (baserat på Trustpilot):

 • "Kevin var mycket vänlig, kunnig och förklarade stegen för att förnya mitt företag LLC. Jag rekommenderar starkt detta företag! Väldigt Nöjd" — Texas Allstar Transport.
 • "Jag skulle definitivt rekommendera att använda Inc Authority. De är mycket hjälpsamma och processen var snabb. Mycket nöjd med tjänsterna." – Emily.
 • "Den här sidan är designad för att lura dig och slutspelsmänniskor som inte vill anstränga sig för sin egen verksamhet.
  Deras säljteam kommer att ljuga om snabbprat tills du går med på något.
  "
  – Kara S.
 • "Mycket lätt att navigera, det tog bara några minuter att få det jag ville gjort. Jag rekommenderar detta till alla som behöver ett företag LLC eller EIN" – Jackie S.
 • "Min upplevelse var hemsk. Jag bad om att få mitt företag registrerat. Betalade avgiften och den registrerades inte. Sedan blev jag övertalad av Jeffrey och respekterade så mycket att jag inte ville ha att göra med det här företaget. Förlorade pengar och tid." – Derek B.

Huvudkonkurrenter och alternativ

Som vi nämnde tidigare finns det ett antal konkurrenter i online LLC-bildningsbranschen, och vi kommer att ta itu med några av dem. Sedan kommer vi att jämföra IncAuthority med dem mer i detalj.

#1 Alternativ: Northwest

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Northwest är ett annat populärt företag för LLC-bildningstjänster. De har funnits sedan 1998 och har ett gott rykte. En funktion som Northwest är populärt för är dess lågprispremiumpaket.

Du kanske också vill läsa vår fullständiga recension av Northwest Registered Agent här.

Fördelar med Northwest:

Det finns flera fördelar med Northwests tjänst, men mycket annorlunda än Inc Authoritys. Låt oss titta på dem.

 • En mängd kostnadsfria juridiska former: Northwest erbjuder 17 olika juridiska former för att starta och underhålla din LLC på egen hand. Även om det är tillgängligt från andra källor online, är det extremt praktiskt att ha alla dessa på ett ställe.
 • Anmälan samma dag: Northwest Registered Agents "Premium"-tjänst kommer med arkivering samma dag. Detta är en fördel gentemot de flesta andra tjänster som tar extra betalt för påskyndad arkivering. Detta dämpas dock av faktumet Northwest erbjuder bara ett paket, vilket inte är lika billigt som vissa tjänster.
 • Personlig företagsinstrumentpanel: Så fort du registrerar dig med Northwest, får du en personlig instrumentpanel där du kan hitta alla dina dokument samt all juridisk korrespondens Northwest får om du väljer dem som ditt registrerade ombud.
 • Inkluderade registrerade ombudstjänster i 1 år: Alla företag som registrerar sig som LLC måste ha en registrerad agent i registreringslandet, oavsett om det är dem själva eller en tjänst. Den registrerade agenten kommer att få alla tjänster för att följa lagar om vederbörlig process.
 • Northwest Lovar att aldrig sälja dina data: Många företag paketerar din information och säljer den till tredje part för att tjäna pengar. Dessa företag kan tjäna tusentals genom att sälja saker som din e-postadress och annan kontaktinformation.

Nackdelar med Northwest:

Det finns flera fördelar med Northwest, men de är verkligen inte perfekta. Annars kan vi bara säga åt dig att gå till dem, så låt oss titta på några av den här tjänstens nackdelar och se om de överväger fördelarna.

 • En brist på serviceplan: Nästan alla LLC-arkiveringstjänster erbjuder flera planer med olika prisnivåer. Dessutom erbjuder några tjänster som Inc Authority till och med en gratis plan som tillhandahåller de mest kritiska bastjänsterna. Den enda avgiften för dessa gratisplaner är de statliga avgifterna.
 • Att ansöka om ett EIN-nummer kostar: Ett EIN, eller arbetsgivarens identifikationsnummer, krävs för att öppna företagsbankkonton eller anställa anställda. Det är också viktigt att undvika att ange ditt personnummer på affärsdokument och skatteformulär.

#2 Alternativ: Rocket Lawyer

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Rocket Lawyer & få förstklassig support! Snabb installation & ingen huvudvärk.

Rocket Lawyer är en webbplats för juridiska tjänster som tillhandahåller en mängd olika juridiska tjänster, inklusive LLC-bildning. Rocket Lawyer bildades 2008 och har hjälpt miljontals konsumenter och företag.

Här är en fullständig recension av Rocket Lawyer.

Fördelar med Rocket Lawyer:

 • Formbyggare: Rocket Lawyer har en formulärbyggare som ställer en rad frågor för att hjälpa dig att fylla i ditt juridiska formulär eller kontrakt på rätt sätt.
 • Kundservice: Rocket Lawyer har utmärkt kundservice, och den är tillgänglig från 6:6 till XNUMX:XNUMX Stillahavstid.
 • Rättstjänst: Rocket Lawyer har jurister på jour under kundtjänstens öppettider för att svara på dina frågor.

Nackdelar med Rocket Lawyer:

 • Dyr: Rocket Lawyer är något dyrare än sina konkurrenter.

Alternativ # 3: BizFilings

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med BizFilings & få förstklassig service för bara $99 + statliga avgifter.

BizFilings grundades 1996 och blev en del av CT Corporation 2002. CT tillhandahåller juridiska tjänster till företag över hela världen, vilket gör att de kan vara till hjälp för BizFilings och deras kunder.

Fördelar av BizFilings:

 • Kunnig: BizFiling har specialister som svarar på frågor och hjälper dig.
 • Inga dolda avgifter: De listar tydligt vad som ingår i deras paket samt priset för eventuella extratjänster.

Nackdelar av BizFilings:

 • Dyr: Deras lägsta prispaket kostar $99.
 • Juridisk rådgivning: Inc Authority ger inte tillgång till juridisk rådgivning som vissa andra LLC-bildningstjänster gör.

IncAuthority kontra konkurrenterna

Så, nu när vi har presenterat Inc Authority och några av dess konkurrenter, hur mäter de sig med varandra. Låt oss först titta på deras kostnader innan vi går över till mer subjektiva mätningar.

Kostnadsfördelning

Kom igång med IncAuthority nu (börja med GRATIS paket)! De har förstklassig kundservice och massor av ytterligare förmåner.

Vissa av dessa tjänster är svåra att jämföra, särskilt Rocket Lawyer, som erbjuder gratis registrering för nya premiummedlemmar under en provperiod på sju dagar, men ingen kundsupport kommer att tillhandahållas efter provperioden. Men kostnaden för service är möjligen den största avgörande faktorn för att välja en LLC-filtjänst, så här är de.

 Inc-myndighetNorthwestRocket LawyerBizFilings
Fri$0N / APröva PåN / A
Billigaste$399N / AN / A$99
Mellanpris/Bas$499$225 (eller $35/månad)$99.99$229
högsta pris$799N / AN / AN / A

Som du kan se har Inc Authority det absolut billigaste paketet med ett verkligt gratis alternativ; detta är dock det enda prisvärda alternativet från Inc Authority. Rocket lawyer erbjuder ett prisvärt alternativ men utan medlemskap, förvänta dig minimal service utan extra tjänster. Sammantaget slår Inc Authority konkurrensen om den lägsta kostnadstjänsten.


Kundtjänstkvalitet

omyndighetsregistrering

IncAuthority har bra kundservice tillgänglig via telefon, e-post och onlinemeddelanden. Representanterna är kunniga och hjälpsamma. Tyvärr är kundtjänstens öppettider något begränsade, från 8:5 till XNUMX:XNUMX.

Northwest erbjuder e-post och telefonsupport, men inte chatta som Rocket Lawyer, och det gör BizFilings. De ger korrekta, detaljerade svar på frågor.

Rocket Lawyer har utmärkt kundservice. De har till och med bra timmar, från 6:6 till XNUMX:XNUMX Stillahavstid.

BizFilings erbjuder support via telefon, e-post eller chatt. De tillhandahåller kundservice måndag till fredag ​​från 8:7 till XNUMX:XNUMX CST. De har betyget A+ hos Better Business Bureau och få klagomål.

Både Rocket Lawyer och BizFilings erbjuder något bättre kundservice än Inc Authority helt enkelt på grund av Inc Authoritys mer begränsade öppettider. Men Inc Authority erbjuder fortfarande bättre kundservice än Northwest.


Jämfört med användarvänlighet

Inc Authority är mycket lätt att använda. Den har en process i tre steg som går snabbt att slutföra och fungerar bra på en dator eller mobil enhet.

Northwest gör arkiveringsprocessen mycket snabb och enkel. Allt du behöver göra är att ange uppgifterna för ditt företag och betala.

Rocket Lawyer är mycket användarvänlig. Du kan enkelt fylla i alla dokument, och om du behöver hjälp finns det advokater på jour under kundtjänstens öppettider för att svara på dina frågor.

BizFilings har ett bra användargränssnitt. De har ett verktyg som hjälper dig att bestämma vilken affärsstruktur som är bäst för ditt företag. De ger dig också ett ordernummer tidigt i beställningsprocessen som gör det enkelt för kundtjänst att komma åt din beställning om du ringer dem.

Ärligt talat, alla dessa tjänster erbjuder otrolig användarvänlighet på deras plattformar. Jag gillar Inc Authority mest för att erbjuda deras enkla 3-stegsprocess på mobila enheter. Alla vill inte sitta vid en dator nuförtiden.

De andra tjänsterna erbjuder dock lättanvända format och mycket hjälp med att fylla i formulären. BizFiling förtjänar ett hedersomnämnande för deras hjälp att ta reda på vilken affärsstruktur du ska välja.


Var står Inc Authority jämfört med andra?

Kom igång med IncAuthority nu (börja med GRATIS paket)! De har förstklassig kundservice och massor av ytterligare förmåner.

gratis företag har incahority

Inc Authority är utmärkt på alla dessa kriterier, men inte perfekt. Jag skulle välja Inc Authority för att registrera en LLC, men jag skulle hålla fast vid deras gratis alternativ när det är möjligt på grund av det höga priset på deras andra paket. Deras kundservice är bra men inte den bästa; deras användarvänlighet är dock stor på både stationära datorer och mobiler.

Sammantaget skulle jag rekommendera Inc Authority framför deras konkurrenter på grund av deras gratis alternativ. Du kan också känna dig fri att använda deras gratisalternativ och betala för de tilläggstjänster du verkligen behöver och fortfarande spara pengar.


Vanliga frågor om IncAuthority

 • Hur lång tid tar det för IncAuthority att behandla min LLC-bildandeorder?

Behandlingstiden för din beställning kommer att variera beroende på i vilken stat du bildar din LLC. För vissa stater kan det vara bara några dagar; andra tar längre tid. Dessutom, om du köpte Tycoon-paketet får du prioriterad bearbetning.

 • Kommer Inc Authority att dela min information?

Om du accepterar en av de kostnadsfria extrafunktionerna eller specialerbjudandena delar de din information med företaget som tillhandahåller tjänsten. Inc Authority tjänar pengar genom att dela din information på detta sätt.

 • Försöker Inc Authority att sälja mer?

Inc Authority försöker öka försäljningen. Eftersom de erbjuder en gratis tjänst försöker de tjäna lite pengar. De är dock inte riktigt påträngande i sina försök att sälja tilläggstjänster. Tjänsterna erbjuds på en sida i slutet av beställningsprocessen.

 • Vad är Inc Authoritys kontaktuppgifter?

Inc Authoritys telefonnummer är 1-877-462-6366.

Deras e-postadress är [e-postskyddad]

 • Erbjuder Inc Authority återbetalningar?

Inc Authority erbjuder inga återbetalningar. De erbjuder inte återbetalningar på grund av de kostnader de ådrar sig för att lämna in pappersarbetet till din valda stat. Så se till att du är redo att arkivera innan du gör din beställning.

 • Vilket Inc Authority-paket är bäst?

Kom igång med IncAuthority nu (börja med GRATIS paket)! De har förstklassig kundservice och massor av ytterligare förmåner.

Detta beror på om du tror att den extra funktionen som är tillgänglig med premiumpaketen skulle vara användbar för ditt företag och värt priset. Men för dem som har en budget borde gratispaketet fungera utmärkt.

 • Ska jag betala Inc Authority för att få mitt EIN?

Detta är verkligen en fråga om personlig preferens. Du kan själv få ett EIN gratis online från IRS. Vissa människor föredrar dock bekvämligheten med att få ett EIN från samma personer som de har lämnat in sin LLC.

 • Har Inc Authority andra tjänster än LLC-bildning?

Ja, Inc Authority erbjuder tjänster utöver LLC-bildning. De erbjuder olika tjänster, såsom skatterådgivning, företagskreditundersökningar, driftsavtal, företagslicensforskning, ägarcertifikat, företagskreditassistans, mötesprotokoll etc.

 • Ska jag reservera mitt LLC-namn innan jag lägger min LLC-bildningsbeställning hos Incfile?

Du behöver förmodligen inte reservera ditt LLC-namn innan du bildar ditt LLC. Att reservera ditt företagsnamn i förväg är bara nödvändigt om du inte är redo att bilda ditt företag eller bilda ett LLC i Alabama. Annars är det en onödig utgift.

Om du inte är redo att bilda din LLC men har valt ett namn kan du reservera namnet för att säkerställa att det är tillgängligt när du är redo. Om du bildar en LLC i Alabama måste du reservera ett namn för din LLC innan du startar bildandet.

 • Kan jag lämna in en LLC utan en bildningstjänst?

Du kan bilda ett LLC utan hjälp av en bildningstjänst. Det finns många människor som själva bildar sin LLC. Processen kan dock vara komplicerad eftersom proceduren inte är densamma i alla stater.

Det tar också mycket tid och ansträngning att korrekt bilda en LLC. Så det kan göra hela processen enklare om du har hjälp av en LLC-bildningstjänst. Du kan också anlita en advokat för att ställa in din LLC, men detta är dyrare än online LLC-bildningstjänster.

 • Ger Inc Authority bra kundservice?

Inc Authority tillhandahåller snabb kundsupport via e-post, webbchatt eller telefon. Deras representanter är ganska kunniga och vänliga oavsett vilket alternativ du väljer. Det enda problemet med deras support är de korta timmarna, som är måndag till fredag ​​från 11:8 till XNUMX:XNUMX.

 • Är Inc Authority verkligen gratis?

Ja, Inc Authority är gratis. Du behöver bara betala den statliga avgiften. De erbjuder betaltjänster om du väljer att köpa dem.

 • Kommer Inc Authority att lämna in min årsredovisning?

Inc Authority kommer att lämna in din årsrapport, men de tar ut en extra avgift på $100 för att göra det.

 • Kommer Inc Authority att ansöka i alla stater?

Det finns några stater som kräver publiceringstjänst, och Inc Authority tillhandahåller inte detta. Inc Authority kommer att reservera ditt namn i dessa stater. Men du måste hantera dina egna publiceringskrav.

Kan du inte vänta med att börja? Starta din LLC nu!

Betyg: 4.8 stjärnor av 5

IncAuthority

Gratis LLC-bildning och förstklassig support!

Inte säker på om IncAuthority är rätt för dig? Här är några av våra andra recensioner

Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början