Uppdaterad: 17 augusti 2022

CorpNet LLC Service Review 2022 – Är CorpNet värt dina pengar?

Visa mig TOP-2 CorpNet-alternativ

CorpNet-LLC-recension

Att starta ett företag kan vara ett av de mest spännande äventyren i ditt liv. Men efter att ha försökt navigera i de komplexa labyrinter av byråkrati och byråkrati som regeringar kan kasta i vägen för dig, kan det kännas lite mindre roligt. Men det är här LLC-bildningstjänster som CorpNet kommer in.

LLC-bildningstjänster som Corpnet navigerar i byråkratin å dina vägnar och gör allt det tunga arbetet med att lämna in ditt företagspapper till staten. Dessa tjänster varierar dock mycket i kvaliteten de tillhandahåller. Om du vill ta reda på mer om andra LLC-tjänster och hitta den som passar dig bäst — läs vår topprankade LLC-serviceguide.

CorpNet är en välkänd aktör inom detta område som har funnits sedan 1997 och har tjänat mer än 100,000 XNUMX företag med sina formationer under denna tid. Det här är ett imponerande rekord, men innan du bestämmer dig för den här eller en annan leverantör, låt oss ta en titt på om denna leverantör verkligen är värd dina pengar.

REKOMMENDERAT alternativ – ZenBusiness

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Använd vår speciallänk och skapa din LLC idag med CorpNet! Det är en bra LLC-tjänst överlag.


CorpNet LLC För- och nackdelar

CorpNet-proffs

Innan vi dyker in i all information om denna tjänst, låt oss ta en titt på dess för- och nackdelar.

 • CorpNet gör det väldigt enkelt att bilda ditt företag.
 • CorpNet LLC är en av de mest etablerade leverantörerna av LLC-bildningstjänster och, som ett resultat, en av de mest välrenommerade. Faktum är att de är en av pionjärerna inom den här tjänsten och är tungt ansvariga för branschen av online-leverantörer av begränsat ansvar.
 • CorpNet LLC är känt för att ge nästan oklanderlig kundservice. Även om de har fått klagomål precis som alla företag, har nästan alla dessa lösts. I slutändan har de ett överväldigande antal positiva recensioner.
 • De erbjuder en 100% nöjd garanti. Så om du blir missnöjd med deras tjänst kan du alltid vara säker på att få en återbetalning. Detta är en bra sak att veta innan du accepterar nästan vilken tjänst som helst.
 • Med ett ursprung som går tillbaka mer än tjugo år, vet du att CorpNet LLC känner till branschen och precis vad de gör.
 • Automatiska efterlevnadsvarningar påminner dig om alla viktiga datum. Detta kan vara en livräddare för att säkerställa att du inte glömmer att skicka in din årsredovisning eller fylla i andra viktiga ansökningar i ditt tillstånd.

CorpNet Cons

 • I jämförelse med några av deras konkurrenter, som t.ex Incfile, CorpNet är inte alltid det billigaste. Med CorpNet som börjar på $79 för sitt grundpaket jämfört med säg, Incfileär $0, de är en kraftig ökning. Men du får några bra funktioner för det ökade priset.

CorpNet LLC Prissättning

En av de första sakerna du behöver veta om någon tjänst är hur mycket den kostar. Jo, med CorpNet har du tre nivåer av paket, var och en med fler funktioner för de dyrare paketen. 

Tänk på att förutom priset på paketet, varje stat kommer att ta ut en obligatorisk anmälningsavgift. Tyvärr kontrollerar inte CorpNet detta, men de kommer att visa dig avgiften och hantera överföringen av din betalning till staten åt dig.

Dessa paket börjar med Basic, sedan Deluxe och slutligen Complete. Varje nivå erbjuder fler funktioner, och CorpNet hävdar att de blir ett bättre värde och erbjuder fler av de kärnfunktioner som ditt företag behöver. Så låt oss se om det är sant för ditt företag. Först kommer vi att visa dig grunderna och sedan arbeta oss uppåt i nivåerna.

Grundpaket – $79

För dem som har en budget börjar CorpNet med basic, och detta kommer att kosta dig $79 plus den statliga anmälningsavgiften för ditt valda bildningsläge. Detta paket erbjuder dig ett komplett paket som definitivt kommer att få ditt företag igång. Mest anmärkningsvärt är att lämna in dina bolagsordningar som är de officiella dokument som bildar din LLC hos staten. Det här paketet saknar dock mycket för att hjälpa dig att få ditt företag igång därifrån.

Detta paket innehåller:

 • Förberedelse samt arkivering av dina bolagsordningar
 • CorpNets automatiska efterlevnadsmeddelanden
 • 60 dagar av inkluderade registrerade agenttjänster

Besök CorpNet och se Grundläggande paket.


Deluxe-paket – $199

Detta paket erbjuder dig allt som baspaketet gör, vilket kommer att få ditt företag igång. Dessutom kommer den här med några extra tjänster för att få igång ditt företag.

Detta paket innehåller:

 • Förberedelse av dina dokument inom 24 timmar
 • Ansökan om ditt EIN-skattenummer
 • Kontrollera namnet på tillgänglighet
 • Ett helt år av registrerade agenttjänster
 • Inkluderat utskriftsleverans av dina affärsdokument
 • Företagsbildningsguide med råd om hur du får igång ditt företag och underhåller det efter bildandet

Besök CorpNet och se Deluxe paket.


Komplett paket – $249

Detta är den högsta nivån av paket från CorpNet, och den kommer med en hel del funktioner för att få ditt företag igång och få bollen i rullning. Om du vill få så många funktioner som hjälper ditt företag att komma igång så fort du kan, så är detta definitivt paketet för dig.

Detta paket innehåller allt från de tidigare nivåerna samt:

 • Ett skräddarsytt driftavtal och protokoll
 • Ett skräddarsytt LLC-kit och medföljande tätning
 • Anpassade bolagsordningar och protokoll
 • En lösning anpassad för ditt företag att öppna ett företagsbankkonto
 • En bolagsförklaring
 • Onlineåtkomst till dina bolagsdokument
 • Livstidsåtkomst till kundsupport via telefon och e-post

Besök CorpNet och se Komplett paket.


Snabb arkivering

Med CorpNet ingår 24-timmars dokumentförberedande service utan extra kostnad med Deluxe och Complete-nivåerna, men för baspaketet är det en extra avgift på $49 dollar. Denna tjänst kommer att se till att dina dokument förbereds inom en dag.

Men i allmänhet är det statliga kontor och deras nästan oundvikliga eftersläpning som kommer att avgöra den mesta tiden det tar att få din LLC-fil. Det är därför CorpNet erbjuder expressbehandling i allmänhet för cirka 100 $, även om den exakta kostnaden beror på kostnaden för eventuella statliga expeditionsavgifter. Med den här tjänsten kommer CorpNet att behandla dina dokument samma arbetsdag som du beställer, alltså från måndag till fredag ​​före 4 Pacific Time. De kommer då att begära snabb service från statskontoret.


Ytterligare CorpNet-tjänster har granskats

CorpNet erbjuder flera andra företagstjänster utöver deras företagsbildningstjänst. Dessa är lätta att lägga till i sina paket när du beställer, så låt oss ta en titt på några av dessa, börja med något varje aktiebolag behöver.

Registrerade agenttjänster

CorpNets registrerade agenttjänster är gratis för en tid med vart och ett av företagets paket. För den grundläggande börjar detta vid 60 dagar, och sedan för Deluxe- och Complete-paketen ökar detta till ett helt år. När den här tjänsten löper ut förnyas den automatiskt för $149.

Men du har möjlighet att avbryta denna tjänst när som helst. Kom bara ihåg att om du avbryter det, kommer du fortfarande att behöva ha en registrerad agent registrerad i din stat, så se till att arkivera lämpliga dokument för att registrera din agent.

Mer om tjänster som registrerat ombud – här.

För att avbryta din tjänst behöver du bara visa CorpNet med bevis på att du tar bort dem från att agera som ditt företags registrerade ombud hos staten, förutom en skriftlig begäran om att avbryta tjänsten. Efter detta kommer CorpNet att avbryta alla varningar relaterade till dess registrerade agenttjänst i alla jurisdiktioner som du vill avbryta och sluta acceptera all juridisk korrespondens å dina vägnar.


Ansökan om en DBA

En DBA (Doing Business As) är en av de mest populära anmälningarna som nya företag vill göra när de börjar. Detta gör att ditt företag kan verka under ett annat namn än det officiella. 

Detta kan vara användbart för många saker, till exempel när du ändrar dig om vad du vill att ditt företag ska kallas utan smärtan av att officiellt ändra ditt namn eller helt enkelt erbjuda en annan produkt, och du vill sälja den under ett annat namn . Dessutom kan en DBA hjälpa till att skydda ditt företag från identitetsstöld och tillhörande risk för juridiska konsekvenser.

Om du vill veta mer om DBA:s – se vår guide.

CorpNet hjälper dig att spara din DBA snabbt och enkelt genom att helt enkelt svara på några frågor. Dessutom kommer detta med den extra tjänsten att hjälpa till att avgöra om det valda namnet är tillgängligt.


Ansökan om ett EIN med Corpnet

Varje företag som vill utföra viktiga funktioner som att anställa personal, betala skatter och skapa ett företagsbankkonto behöver ett EIN. Ett EIN, eller Employer Identification Number, är ett litet företag måste ha. CorpNet vet detta, så att hjälpa företagare att fylla i formulären och skaffa ett EIN är ett av deras erbjudanden.

Mer om EIN-arkiveringsprocessen här.

Specifikt, hjälp att få ett EIN ingår i deras Deluxe- och Komplettpaket utan extra kostnad. De kräver din plats, namnet på ditt företag, företagsgrundarens namn och adress, tillståndet för företagets bolagisering, företagets typ och struktur och några andra detaljer för att komma igång.


Lokala tillstånd och licenser

Företag kräver också rätt licenser och tillstånd för att få igång sina tjänster, så CorpNet hjälper till med det också. Ett företag behöver rätt tillstånd som är specifika för sin plats och bransch för att drivas lagligt, vilket gör dem grundläggande för verksamheten.

CorpNet har ett erbjudande där dess team hjälper kunder att undersöka lokala krav och tillhandahåller information om licensbehov och nödvändiga formulär. Denna speciella tjänst kostar $149. Ansökningar om tillstånden ingår så att kunderna snabbt kan bli registrerade och lagliga. 


Certificate of Good Standing

Om ditt företag kan hamna i flera delstater, kanske du vill ha ett intyg om god status. CorpNet hjälper företagsägare att få certifikatet genom sin statssekreterare genom att ta hand om eventuell arkivering eller pappersarbete som behövs för endast $94. Detta certifikat visar att en LLC anses ha god status med sin hemviststat.


Bokning av företagsnamn

Om du inte är riktigt redo att bilda din LLC, kanske du vill boka ett företagsnamn. Du kan lägga till den här tjänsten på ett paket för $49 före eventuella statliga ansökningsavgifter. CorpNet hjälper dig snabbt och enkelt att reservera ditt önskade företagsnamn tills du är redo att starta och arkivera din LLC.


Hur du använder CorpNet LLC för att bilda ditt aktiebolag

Ett sätt att hjälpa dig avgöra om CorpNet är rätt för dig är att visa dig hur du skapar ett företag med dem. Så, skulle gå dig igenom processen, och du kan bedöma om det är lätt nog för dig.

Steg ett: Börja med att gå till CorpNets hemsida

Börja med att gå till CorpNets hemsida. Du bör kunna välja vilken typ av verksamhet du vill anmäla och vilken stat du vill införliva i. Välj bland dessa alternativ: Limited Liability Company, S-Corporation, C-Corporation, Non-Profit Corporation, Professional Corporation , enskild firma och partnerskap.

Välj den som verkar rätt för ditt företag. Glöm inte att CorpNet har en "Wizard" som du kan konsultera för att hjälpa dig om du inte är säker på vad du gör. Du kan också välja bland alla 50 stater för att införliva ditt företag, så se till att du har undersökt vilken stat som är bäst för dig. När du har valt typ och status väljer du "Kom igång" för att fortsätta.


Steg två: Du kan välja vilket paket du vill bilda med

Nu kan du välja vilket paket du vill bilda med. Du har tre LLC-paket att välja mellan. Grundpaketet är endast $79 minus statliga anmälningsavgifter. Tillägg som tryckleveranser eller registrerade agenter ändrar den slutliga kostnaden, men det är värt att notera att du kan lägga till tjänsten som hjälper dig att ansöka om ett EIN för $69. Eftersom du behöver det EIN för att anställa anställda eller skapa ett bankkonto, vill du ha det snabbt. Hela paketet bör ta femton till tjugo arbetsdagar att behandla allt och få alla papper till dig.


Steg tre: Fyll i ditt juridiska namn och annan viktig information

Allt du behöver göra nu är att fylla i ditt juridiska namn och annan viktig information. CorpNet har gjort LLC-bildning nästan lika enkelt som att registrera dig för vilket annat onlinekonto som helst - skriv bara in din information och gå. 

Du bör dubbelkolla din information för att se till att du skrivit allt korrekt, men du får en ny chans att granska din inlämning om ett ögonblick. 

Beroende på vilket paket du väljer kan du förvänta dig att ditt LLC-papper kommer inom kort. Grundpaketet ska ha allt i din brevlåda inom femton till tjugo arbetsdagar, men om du har bråttom har de snabbare alternativ. Corp Net har ett tillägg för bearbetningshastighet som kan förkorta processen till så lite som 24 timmar.


Steg fyra: Dags att betala för din LLC

Dags att betala! Du kan täcka dina avgifter med kort, Apple Wallet, PayPal, Google Pay eller Betala via telefon. Välj bara det betalningsalternativ som är enklast för dig och du har slutfört onlineprocessen. 


Kundrecensioner av CorpNet

Hur ser CorpNets rykte ut? Är de pålitliga? De flesta kunder verkar hålla med om det. Användare som har gått till Trustpilot och TrustLink för att lämna recensioner har gett dem ett överväldigande positivt gensvar.

Trustpilot: 4.7/5 stjärnor från 455 recensioner.

Trustlink: 4.9/5 stjärnor från 57 recensioner.

reddit: CorpNet har några recensioner på Reddit men de är ganska utspridda, så det finns inget sätt att hitta alla på ett ställe.

CorpNet pekar på sin egen kundundersökning från 2013, som hävdar att 99 kunder av 100 sa att det var ett smart beslut som sparade deras tid att gå till CorpNet. Dessutom säger deras A+ från Better Business Bureau utan några klagomål mycket.

Deras kundtjänst stöder detta. De har många kunder men ger ändå personlig assistans till varje klient som behöver hjälp. Du kan se att de är ett familjeägt företag genom att deras anställda erbjuder glada, stödjande, autentiska svar på varje fråga. Så låt oss ta en titt på några kundrecensioner och se vad de har att säga om CorpNet.

"Processen att införliva mitt företag...
Processen för att införliva mitt företag förklarades noggrant för mig utan någon skyldighet. De tjänster som erbjöds var en viktig faktor i mitt beslut att använda CorpNet för att lämna in de nödvändiga dokumenten till staten Kalifornien för att skapa mitt företag."

Vad sägs om några nackdelar? Överraskande nog, trots hur många kunder de har betjänat, har CorpNet nästan inga dåliga recensioner. Det enda problem som ett fåtal kunder hade var det faktum att det finns billigare LLC-bildningspaket från andra tjänster där ute, men CorpNet erbjuder fortfarande starkare kundservice än dessa andra leverantörer. Här är ett exempel på en dålig recension för CorpNet.

"Jag önskar att jag rådfrågades innan jag tilldelade...
Jag önskar att jag rådfrågades innan jag tilldelade antalet aktier för min nya C-bolag. Att ändra kvantiteten kommer att kosta mig $250 extra."

Är CorpNet säkert?

CorpNet tar säkerheten för din information på största allvar; de skyddar dina data med Norton. Eftersom Norton erbjuder stöd för identitetsstöld som täcker problem upp till 10,000 1,000 USD och köpskydd upp till XNUMX XNUMX USD, är du skyddad även i det osannolika fallet att något går fel. 


CorpNet LLCs bakgrund

CorpNet har hjälpt till att registrera över 100,000 50 LLC och företag för företagare i alla 2005 delstater i USA. CorpNets grundare startade sin första inkorporeringstjänst, MyCorporation, medan de gick på juristskolan. Deras liv gav resultat när Intuit, företaget som du kanske känner som det som tillverkar QuickBooks och Turbo Tax, köpte MyCorporation.com XNUMX. Idag är de fortfarande ansvariga för en av USA:s främsta inkorporeringstjänster. 


Två bästa alternativ för CorpNet

Du har många alternativ om du vill ha hjälp med att bilda din LLC, och även om CorpNet är en utmärkt tjänst, finns det några andra bra tjänster. Så vi kommer att lista ett par andra utmärkta LLC-bildningstjänster nedan.

Alternativ # 1: ZenBusiness

ZenBusiness har inte lika mycket erfarenhet som några av de andra LLC-bildningstjänsterna, men den får utmärkta kundrecensioner. De inkluderar ett driftavtal med alla deras paket, vilket är något som alla LLC borde ha. Dessutom kan du få 50 % rabatt på registrerade agenttjänster med något av deras paket.

Här är vår fulla ZenBusiness översyn.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.

Alternativ # 2: Incfile

Incfile är förmodligen det bästa valet där ute för alla som försöker bilda ett LLC med en stram budget. De kommer att lämna in din LLC gratis; du måste helt enkelt betala statens anmälningsavgifter. Incfile ger också ett års gratis registrerade agenttjänster med alla deras paket.

Här är vår fullständiga recension av IncFile.

$0+statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 3900 +

incfile logotyp

Bilda ett LLC idag med IncFile från $0 + statliga avgifter. De har 97 % kundnöjdhetsbetyg och över 3900+ verifierade recensioner.


Avslutande tankar

Är CorpNet LLC värt pengarna? Definitivt, även om de inte är den billigaste tjänsten på marknaden, erbjuder de en lång historia av kvalitetsservice och solida paket om du letar efter en. Som en solid leverantör av kvalitetstjänster för LLC-bildning kan du inte gå fel med detta företag.


Vanliga frågor

Har Corp Net en nöjdhetsgaranti?

CorpNet kommer att återbetala 100 % av dina avgifter från tjänsten om du är mindre än 100 % nöjd med tjänsten de tillhandahållit. Detta är begränsat till deras egna serviceavgifter och täcker inte ansökningsavgifter för tredje part. Du måste begära återbetalningar inom sextio dagar efter köpdatumet för din tjänst.

Tyvärr utfärdar CorpNet inga återbetalningar av någon anledning om de inte fått en retursignatur inom sextio dagar efter att dokumentationen skickades. Du måste också returnera alla fysiska produkter som skickas tillsammans med köpet inom 60 dagar från produktens ursprungliga leveransdatum för att få en återbetalning. 

Läs recensioner av våra andra LLC-tjänster Bortsett från CorpNet

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Bläddra till början