Uppdaterad: 18 augusti 2022

Rocket Lawyer Vs. ZenBusiness: (Ärlig jämförelse) – Vilken ska du välja

Rocket Lawyer och ZenBusiness är två av de ledande leverantörerna av LLC-bildningstjänster. Även om båda dessa företag är kända för att tillhandahålla utmärkta tjänster, har de ett antal skillnader, och du kanske inte vet vilken du ska välja för din LLC-anmälan.

Detta är ett viktigt beslut eftersom många av de tjänster som erbjuds av LLC-bildande företag kan i hög grad påverka hur lätt det kommer att vara att starta ditt företag. Så låt oss ta en titt på båda dessa företag och som erbjuder bättre LLC-bildningstjänster.

REKOMMENDERAD
Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Rocket Lawyer & få förstklassig support! Snabb installation & ingen huvudvärk.

De 5 kriterierna för att bedöma båda företagen

För att jämföra dessa två företag behöver vi några kriterier för att jämföra dem. För att göra detta har vi valt ut fem viktiga kriterier att mäta dessa företags tjänster efter.

 • Pris och funktioner: En av de största sakerna att tänka på när man väljer en tjänst för en småföretagare är priset. För att överväga detta måste vi dock se vilka funktioner som erbjuds för ett givet pris. Så vi kommer att jämföra båda dessa företag och se vad deras paket erbjuder för priset. På så sätt kommer vi att se vilket övergripande värde de erbjuder.
 • Helpdesk: Om något går fel med deras tjänst är det avgörande att leverantören är redo och kan hjälpa till. Så vi ska ta en titt på hur redo och kapabla dessa företag är att ge kundtjänsthjälp när saker går snett.
 • Enkel användning: Du är upptagen med att få igång ditt företag, så du borde inte bry dig om att navigera i en tjänst som finns där för att göra ditt liv enklare. Det är därför vi kommer att mäta dessa två företag på användarvänligheten de erbjuder.
 • Vändningstid: Du behöver ditt företag registreras snabbt, så att du kan börja arbeta med att växa. Detta innebär att handläggningstiden är en kritisk komponent i alla LLC-bildningstjänster. Ofta varierar tjänsterna avsevärt i sin handläggningstid. Vi kommer att ta en titt på handläggningstiderna som erbjuds av båda dessa företag och jämföra vem som kan få jobbet gjort snabbare.
 • Recensioner: Vi kan jämföra dessa företag hela dagen, men det låter dig fortfarande inte veta vad kundupplevelsen verkligen är. Så för att ge dig en idé kommer vi att ta en titt på vad tidigare kunder har att säga om dem och hur positiva de är.

Vår snabba rekommendation

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.

Snabbt Rocket Lawyer & ZenBusiness Jämförelse

Om du inte har tid att kolla in alla detaljer om dessa företag, oroa dig inte; vi har dig täckt. Kolla bara in den här snabba jämförelsen och se vem som gjorde det bättre i varje kategori.

Om du också är intresserad - ta en titt på vår förlängas ZenBusiness översyn or Rocket Lawyer översyn.

Pris och funktioner

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer erbjuder ett enda formationsalternativ för $99.99 utan några andra funktioner än en företagsnamnkontroll. Men om du registrerar dig för Rocket Lawyers juridiska tjänster plan för $39.99 per månad kan du bilda din första LLC gratis.

Rocket Lawyer debiterar $149.99 årligen för sin registrerade agenttjänst, men med deras prenumerationsplan för juridiska tjänster kan du få 25 % rabatt på det priset.

ZenBusiness

ZenBusiness tillhandahåller sina LLC-bildningstjänster med tre paket som börjar på endast $49 per år plus statlig avgift. Detta kommer med funktioner inklusive en företagsnamnkontroll, årsredovisningstjänst och en mall för driftsavtal.

Registrerad agentservice kan kosta $99 årligen; du kan dock få 50 % rabatt med ett LLC-bildningspaket. Denna tjänst kommer med grunderna du kan förvänta dig av en registrerad agenttjänst utan några extrafunktioner.

ZenBusiness kostar mycket mindre årligen och kommer med lite fler funktioner ur deras startpaket än Rocket Lawyer. Plus, ännu viktigare, när du väl tar hänsyn till rabatten kommer du att få ett mycket bättre pris på tjänster som är registrerade ombud.


Kundtjänst_2

Kundservice

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer erbjuder kundtjänst via webbchatt, e-post och telefon med öppettider från 9:9 till XNUMX:XNUMX östlig tid måndag till fredag.

De är i allmänhet lätta att komma i kontakt med via något av dessa medier och erbjuder kunnig support.

ZenBusiness

ZenBusiness erbjuder samma medier med tjänster tillgängliga via telefon, webbchatt och e-post. Deras kundtjänst öppettider är från 8 till 8 måndag till fredag ​​och 10 till 7 söndag.

ZenBusiness kommer i allmänhet snabbt i kontakt med dig med kunnig support och garanterar ett svarsmail inom en arbetsdag, vilket är en sällsynt funktion i branschen.

Rocket Lawyer erbjuder bra support med utmärkta timmar på vardagar, men ZenBusiness erbjuder fortfarande ett bra antal timmar på vardagar och söndagar också, och bäst av allt, en garanterad e-postsvarstid. Så även om det här var en mycket tät tävling måste vi kalla denna Zen Business.


Enkel användning

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer har bara ett LLC-bildningspaket, så detta är lätt att välja. Men de har många extra funktioner som du kan välja mellan under hela processen.

Detta kan vara svårt att reda ut och sakta ner processen lite, men totalt sett är det fortfarande en snabb och enkel process.

ZenBusiness

ZenBusiness är en extremt lättanvänd tjänst med tre paket. De flesta av tjänsterna ZenBusiness erbjudanden kan helt enkelt väljas som en del av ett paket. Ett lägre paket och att välja andra tjänster du vill ha som tillägg är dock möjligt. Det finns inga komplikationer, och processen är mycket enkel.

Båda tjänsterna erbjuder en mycket smidig process som enkelt kan slutföras på under tio minuter. Processen är otroligt enkel för båda dessa tjänster och lämnar väldigt lite övrigt att önska. Men sättet ZenBusiness strukturerar sina tjänster i paket gör det något enklare att helt enkelt välja en och gå igenom processen snabbt.


Snabb service - vändningstid

Vändningstider

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer erbjuder uppskattade formationstider baserat på tillstånd och val av rusningsfil eller inte. Vissa stater kanske inte visar brådskande arkivering eftersom detta beror på om en stat erbjuder det. Detta är generellt sett snabb arkivering, och det är otroligt bekvämt att kontrollera standard- och snabbarkiveringsalternativ för varje stat.

ZenBusiness

Till skillnad från Rocket Lawyer, ZenBusiness erbjuder sina hastigheter baserat på det paket du väljer eller om du betalar för rusning separat. Den här tjänsten är i allmänhet också snabb, och du kan ange ditt tillstånd och se den beräknade handläggningstiden.

Detta beror på tråden eftersom båda tjänsterna erbjuder liknande handläggningstider. I alla fall, Rocket Lawyer separerar inte deras handläggningstider baserat på paket, och detta resulterar i allmänhet i en snabbare total handläggningstid. Dessutom visar de varje delstats handläggningstid i ett format som är lätt att se.


Recensioner

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer har tusentals recensioner med överväldigande positiva recensioner från flera källor. Dessa recensioner kompletterar ofta det avsevärda värdet av deras prenumerationsmodell såväl som dess användarvänlighet.

ZenBusiness

Liksom deras konkurrent, ZenBusiness får många tusentals recensioner som är överväldigande positiva. Det är tydligt att kunderna är mycket nöjda med sina tjänster, och många kommenterar företagets effektivitet och enkla bildningsprocess.

Båda dessa tjänster får så överväldigande positiva recensioner att det skulle vara orättvist att utse en vinnare här. Det är klart att kunderna älskar båda dessa formationsalternativ, och det är osannolikt att du kommer att vara missnöjd med något av dessa alternativ.

 • Domen: Det är en slips

Dykning djupare: Utökad jämförelse av båda företagen för varje kriterium

Priser och funktioner: Rocket Lawyer vs ZenBusiness

Detta är mycket troligt vad de flesta småföretagare är mest intresserade av att ta reda på; så, låt oss först av allt ta en titt på priset och funktionerna som dessa företag erbjuder. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att göra det enkelt att se vad båda dessa företag erbjuder för priset, kom ihåg det Rocket Lawyer erbjuder endast ett formationspaket; medan, ZenBusiness erbjuder tre. Så, för vår sida vid sida ögonblicksbild, kommer vi att jämföra ZenBusinesss baspaket kontra Rocket Lawyers enda paket.

Snapshot sida vid sida

 Rocket LawyerZenBusiness
Dags att bearbeta14-28 arbetsdagar9-12 arbetsdagar
Inkluderar driftavtalJa: Det finns mallar att fylla i.Ja: Det finns mallar att fylla i.
Inkluderar Registered Agent ServiceNej: kostar 111.99 USD extraNej: Kostar 99 USD extra men får 50 % rabatt med en formationsplan.
Inkluderar EIN-arkiveringNej: Kostar 59.99 USD extraNej: Kostar 70 USD extra
Juridisk rådgivningJaNej
Billigaste paketet$99$49 (besök ZenBusiness.com)

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer erbjuder en engångsavgift på $99 för LLC-bildningstjänst eller ett månatligt medlemskapsalternativ på $39.99. Det finns en sju dagars gratis provperiod alternativet för medlemskap, och med detta eller hela medlemskapet är LLC-bildningen gratis för den första anmälan, och registrerad agentservice är 25 % rabatt.

Bildandet kommer med några extra funktioner förutom en företagsnamnkontroll; men för deras månatliga medlemskapsalternativ kan du få ett antal funktioner. Dessa funktioner inkluderar 30-minuters konsultationer med en advokat om nya juridiska frågor, svar på juridiska frågor och tillgång till ett antal juridiska dokument.


ZenBusiness

ZenBusiness har tre nivåer av paket med olika prisklasser. Dessa inkluderar startpaketet, propaketet och premiumpaketet; så låt oss ta en titt på var och en av dem.

ZenBusiness Startpaket – $49 (besök Zenbusiness att veta mer)

Detta paket kostar $49 per år plus eventuella statliga anmälningsavgifter. Detta inkluderar flera extra funktioner och är ett mycket lågt pris jämfört med många andra formationstjänster.

Detta paket erbjuder:

 • Standard arkiveringshastighet: Detta tar i allmänhet 9-12 arbetsdagar och prioriteras under andra användare som väljer snabbanmälan eller paket med högre priser
 • Driftavtalsmall: Denna driftavtalsmall gör det enkelt att skapa ett unikt avtal för ditt eget företag.
 • Årsredovisningstjänst: Med denna tjänst, ZenBusiness kommer att skicka varningar till dig när den årliga ansökan ska lämnas in, och med bara några få frågor kommer de att lämna in din rapport åt dig.

Dessa är alla värdefulla tjänster och med årsredovisningsservice behöver du inte oroa dig för att glömma att lämna in din årsredovisning och utsättas för onödiga påföljder. Du kommer också att få 50 % rabatt på registrerade agenttjänster med varje paket.

Du kan också lägga till ytterligare funktioner som skyndsamt arkivering till detta paket för att få din arkivering klar snabbare, såväl som en företagsdomän, EIN-registrering eller flera andra funktioner. Nu ska vi ta en titt på några av dem ZenBusiness' paket med högre priser.

ZenBusiness Pro-paket - $ 149 (besök Zenbusiness att veta mer)

ZenBusinesss pro-paket kostar $149 plus eventuella statliga avgifter och erbjuder alla det tidigare paketets funktioner och mer. Detta inkluderar flera funktioner för att hjälpa småföretagare som ännu inte är bekväma med ekonomiskt arbete och statliga ansökningar; så det kan vara ett bra val när du precis har börjat.

Detta paket erbjuder:

 • Snabb arkiveringshastighet: Detta tar vanligtvis 5 till 8 arbetsdagar och prioriterar din beställning över lägre paket.
 • EIN-registrering: ZenBusiness kommer att lämna in ditt EIN-nummer till IRS. Detta är ett nödvändigt skatte-ID för att anställa anställda.
 • Bankupplösningsmall: Det här är en praktisk mall som hjälper dina LLC-medlemmar att lämna in en resolution om att öppna ett bankkonto

Bland de allmänt praktiska funktionerna som erbjuds av detta paket är EIN-filen som sticker ut. Detta är avgörande för att utföra många vanliga affärsaktiviteter, som att öppna ett företagsbankkonto eller anställa anställda.

Plus, med den praktiska mallen är det snabbt att få ett företagsbankkonto redo så fort din företagsbildning är klar. Så för dem som kan behöva lite hjälp att få igång sin verksamhet kan detta vara ett utmärkt val.

ZenBusiness Premiumpaket – $299 (besök Zenbusiness att veta mer)

Du har nu möjlighet ZenBusiness Premiumpaket kostar $299 plus eventuella statliga anmälningsavgifter.

Detta paket erbjuder allt som ingår i de tidigare paketen samt:

 • Rush Filing Speed: Detta ger 3 till 5 dagars handläggningstid och prioriterar din beställning framför de andra paketen.
 • Domän namn: ZenBusiness kommer att skaffa ett domännamn som är i linje med ditt företagsnamn.
 • Företagswebbplats: Med hjälp av informationen i dina LLC-arkiveringsdokument, ZenBusiness kommer att göra en webbplats för ditt företag.
 • Företags e-postadress: ZenBusiness kommer att förse ditt företag med en e-postinkorg som matchar ditt domännamn och med 5 GB lagringsutrymme.

Detta är den främsta planen som erbjuds av ZenBusiness, och räknar allt som finns i de lägre paketen; den kommer med ett antal funktioner. Denna plan innehåller särskilt ett antal funktioner för att få ditt företag en onlinenärvaro.

Även Rocket Lawyer erbjuder ett gediget paket till ett mycket lågt pris, ZenBusiness erbjuder ett liknande lågprisbaspaket som helt enkelt erbjuder fler funktioner. Med detta i åtanke erbjuder deras andra dyrare paket ett antal ofta eftertraktade formationsfunktioner som inte är tillgängliga från Rocket Lawyer också. Så vi kallar den här för ZenBusiness.


Kundservice: Rocket Lawyer vs ZenBusiness

När saker och ting inte fungerar exakt som de är planerade, eller du bara har en fråga, är det viktigt att din LLC-bildandetjänst finns där för att hjälpa till. Så låt oss ta en titt på hur dessa två konkurrenter gjorde.

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer ger kundsupport via chatt, e-post och telefon. De har kundsupport öppet måndag till fredag ​​från 9:9 till XNUMX:XNUMX Eastern Time. De har också en betydande mängd information om en mängd användbara ämnen som du kan komma åt för att hjälpa dig med ditt företag.

ZenBusiness

ZenBusiness har utmärkt kundservice. De har en kunnig och vänlig personal som till och med kan svara på frågor om statsspecifika frågor. ZenBusiness är särskilt användbart under affärsbildningsprocessen. De hjälper dig att ta reda på vilka tjänster du behöver för att få ditt företag igång och klart.

ZenBusiness erbjuder kundsupport via e-post, chatt eller telefon. Deras kundsupporttider är vardagar från 8 till 8 CST eller söndagar från 10 till 7 CST. De erbjuder också en arbetsdags svarsgaranti för e-postmeddelanden.

ZenBusiness vinner den här eftersom båda dessa företag erbjuder utmärkta vardagar, ZenBusiness erbjuder öppettider även på söndagar. Till sist, ZenBusiness erbjuder också en arbetsdagsgaranti för ett e-postsvar, vilket är en sällan erbjuds funktion bland LLC-bildande företag.


Användarvänlighet: Rocket Lawyer vs ZenBusiness

När du betalar för en LLC-bildningstjänst vill du inte slösa tid på att navigera på en svåranvänd webbplats. Så låt oss ta en titt på hur lätt dessa företag gör det att använda sina tjänster.

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer har bara ett paket, så till skillnad från de flesta andra LLC-bildande företag behöver du inte jämföra paket för att se vilket du vill ha. Men du måste gå igenom många tillägg och välja vad du vill ha. Denna process gör det svårt att jämföra Rocket Lawyer's priser med andra LLC-bildande företag. På det hela taget är själva processen att bilda din LLC enkel.

ZenBusiness

ZenBusiness är mycket användarvänlig. De visar alla sina paket och tjänster på sin huvudsida. Så det är lätt att se vad ZenBusiness har att erbjuda. När du väl har valt ditt paket tar det bara några minuter att lägga in lite information om ditt företag och dig själv. Välj sedan eventuella ytterligare tjänster och du är klar.

Även om båda dessa företag kan ta dig igenom arkiveringsprocessen snabbt, ZenBusiness gör det ännu enklare att navigera genom att placera deras tjänster i paket som är lätta att välja. Med Rocket Lawyer, det kan vara lite krångligt att navigera genom alla tillägg.


Handläggningstider: Rocket Lawyer vs ZenBusiness

Det är oerhört viktigt för dessa tjänster att få arkiveringen gjord snabbt, så att du kan få igång ditt företag. Så låt oss se hur dessa företag gör när det gäller att få din formation färdig, så att du kan komma igång.

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer har bara ett paket, och handläggningstiden för paketet är cirka 2-4 veckor. Även om detta kommer att bero på statens handläggningstid, och Rocket Lawyer ger den beräknade handläggningstiden för varje stat. Du kan också välja att få snabb frakt.

ZenBusiness

ZenBusinesss handläggningstid baseras på paketet du köper. Beställningarna från de som köper de dyrare paketen prioriteras. Men för alla paketen kommer handläggningstiden att bero på tillståndsbehandlingstiden. Om du köper startpaketet kommer handläggningstiden att vara cirka två veckor. Även om det kan ta upp till en månad. För Pro-paketet bör handläggningstiden vara cirka en vecka. Premiumpaketet har den snabbaste handläggningstiden på cirka 3-5 dagar.

Utanför brådskande anmälan till staten, Rocket Lawyer erbjuder en hastighet för alla sina kunder; medan, ZenBusiness delar upp det efter paket eller erbjuder det som en extra funktion. Rent generellt, Rocket Lawyer's single-speed erbjuder de flesta kunderna en snabb handläggningstid. Dessutom har de en lättnavigerad sida som visar den beräknade handläggningstiden för varje stat.


Recensioner: Rocket Lawyer vs ZenBusiness

Vad tidigare kunder har att säga om en tjänst säger mycket om den. Så låt oss ta en titt på vad deras tidigare kunder har att säga om dessa två konkurrenter.

Rocket Lawyer

Rocket Lawyer får mycket bra kundrecensioner. De får 4.4 av 5 stjärnor på Better Business Bureaus webbplats. Rocket Lawyer är också ett ackrediterat företag med Better Business Bureau och har betyget A+.

Rocket Lawyer har ett betyg på 4.7 av 5 stjärnor på Trustpilot, med 81 % av recensenternas betyg Rocket Lawyer som utmärkt och endast 4 % bedömer verksamheten som dålig. De är också väldigt bra på att svara på negativa recensioner med en svarsfrekvens på 96%. Kunderna som lämnat recensioner för Rocket Lawyer var mest imponerade av deras kundservice och deras hemsidas användarvänlighet.

För att få en uppfattning om vad kunder har att säga om denna tjänst, låt oss ta en titt på en positiv och negativ recension av denna tjänst.

Positiv granskning

"Väldigt hjälpsam! Lätt att använda och förstå. Kommer att rekommendera till andra.”

Negativ recension

"Var mycket försiktig med denna tjänst. Om du försöker använda det som en engångstjänst. Det binder dig till en månadsavgift som gör det till allt annat än en engångstjänst."

ZenBusiness

ZenBusiness får 4.8 av 5 stjärnor på Trustpilot, och 87% av recensionerna ger ZenBusiness ett utmärkt betyg. Däremot gav endast 2 % av recensenterna företaget ett dåligt betyg. ZenBusiness svarade på 67 % av de negativa recensionerna den fick. ZenBusiness får 3.51 stjärnor på Better Business Bureaus webbplats. Det får också ett A-betyg och är ett Better Business Bureau-ackrediterat företag.

Låt oss nu ta en titt på både en positiv och negativ recension av denna tjänst från Better Business Bureau och konsumentrecensionswebbplatsen Trustpilot.

Positiv granskning

"Extremt snabb process. Snabbare än jag trodde det skulle vara. Hjälp och hjälp tillgänglig för att hålla mitt företag kompatibelt."

Negativ recension

"Processen att få min LLC var okej. Alla försäljningsmail i efterhand är det som får mig att önska att jag bara själv ansökte om min LLC."

Båda dessa tjänster erbjuder så överväldigande positiva recensioner att det inte skulle vara rättvist att kalla den här för någondera. I slutändan är det ganska tydligt att båda dessa företag är vinnare när det kommer till nöjda kunder.

 • Domen: Det är en slips

SLUTOMDÖME

Totalvinnare - ZenBusiness (vann 3/5 jämförelsepoäng)
(besök ZenBusiness.com)

Även om båda dessa tjänster erbjöd en bra kamp, ​​har vi en klar vinnare bland de två, och det vill säga ZenBusiness. ZenBusiness vann tre av fem av våra kriterier, inklusive bättre priser och funktioner, kundservice och användarvänlighet. Dessutom knöt de med Rocket Lawyer i kundrecensioner. Rocket Lawyer har en bättre genomsnittlig handläggningstid; det är dock säkert att säga det ZenBusiness erbjuder den bättre övergripande LLC Formation Service.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början