Uppdaterad: 17 augusti 2022

Legalzoom vs Northwest (2022 Comparison): Vem är bäst?

I mer än tjugo år, LegalZoom och Northwest Registered Agent har hjälpt entreprenörer att bilda Limited Liability Companies (LLCs) problemfritt. Dessa är båda respekterade företag med otaliga LLC-inkorporationer under sina bälten.

Men mellan dessa två konkurrenter, vilken ska du välja för din LLC-bildning? Det är därför vi är här. Låt oss ta en titt på vad dessa två företag tillhandahåller och hur de formar sig mot varandra. På så sätt kan du se vilken som ger den bästa övergripande servicen. Låt oss börja!

Våra jämförelsepunkter

För att se vilka av dessa företag som kan ge en bättre helhetsupplevelse behöver vi några kriterier att mäta dem efter. Här är kriterierna vi kommer att använda för att avgöra vilket företag som ger den bästa servicen.

  • Pris och funktioner: Nästan alla småföretags första fråga för alla tjänsteleverantörer kommer att vara, hur mycket kostar det? Så vi kommer definitivt att ta en titt på detta, inklusive de olika alternativen de kan erbjuda. Men för att få hela bilden kommer vi definitivt att behöva se hur mycket de ger för priset. När allt kommer omkring kan de motivera ett högre pris om de ger mycket mer värde för det.
  • Enkel användning: Om du ska betala för en tjänst för att lämna in din LLC åt dig vill du definitivt att det ska vara enkelt för dig. När allt kommer omkring är det i princip vad du betalar för. Vi ska ta en titt på hur lätt dessa företag gör processen för dig.
  • Helpdesk: Saker och ting kan gå fel i alla aktiviteter, oavsett hur lätt företaget lyckas göra processen. Det är viktigt att tjänsten finns där för att du ska kunna hjälpa till när det behövs. Vi ska ta en titt på hur bra dessa företag gör när det gäller att hjälpa sina kunder och om de kommer att vara tillgängliga när du behöver dem.
  • Vändningstid: När det gäller att bilda din LLC vill du förmodligen få det gjort snabbt så att du kan återgå till verksamheten. Handläggningstiden är således en viktig komponent i den övergripande tjänsten. Varje LLC-formationstjänst erbjuder olika handläggningstid och ofta flera alternativ för hastighet beroende på vilket formationspaket du väljer. Vi kommer att titta på alla dessa alternativ och vilket företag som kan bilda din LLC snabbast.
  • Recensioner: När du känner till alla de olika sakerna som utgör var och en av dessa tjänster bör du veta vad tidigare kunder har att säga om det. Huruvida tidigare kunder var nöjda med tjänsten kan vara en bra indikator på hur nöjd du kommer att bli med tjänsten. Vi har nu några kriterier att mäta dessa två företag efter, så låt oss använda dem och se vilket företag som erbjuder den bästa servicen.
REKOMMENDERAD

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Använd vår speciella kampanj och bilda ett LLC idag med LegalZoom problemfritt och snabbt.

Snabbt Legalzoom & Northwest Jämförelse

Som företagare kan du vara för upptagen för att gå igenom en detaljerad jämförelse av dessa företag. Det är därför vi förberedde den här snabba jämförelsen så att du kan kolla vilka av dessa företag som gjorde det bättre.

Pris och funktioner

Pris

Northwest erbjuder ett LLC-bildningspaket för $225 plus statliga avgifter (eller $35/månad). Detta kommer med grundläggande affärsbildningstjänster, registrerade agenttjänster och support från deras expertföretagsguider. Sammantaget är detta ett solidt paket, men det kommer till ett premiumpris.

LegalZoom erbjuder tre inkorporeringspaket som sträcker sig i kostnad från $79 till $349. Alla dessa kommer att erbjuda grundläggande inkorporering, och i den högsta delen kommer detta att ge snabb leverans samt support från deras kundtjänstavdelning. Inget av dessa paket kommer dock att erbjuda en registrerad agent, och till den lägre prisnivån kommer det verkligen inte med mycket annat än att lämna in dina artiklar till staten.

Sammantaget kommer vi att kalla detta en vinst för Northwest Registered agent för även om de inte erbjuder det billigaste priset, är det ett mycket större värde.


Helpdesk

Kundtjänst_2

Northwest ger några av de bästa kundsupporten i branschen. Med Northwest, du har en garanterad svarstid och inga automatiska telefonlinjer. Deras representanter är alla kunniga om hela bildningsprocessen. Du kan också välja att arbeta med en specifik representant om du hade en bra erfarenhet tidigare.

LegalZoom har en professionell kundtjänstavdelning med utökade öppettider och helgtider, så de är tillgängliga vid en lämplig tidpunkt. Däremot saknar de någon garanterad återuppringningstid, så det är möjligt att bli frustrerad timmar efteråt.

Vi kommer att behöva ge denna kategori till Northwest Registered Agent på grund av både deras kvalitativa kundservice och garanterade återuppringningstid.


Enkel användning

Enkel att använda-1

Både LegalZoom och Northwest ha en snabb och enkel kassaprocess. I alla fall, Northwests webbplats verkar lite inaktuell och ibland förvirrande att navigera på. Å andra sidan erbjuder de en mycket bekväm instrumentpanel för att organisera allt pappersarbete för din LLC.

LegalZoom har en heltäckande ganska tydlig webbplats, och de gör det ganska enkelt att välja ett paket och en fil för din LLC. Efteråt tillhandahåller de en funktionell instrumentpanel för att hantera din LLC.

Den här är en slips eftersom dock LegalZoom har en något bättre webbdesign Northwest Registered Agent ger en överlägsen instrumentpanel för att hantera ditt pappersarbete.

  • Vinnaren: Det är oavgjort!

Vändningstid

Snabb service - vändningstid

Northwest ger en individuell uppskattning av hur lång tid din ansökan kommer att ta baserat på ditt bildningsläge. Det kommer också att ändras om du väljer deras snabbtjänst i stater där den är tillgänglig.

LegalZoom gör saker lite annorlunda och baserar sina uppskattningar på vilket paket du väljer utan att ta hänsyn till statens ansökningstid alls. Detta resulterar ofta i att deras service blir bättre eller sämre vid handläggningstid beroende på tillstånd. Deras beräknade tider är Ekonomi 30 dagar, Standard 15 dagar och Express Gold 7-10 dagar.

Vi kommer att behöva kalla den här för Northwest Registered Agent. De tillhandahåller uppskattningar som är mer exakta på grund av att de tar hänsyn till enskilda stater och tillhandahåller statlig snabbtjänst när den är tillgänglig.


Recensioner

Recensioner

LegalZoom har många fler recensioner för sina tjänster tillgängliga online. De är dock extremt blandade. Fastän Northwest har en mycket mer begränsad bas att arbeta utifrån, de är överväldigande mer positiva. Vi ska ge den här till Northwest Registered Agent.


Pris och funktioner: LegalZoom vs Northwest

Eftersom de flesta budgetnära entreprenörer troligen är mest bekymrade över, kommer vi att täcka pris och funktioner först. När det gäller LLC-bildningspaket varierar priset och funktionerna avsevärt från företag till företag. Låt oss ta en titt på dessa två mycket distinkta företag och börja med en snabb ögonblicksbild som jämför dessa två företags grundpaket.

 LegalZoomNorthwest
Dags att bearbeta30 arbetsdag1-3 arbetsdagar
Inkluderar driftavtalNej: Kostar 99 USD extra eller 199 USD för snabb behandlingJa
Inkluderar Registered Agent ServiceNej: Kostar 299 USD extraJa: Första året gratis och sedan 125 USD årligen
Inkluderar EIN-arkiveringNej: Kostar 60 USD extra och måste köpas tillsammans med ett driftsavtal för totalt 159 USDIngen
Årlig efterlevnadstjänstNej: Kostar $55 till $75 extraNej: Ingår vid köp av registrerade agenttjänster

LegalZoom Prissättningspaket

LegalZoom erbjuder tre distinkta företagsbildande paket indelade efter pris. Dessa är från billigaste till dyraste Economy, Standard och Express Gold. De dyrare paketen erbjuder ytterligare funktioner. Men det främsta incitamentet för dessa dyrare paket är den snabba handläggningstiden de erbjuder. Låt oss ta en titt på vart och ett av dessa paket.

Börja bilda din LLC med LegalZoom.

  • Ekonomipaket: Ekonomipaketet kostar $79 plus statliga ansökningsavgifter och kommer med nödvändigheter för att få din LLC igång. Detta LLC-bildningspaket kommer med en 30-dagars handläggningstid och inkluderar funktioner som företagsarkivering, arkivering av organisationsartiklar till staten, en LLC nästa steg-guide och en företagsnamnkontroll.
  • Standardpaket: Standardpaketet kostar $329 plus statliga anmälningsavgifter. Detta paket påskyndar handläggningstiden från 30 till 15 dagar, och LegalZoom kommer att prioritera din beställning framför de som valde det lägre paketet. Den innehåller allt från det förra paketet, samt en deluxe-arrangör, 20 LLC-medlemskapscertifikat och ett företagssigill.
  • Express Gold-paket: Express Gold Package kostar $349 plus statliga anmälningsavgifter. Detta paket kommer att minska handläggningstiden ytterligare till 7-10 arbetsdagar. Detta paket kommer att prioritera din beställning framför beställningarna från de som köpt de billigare paketen. Det inkluderar allt från de tidigare paketen samt expressfrakt för ditt pappersarbete.

Northwest Registered Agent Prissättningspaket

Northwest Registered Agent erbjuder ett paket som innehåller alla funktioner som detta företag erbjuder. Detta kanske inte är för alla som letar efter ett lågprispaket utan några extra funktioner, men det har definitivt en fördel genom att förenkla processen framför shopping mellan alla tillval.

Börja bilda din LLC med Northwest.

Northwest Registered Agents formationspaket: Northwests bildningspaketkostnader $225 plus statliga anmälningsavgifter. Detta kommer med en snabb arkivering och en beräknad handläggningstid baserat på ditt bildningsläge. I stater där det är tillgängligt kan du välja påskyndad behandling, i så fall får du en beräknad tid baserat på detta alternativ.

Northwest kommer att utföra en sökning av namntillgänglighet mot den officiella databasen för företagsnamn i ditt bildande för att säkerställa att namnet du har valt inte redan har gjort anspråk på av en annan företagsenhet.

De kommer också att förbereda och arkivera dina bolagsordningar med ditt bildningsläge. Det här är de dokument som innehåller den grundläggande informationen om företaget du försöker registrera. Dessa kommer att arkiveras till staten för att officiellt bilda din LLC.

Denna tjänst kommer också med ett driftavtal. Även om detta dokument vanligtvis inte krävs av staten, kan det vara extremt användbart och hjälpa dig att skaffa bankkonton och lösa tvister mellan medlemmar. Ett driftsavtal kommer att beskriva ägarstrukturen för ditt företag och hur det kommer att drivas.

Slutligen Northwest kommer att tillhandahålla ett år gratis från sina registrerade agenttjänster. Detta är viktigt eftersom varje LLC måste ha en registrerad agent för att ta emot juridisk kommunikation på företagets vägnar. Även om detta kan vara en medlem av LLC, väljer de flesta företagsägare att utse en tjänst att agera för deras räkning av många skäl, så det är troligt att du skulle välja att nominera en ändå. När ett år är slut kostar tjänsten 125 USD per år.

Northwest vinner denna eftersom de kostar mer än LegalZooms billigaste paketet, ger det mycket mer värde än sin konkurrent. Northwests tjänst kommer med ett driftsavtal och ett års registrerade agenttjänster, varav det senare är en betydande kostnad att köpa separat. Detta gör Northwest en mycket bra affär och vinner dem denna kategori.


Customer Support: LegalZoom vs Northwest

Även den bästa produkten kommer ofta att visa sig värdelös om något går fel och det inte finns någon där för att hjälpa. När det går fel är det viktigt att dessa företag finns där för att hjälpa till. Så låt oss se hur de gör.

LegalZoom Helpdesk

LegalZoom ger support via telefon, e-post och livechatt med öppettider från 5:7 till 7:4 PT vardagar och från XNUMX:XNUMX till XNUMX:XNUMX PT helger. Det är längre timmar än många av deras konkurrenter, och de har en stor kundtjänstavdelning som i allmänhet kommer att återkomma till dig inom rimlig tid. Det finns dock många kundklagomål som hävdar att det tog dagar att få kontakt igen.

Northwest Helpdesk

Northwest ger support via telefon och e-post. De garanterar svar via mail inom ett dygn och om du inte hör av dig direkt via telefon garanterar de ett återuppringning inom två timmar. Detta är mycket imponerande i sig och alla deras kundsupportagenter eller som de kallar dem företagsguider är baserade i USA och utbildade i varje del av LLC-bildningsprocessen.

I allmänhet LegalZoom erbjuder bra kundsupport; i alla fall, Northwest utmärker sig på det. Deras företagsguider är kunniga och skickliga på att tillhandahålla förstklassig service. Dessutom är den garanterade svarstiden verkligen imponerande och en tjänst som de flesta av deras konkurrenter kan lära sig något av.


Användarvänlighet: LegalZoom vs Northwest

Att ta reda på hur man bildar en LLC för ditt företag kan vara utmanande, och det är precis vad du betalar dessa tjänster för att göra åt dig. Så hur lätt de gör sin tjänst att använda är viktigt. Låt oss se hur bra de gör det.

LegalZoom

LegalZoom har en annan process än många andra LLC-bildningstjänster. Du måste ge dem lite personlig information och välja om du vill köpa några tillägg eller inte. Sedan väljer du ditt formationspaket och avslutar processen. Det kan vara obekvämt att ha merförsäljningen innan du väljer ett formationspaket om du inte redan är säker på vilket paket du vill ha.

Northwest

Northwests beställningsprocess är mycket enkel men deras hemsida är lite gammaldags och svår att navigera. De har bara ett paket, så det finns inte många val att göra. För att göra din beställning ger du bara några detaljer om dig själv och ditt företag. Sedan betalar du och du är klar.

  • Vinnaren: Det är en slips

Northwest och LegalZoom knyta denna kategori. Båda gör sin beställningsprocess enkel. Northwest har inte så många merförsäljningar som deras konkurrent. Till skillnad från Northwest Registered Agent, LegalZoom har merförsäljning, men deras hemsida är lättare att navigera. Sammantaget är ingendera perfekt, men de får jobbet gjort ganska bra.


Vändtid: LegalZoom vs Northwest

Ingen tycker om att få vänta, särskilt när det kommer till att starta sitt företag. Detta kan kosta tid men också en ansenlig summa pengar. En snabb handläggningstid kan vara en bra idé för många småföretagare. Låt oss se hur snabbt dessa företag arbetar.

LegalZoom TAT

Handläggningstiderna för LegalZoom beror på paketet du köper istället för vilken stat du har valt att bilda din LLC i. Människor som köper dyrare paket får sina beställningar prioriterade framför beställningarna från billigare paket. Med Express Gold Package är handläggningstiden 7-10 arbetsdagar. Handläggningstiden för standardpaketet är 15 arbetsdagar. Ekonomipaketet har den långsammaste handläggningstiden på 30 arbetsdagar.

Northwest TAT

Handläggningstiden för din LLC-bildning med Northwest beror på statens handläggningstid. Northwest kommer att visa dig en beräknad handläggningstid. För de flesta stater kommer de att visa två beräknade behandlingstider eftersom de flesta stater erbjuder snabb service.

Northwest vinner denna kategori. LegalZooms handläggningstider är ganska långa om du inte köper ett av deras dyrare paket. I jämförelse, Northwests handläggningstider beror på bearbetningstiden för ditt bildningstillstånd. Det kan också vara långt ibland. Men du behöver åtminstone inte betala mer för att få en bättre handläggningstid.


Recensioner: LegalZoom vs Northwest

Oavsett om de ser bra ut på pappret eller inte, kan en tidigare kunds upplevelse säga mycket om ett företag. Låt oss ta en titt på vad dessa företag tidigare kunder har att säga om dem

LegalZoom Omdömen

LegalZoom får blandade kundrecensioner. På Trustpilot får de 4.1 av 5 stjärnor, och de flesta som recenserade tjänsten verkade nöjda med tjänsten. Men 26% betygsatte LegalZoom lika illa. Många av klagomålen handlade om handläggningstider.

Better Business Bureau ger LegalZoom ett A-betyg, och det får 4.23 av 5 stjärnor från sina kundrecensioner. Här är två exempel på dessa recensioner nedan.

"LegalZoom hjälpte mig att jag hade en äldre LLC som Maryland hade stängt och istället för att slösa tid på energi på att försöka gå tillbaka till Maryland kände representanten till fax- och raderingsgalleriet och styrde mig i rätt riktning öppnade jag en ny LLC på några minuter och höll mitt företag är igång och vinster kommer in. LegalZoom förstod min situation och hjälpte mig att hålla på med enastående service.”

"Jag startade min LLC med LegalZoom. Betalade 300 $ extra för att få det gjort på 10 dagar. Efter en och en halv månad tog jag kontakt LegalZoom för att ta reda på vad som pågick. De sa till mig att det var staten som höll på. Jag kontaktade staten och de sa att alla papper hade skickats tillbaka till LegalZoom den 13 maj. Den 1 juni fick jag mitt paket. Tre månader efter att jag betalade $800 för att få igång min biz. Det här stället är en bluff och kommer inte ens att ringa eller skicka e-post för att höra mitt klagomål. Gå till din bank och få samma sak gjort på två timmar. Det slutade med att jag startade ett annat företag under ett annat namn på detta sätt för ett par hundra dollar. Jag hade väntat kunde inte få ett samtal tillbaka och behövde hyra en byggnad. Jag kommer aldrig att använda det här företaget igen och föreslår att ingen annan gör det heller. Jag måste stänga biz som jag ställde upp med LegalZoom och det kommer att kosta mig ännu mer pengar. Men de kommer inte ens att ringa tillbaka till mig."

Northwest Registered Agent Omdömen

Northwest Registered Agent har inte tillräckligt med recensioner på Trustpilot för att få ett betyg. Men recensionerna de fått är bra. Northwest får 4.28 av 5 stjärnor från kunder på Better Business Bureaus webbplats och ett A-betyg. Här är två av recensionerna de fick.

"De är fenomenala i min strävan efter företagsägande. Jag har haft en tendens att hoppa över beslut ibland utan all kunskap. Min senaste situation var om jag skulle LLC eller inte ett annat företag eller DBA det. Nu hade de lätt kunnat tjäna pengar på att bara göra LLC. James Turner guidade mig dock genom några olika scenarier och tog sig tid att förklara dem och vad som skulle fungera bäst för mig ekonomiskt. Jag var så tacksam för hans omtanke och omsorg eftersom det är en egenskap som jag ser mindre och mindre av nu för tiden. Jag kunde inte vara lyckligare med det här företaget, de är verkligen en välsignelse och James Turner är ett lysande exempel på vad deras företag utstrålar. Tack till er alla inblandade och James Turner beröm för att ha visat exceptionella kundservicekunskaper som ni är på väg till barnen!"

"Jag betalade $350 för att starta ett företag och fick 0 information från dem efter att ha betalat och gett företagsinformationen. Jag ringde idag och de sa inget i telefonen om att information behövs, men ändå får jag ett mail 20 minuter senare från dem som säger att jag behöver en bättre förklaring av syftet med verksamheten när HANDYMAN står i företagets namn. Jag är förbryllad över varför det tog 16 dagar att berätta för mig att syftet inte är korrekt? Min erfarenhet hittills är fruktansvärd ... spara dina pengar"

Northwest har inte samma betydande antal recensioner som LegalZoom har fått, men de de har säger säkert mycket. Kunderna verkar vara överväldigande nöjda med Northwest.


Avslutande tankar

LegalZoom och Northwest Registered Agent har båda varit i branschen med att bilda LLCs under lång tid, och båda kommer säkert att få jobbet gjort bra. Men vi bestämde oss för att avgöra vem som skulle få det bättre gjort, och vi har definitivt hittat vår segrare.

Vi har sett vad dessa två företag har att erbjuda sina kunder och hur de står sig. Northwest har vunnit i fyra av fem av våra kriterier och lika i ett annat. Att använda detta som vår poäng att mäta är det ganska tydligt Northwest har mer att erbjuda kunder i behov av LLC Formation-tjänster.

Från $35 + statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.9 / 5
Granska antalet: 4150 +

northwest-logo

Bilda ett LLC idag med Nordväst. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4150+ verifierade recensioner. De kommer att inkludera 1 års gratis registrerad agentservice!

$79

bild med stjärnor

Betyg: 3.8 / 5
Granska antalet: 2850 +

legalzoom logotyp ny

Bilda ett LLC idag med LegalZoom från $79 + statliga avgifter. De har över genomsnittet betyg för kundnöjdhet och över 2850+ verifierade recensioner.


Vanliga frågor om Northwest & LegalZoom

Kommer dessa företag att hjälpa mig att följa statens krav?

Northwest Registered Agent och LegalZoom båda har tjänster som hjälper din LLC att hålla sig i enlighet med ditt tillstånd. Däremot har de olika paket och priser.

LegalZoom kommer att förse din LLC med en registrerad agenttjänst, men de inkluderar inte denna tjänst i sina paket. De tar $299 per år för sin registrerade agenttjänst. LegalZoom kommer också att lämna in din årsredovisning för $55.

Northwest Registered Agent inkluderar ett års gratis registrerad agentservice med alla deras paket och debiterar $125 per år efter det första året.

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början