Uppdaterad: 17 augusti 2022

IncFile vs Northwest Registered Agent (Ärligt talat): Vem är vinnaren?

Om du är redo att starta ett företag eller uppgradera din enskild firma till ett Limited Liability Company (LLC), kanske du har hört talas om Incfile och Northwest Registered Agent. Dessa företag är två av de främsta konkurrenterna inom LLC-bildningsbranschen.

Dessa två toppalternativ är båda respekterade leverantörer av LLC-bildningstjänster, men hur kan du ta reda på vilket som är det bästa valet? Låt oss visa dig vilka av dessa leverantörer du bör lita på för att få igång din LLC.

Våra 5 kriterier för att utvärdera båda företagen

Vi har valt fem nyckelområden som vi tror att en LLC-bildandetjänst måste utmärka sig för att göra ett bra jobb med att bilda ditt aktiebolag. Dessa är:

  • Prissättning: Genom att kontrollera priset på vart och ett av deras paket och funktionerna de tillhandahåller mot priset, kan vi fastställa det faktiska värdet de ger. Plus, för dem med en budget som är intresserade av lägsta möjliga pris, kan detta vara ett mycket viktigt mått på en tjänst.
  • Customer Support: Tillsammans med att göra processen att bilda en LLC enkel, kommer någon som använder en LLC-bildningstjänst att vilja ha hjälp om de behöver det. Detta innebär att företaget måste ha kunniga kundtjänstagenter som är tillgängliga för att hjälpa till. Så vi får se vilka av dessa LLC-bildningstjänster som ger bättre kundservice.
  • Användarvänlighet: En av de främsta anledningarna till att människor använder en LLC-bildningstjänst är att göra det lättare att bilda sin LLC. Så det är viktigt att webbplatsen är lätt att använda för att kunderna ska känna att de får värde för sina pengar. Detta innebär att webbplatsen måste vara lätt att navigera på, och processen för att bilda LLC måste vara tydlig och enkel. Så vi kommer att betygsätta hur lätta att använda dessa två företags webbplatser är.
  • Recensioner: Ett av de bästa sätten att avgöra vilken typ av jobb ett LLC-bildande företag kommer att göra för dig är att titta på om tidigare kunder är nöjda med sin service eller inte. Vi kommer att titta på recensionerna för dessa två företag och se vad deras kunder tycker om deras tjänst.
  • Vändtid: Du vill antagligen få igång ditt företag snabbt och du behöver en tjänst som kan hålla jämna steg med det. Ofta är bortkastad tid bortkastade pengar, så vi kommer att mäta dessa företag baserat på den tid det tar för dem att bilda ditt LLC också.

Snabbt Northwest & Incfile Jämförelse

Om du har bråttom och inte behöver se detaljerna har vi dig täckt. Kolla bara in dessa snabba jämförelser för att se vem som gjorde det bättre.

Pris

Pris

Incfile ger ett fullständigt bildningspaket för inget annat än de statliga avgifterna. Northwest debiterar $225 för deras enda paket.


Kundtjänst_1

Helpdesk

Incfile har en stor supportavdelning och flera sätt att komma i kontakt. På grund av detta kan dock erfarenheterna av deras kundsupport variera. Northwest erbjuder samma sätt att komma i kontakt men med garanterade svarstider och representanter som garanterat är baserade i USA och kunniga om vad företaget gör.


Enkel att använda-1

Enkel användning

Incfile och Northwest båda erbjuder strömlinjeformade och lättanvända webbplatser och gör det enkelt att bilda din LLC. Northwest erbjuder inga merförsäljningar, vilket är trevligt, men Incfile ger bättre förklaringar.


Nöjd-Kund

Recensioner

Incfile har ett mycket stort antal recensioner med en avsevärd blandning av bra och dåliga att välja mellan, men med mer fördelaktiga än negativa. I kontrast, Northwest har få recensioner tillgängliga för jämförelse, men det som finns där är generellt sett ganska positivt.


Vändningstid

Incfile erbjuder en garanti nästa dag för bearbetning och arkivering samt alternativ för statlig expediering där det är tillåtet. Northwest erbjuder snabbare och snabba svarstider, men i allmänhet verkar de hamna något långsammare än Incfile.

Om du vill veta mer om dessa företag har vi utökade recensioner för båda IncFile och Northwest:


Prissättning: Incfile Kontra Northwest

Prissättning är en viktig del av att fastställa det faktiska värdet på en produkt; men med dessa två produkter är det inte helt okomplicerat. Incfile, som många LLC-bildningstjänster, erbjuder flera paket, närmare bestämt tre av dem. I alla fall, Northwest Registered Agent erbjuder endast ett formationspaket.

För att jämföra dem kommer vi först att ge en ögonblicksbildjämförelse av deras grundläggande planer och sedan titta på de två tjänsternas fullständiga prisjämförelse.

Sida vid sida Ögonblicksbild av grundpaketet

 IncfileNorthwest
Dags att bearbetaEn arbetsdag1-3 arbetsdagar
Inkluderar driftavtal$40 extraJa
Inkluderar Registered Agent ServiceJa: Första året gratis och sedan 119 USD årligenJa: Första året gratis och sedan 125 USD årligen
Inkluderar EIN-arkiveringNej: Du kan lägga till ett EIN för $70.Ingen
Årlig efterlevnadstjänstGratis livstidsvarningarNej: Ingår vid köp av registrerade agenttjänster
Financial ServicesJa: En kostnadsfri skatterådgivningIngen
WebbplatsInkluderad gratis webbdomän + hosting för $20 via tredje partIngen

Använd vår speciella kampanj och skaffa en LLC idag med Northwest & få Registrerad Agent 1 år gratis! Problemfritt och snabbt.

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med IncFile! Problemfritt, billigt och snabbt.

Priserna på IncFile

Incfile tillhandahåller ett gratis bildningserbjudande, kallat deras Silverpaket, som tar hand om hela bildningsprocessen och ger ett helt år av registrerade agenttjänster utan kostnad. Efter det första året kommer den registrerade agenttjänsten att förnyas till en årlig avgift på $119, vilket faktiskt också är ett lågt pris för denna tjänst. Dessutom erbjuder detta paket livstidsföretagsvarningar, arkivering av dina bolagsordningar, samt en gratis skatterådgivning och webbdomän, även om en tredje part kommer att tillhandahålla dessa två tjänster.

Guldpaketet kommer att kosta $149 plus statliga anmälningsavgifter, och det kommer med allt i silverpaketet, såväl som EIN-registrering och ett driftsavtal.

IncfilePlatinumpaketet kommer att kosta $299 plus statliga ansökningsavgifter, och det kommer att lägga till flera fler erbjudanden till alla tidigare paket, inklusive snabb frakt för ansökningar, mallar för vanliga kontrakt och ett domännamn för en företagswebbplats. Detta är Incfiles toppklasspaket, och det kan helt klart tillföra mycket värde till deras andra paket.

Bilda din LLC med Incfile (Klicka här).

Priset på Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent erbjuder en vanlig plan för företagsbildning för $225. Denna plan kommer med ett helt år av Registered Agent Service och förnyas sedan för 125 USD årligen, vilket även om det är något dyrare än Incfiles erbjudande, är fortfarande ett lågt pris jämfört med de flesta leverantörer.

Dessutom, Northwests plan kommer med ett driftsavtal, en mängd olika fria formulär och kontraktsmallar och begränsad vidarebefordran av e-post.

Detta var en tuff kamp när båda leverantörerna erbjuder ganska bra paket till ett överkomligt pris. Men med Incfile, kan du få deras lägsta paketnivå helt gratis utanför statliga avgifter. Dock med Northwest, kommer det att kosta dig en serviceavgift på $225. Så, segraren i denna kategori är Incfile.

Bilda din LLC med Northwest (Klicka här).


Customer Support: Incfile Kontra Northwest

Kundservice är en viktig del av all serviceupplevelse. När det går fel måste du kunna kontakta företaget och reda ut saker. Så låt oss ta en titt på hur bra dessa företag gör på att hjälpa sina kunder.

Incfile

Incfile har kundtjänst öppet kl 9-6 CST varje vardag för telefonsamtal. Rent generellt, Incfile kommer att svara snabbt, men ibland klagar kunder på att det kan ta upp till 24 timmar att återkomma för att få support.

Men du kan också kontakta dem via e-post, och du kan göra en kundsupportförfrågan på Incfilewebbplats. Incfile ger livstidssupport, vilket innebär att oavsett hur lång tid som har gått sedan de hjälpte till att bilda din LLC, kommer de fortfarande att ge support. Från grundläggande tekniska frågor till mer komplexa frågor om att driva din LLC, Incfile erbjuder support.

Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent kommer att erbjuda kundservice via telefon under ordinarie öppettider med garanterad support från en av deras företagsguider med erfarenhet av allt Northwest erbjudanden baserade i USA. Om du får deras röstbrevlåda garanterar de att de ringer tillbaka inom 2 timmar. De erbjuder även support via e-post med garanterat svar inom 24 timmar. De erbjuder också en onlineportal för service.

Northwest erbjuder samma stödmetoder som Incfile; de garanterar dock ett svar inom en begränsad tidsperiod. De garanterar också hjälp från en av deras USA-baserade företagsguider med erfarenhet av LLC-bildning så att de kan ge expertstöd. Dessa fördelar är en stor fördel framför Incfile och vinner definitivt Northwest denna omgång.


Användarvänlighet: Incfile Kontra Northwest

När du betalar för att din LLC ska bildas vill du inte sitta fast med allt arbete, så användarvänlighet är definitivt viktigt. Du vill ha en lättanvänd webbplats med enkla steg att följa. Låt oss se vem som tillhandahåller den enklare att använda tjänsten.

Incfile

Bildar din LLC med Incfile är en enkel process utformad för det tillstånd du bor i samt den typ av företag du försöker bilda. Det finns både små förklaringar bredvid frågorna samt många hyperlänkar för att förklara frågor och inlägg i formulären. De har till och med en generator för företagsnamn som hjälper dig. Det finns några merförsäljningar på vägen, förutom vissa erbjudanden för tredjepartstjänster. Men om du väljer dem läggs de till den totala kostnaden för din beställning på skärmen. Sammantaget ger detta fortfarande en lätt att förstå och följa processen utan bedrägeri.

Northwest Registered Agent

Northwest registered agent har en snabb och lätt att följa process. Allt du behöver göra är att fylla i din egen personliga information och uppgifterna om företaget du försöker registrera, och allt som återstår är att betala för din beställning. Northwest erbjuder andra tjänster, men de försöker inte sälja dessa tjänster mer under processen. De lovar också att de aldrig kommer att ge bort din information till tredje part, vilket är en fin garanti.

Incfile och Northwest Registered Agent båda gör processen att bilda en LLC lätt, men Incfiles detaljerade förklaringar av poster och funktioner som deras företagsnamnsgenerator gör processen snabb och lätt att förstå. Detta vinner Incfile i detta kriterium.


Recensioner: Incfile Kontra Northwest

Att titta på tjänsterna och vad de erbjuder är viktigt, men vad tycker egentligen kunder som har använt dessa produkter om dem? Detta är också viktigt, så låt oss ta en titt.

Incfile

Incfile får en ganska bred blandning av positiva och ogynnsamma recensioner. Kundrecensioner på BBB ger den dock nästan 5 stjärnor. Några kunder klagar på det Incfile hade misslyckats med sin deadline. Men de flesta kunder är mer än nöjda med den tydliga prissättningen och enkla, okomplicerade bildningsprocessen. Tyvärr tog Trustpilot inte lika positivt emot denna tjänst med ett betyg på 2.7 stjärnor. Låt oss ta en titt på en positiv och negativ recension från kundrecensionsaggregatet Trustpilot för att få en uppfattning om vad kunder tycker om den här tjänsten.

Positiv granskning

"Det här var enkelt och snabbt. Jag såg till att LÄSA allt innan jag stöter på några överraskningar senare och gjorde min egen research. Det jag kunde göra på egen hand gjorde jag, det jag ville att de skulle göra gjorde de.

Jag tror att all deras information är tydligt skriven och jag har inte stött på några problem än."


Negativ recension

"långsam långsam långsam, även med att betala ytterligare "snabbade" avgifter"


Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent får i allmänhet positiva recensioner; i alla fall, Northwest har mycket färre recensioner att arbeta utifrån. Oavsett, typ Incfile, får de nästan fem stjärnor från konsumenter på BBB. Tyvärr får de inte tillräckligt många omdömen från Trustpilot för att ge en väldigt bra bild av vad du kan förvänta dig av dem; men de där är positiva. Låt oss ta en titt på några positiva och negativa recensioner av detta företag från Better Business Bureaus konsumentrecensioner.

Positiv granskning

"Enastående företag! Jag är mycket imponerad av det här företaget – de svarar i telefon när du ringer, svarar snabbt på e-postförfrågningar, ger raka svar på din fråga och har den bästa webbplatsen. Webbplatsen ger tydlig information om hur du registrerar dig i varje stat med varje länk du behöver tillhandahållas på ett strukturerat sätt."


Negativ recension

"Du måste tigga som en hund varje dag för att få något gjort med det här företaget. Att helt enkelt få ditt paket vidarebefordrat tar ungefär en veckas e-postmeddelande som går fram och tillbaka med dem. Löjlig."

Båda företagen får ett utmärkt betyg från kunder på BBB. I alla fall, Northwest något kanter Incfile ut på den här, och dock Northwest får inte många recensioner från Trustpilot, de där är positiva. Så vi måste kalla den här för Northwest.


Vändtid: Incfile Kontra Northwest

Som vi sa, du vill att ditt företag registreras snabbt, så du vill att din bildningstjänst ska bli klar snabbt. Låt oss titta på vem som levererar.

Incfile

Incfile ger en garanti på en arbetsdag som lovar att de kommer att behandla din beställning och vidarebefordra dina registreringsdokument till ditt stiftelseläge inom en arbetsdag. Detta är ett imponerande erbjudande eftersom de flesta tjänster tar ut extra avgifter eller kräver ett paket med högre priser för att få bearbetning nästa dag.

Men om du behöver ännu mer hastighet, Incfile erbjuder snabb behandling i vissa stater mot en avgift. Men detta beror på vad staten tillåter. Platinapaketet erbjuder också snabb service, som inkluderar snabb bearbetning gratis.


Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent ger en beräknad handläggningstid baserat på tillståndet, vilket är trevligt. De erbjuder också en andra lista med beräknade datum baserat på stater som erbjuder snabb service. Mot en avgift kan du betala för att påskynda din beställning i stater som tillåter det.

Detta var nära eftersom båda företagen i allmänhet tillhandahåller bearbetning nästa dag och snabb service i de flesta stater, men Incfile kantar ut konkurrensen något eftersom de generellt verkar ha något snabbare handläggningstider än Northwest.


Slutliga tankar och dom

Dessa företag är både några av de bäst rankade och mest prisvärda företagen i LLC-bildningsbranschen, så det är svårt att välja ett av dem som det bättre företaget. Men baserat på våra kriterier, Incfile är segraren, med tre av fem vunna kategorier.

IncFile vinner med segrar i 3 kategorier av 5.

I slutet, Incfiles gratispaket är en hel del och i kombination med deras registrering nästa dag är det svårt att slå. Dessutom erbjuder de en mycket lättanvänd plattform som förklarar processen varje steg på vägen. Northwest Registered Agent är ett fantastiskt företag med mycket att erbjuda, men i slutet av dagen måste vi ge Incfile kronan.

Från $35 + statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.9 / 5
Granska antalet: 4150 +

northwest-logo

Bilda ett LLC idag med Nordväst. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4150+ verifierade recensioner. De kommer att inkludera 1 års gratis registrerad agentservice!

$0+statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 3900 +

incfile logotyp

Bilda ett LLC idag med IncFile från $0 + statliga avgifter. De har 97 % kundnöjdhetsbetyg och över 3900+ verifierade recensioner.


Vanliga frågor om Northwest & Incfile

Vilket är det bästa paketet av någon av dessa tjänster?

Incfiles startpaket kostar $0, medan Northwests enda bildningspaket kostar $225 (kan delas upp i månatliga delbetalningar på $35). Incfiles baspaket är svårt att slå för alla som letar efter ett grundpaket.

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början