Uppdaterad: 22 juli 2022

Incfile vs LegalZoom (Ärlig jämförelse): Vem är bäst?

Incfile och LegalZoom är två jättar i online LLC-bildningsbranschen, och det är svårt att gå fel att välja något av dessa alternativ. Men som alla smarta shoppare vill du ha mest valuta för pengarna, så du vill veta vilket av dessa företag du ska lita på med din tid och dina pengar.

Tur att det är därför vi är här! Vi kommer att visa dig vad du kan förvänta dig av båda dessa företag, jämföra dem och slutligen svara på frågan, "mellan Incfile och LegalZoom, vem är bäst?”

De 6 kriterierna för att bedöma båda företagen

Innan vi kan bedöma om Incfile or LegalZoom är bättre behöver vi några kriterier för att bedöma båda dessa företag. För att uppnå detta kommer vi att använda dessa sex jämförelsepunkter.

  • Pris – Det här är helt klart ett stort bekymmer för människor som bara bildar sin LLC. Så vi kommer att jämföra priserna på Incfiles och LegalZooms-paket tillsammans med några av deras extratjänster.
  • Helpdesk – Att bilda ett LLC kan ibland vara lite komplicerat, och du använder förmodligen en LLC-bildningstjänst för att du vill ha hjälp. Du vill kunna kontakta kundsupport när du behöver det. Så vi kommer att berätta för dig vilken typ av jobb dessa företag gör med sin kundsupport.
  • Enkel användning – En annan sak som de flesta förväntar sig om de betalar för hjälp med att bilda sin LLC är att det är ganska enkelt att göra. Dessa företag har var och en sin egen process, och vi kommer att bedöma dessa efter användarvänlighet.
  • Utrustning - Incfile och LegalZoom båda har paket de erbjuder som innehåller olika funktioner. Dessutom har de ytterligare funktioner som kan köpas separat. Vi kommer att diskutera dessa funktioner och vilket företag som har de bättre funktionerna inkluderade i sina paket.
  • Vändningstid – De flesta är nog angelägna om att få sina beställningar färdiga snabbt. Men handläggningstiden kan variera mycket. Tiden kan variera beroende på vilket paket du väljer, den tid det tar för din tjänst att behandla din beställning och statens handläggningstid. Vi kommer att titta på handläggningstiden för Incfile och LegalZoom och se vem som har bättre handläggningstid.
  • Recensioner – När du försöker välja ett LLC-bildande företag för att bilda ditt LLC, hjälper det att veta hur andra kunders erfarenheter av företaget har varit. Så vi kommer att titta på om Incfile och LegalZoom har bra kundrecensioner.

Nu när vi har fastställt våra kriterier för att granska dessa två företag, låt oss se hur de gör.

Incfile och LegalZoom Snabb jämförelse

Om du inte har tillräckligt med tid för att gå in i detalj och undersöka fördelarna med dessa två tjänster, oroa dig inte. Ta en titt på dessa snabba jämförelser.

Pris

Pris

Incfile kommer att bilda din LLC utan kostnad förutom statliga anmälningsavgifter utan extra kostnader. I alla fall, LegalZoom kommer att ta ut $99 + statliga anmälningsavgifter för LLC-bildning. Det är ganska tydligt att gratis är en bättre affär för grundläggande LLC-bildningstjänster.

Den bästa delen om IncfilePriset är att bara för startpaket innehåller de mycket fler funktioner också. Båda erbjuder dock ytterligare funktioner att överväga till ett extra pris.


Kundtjänst_1

Helpdesk

Båda dessa konkurrenter har stora supportavdelningar med ett antal representanter. Detta gör det svårt att säga vad en given erfarenhet av support kan vara, särskilt med LegalZoom.

Men med Incfile, kan tiden det kan ta att få ett svar vara ganska lång. Ibland kan det ta mer än 24 timmar. Incfile är också tillgänglig för telefonsupport från 10:7 till XNUMX:XNUMX ET på vardagar.

LegalZoom har utökade kundtjänsttider för de som vill kontakta dem utanför ordinarie öppettider. Deras kundtjänst är från 10:8 till 10:7 ET på vardagar och på helger från XNUMX:XNUMX till XNUMX:XNUMX Så, LegalZoom gör det bättre i den här kategorin.


Användarvänlig

Enkel användning

LegalZoom och Incfile båda har lättanvända webbplatser och gör det mycket lättare att bilda din LLC. Tyvärr har de båda merförsäljningar, dock Incfile är inte lika aggressiv om detta. Incfile har också en instrumentpanel där du enkelt kan komma åt alla dina dokument, vilket gör deras webbplats lite lättare att använda. Så, Incfile vinner denna kategori.


Utrustning

Incfile har många fler funktioner i sina paket än LegalZoom. Detta utöver att det kostar mindre. Den mest imponerande egenskapen det Incfile ingår i sina paket gratis är en registrerad agenttjänst. LegalZoom har inte den här funktionen i något av sina paket. De tar $299 per år för denna tjänst. Så det här är en ganska stor besparing.

Incfile inkluderar även ett driftavtal gratis med deras guld- och platinapaket och för $40 med deras silverpaket. Men, LegalZoom debiterar $99 för deras driftsavtal eller $199 om du vill ha snabb handläggning. Detta är en annan funktion som Incfile ger till ett bättre pris än LegalZoom. Incfile vinner denna kategori.


ZenBusiness-Turnround-Time

Vändningstid

Incfile har orderbehandling nästa dag, men deras totala handläggningstid beror på bildningsläget. Med LegalZoom, handläggningstiden beror på vilket paket du köper. Express Gold-paketet tar 7-10 dagar och standardpaketet tar 15 dagar. Medan Economy Package tar 30 dagar. Därför varierar vilket företag som har en snabbare handläggningstid beroende på ditt bildningsläge. Så denna kategori är en koppling mellan de två företagen.


Recensioner

Incfile och LegalZoom båda får blandade recensioner, men Incfile verkar få mer positiva recensioner än LegalZoom gör. Så, Incfile är vinnaren i denna kategori.


Prissättning: Incfile Kontra LegalZoom

Prissättning är helt klart en viktig del av alla produkter, men det säger inte så mycket utan att veta exakt vad som följer med den. Men med LLC-bildande leverantörer är detta inte alltid lätt att säga när de flesta företag i dessa branscher tillhandahåller flera formationspaket med en mängd olika funktioner för varje prisnivå, och varken Incfile inte heller LegalZoom är ett undantag från detta.

Lyckligtvis tillhandahåller båda dessa företag tre nivåer av paket med stigande priser, så vi kommer att jämföra var och en av dessa sida vid sida för att visa vad du kan förvänta dig att få vid varje prisnivå. För att göra det lättare att avgöra vem som vinner, kommer vi att tillhandahålla en "ögonblicksbild" sida vid sida av viktiga fakta för varje prisnivå.

Planer på lägre nivå

Incfiles silverpaket är gratis förutom statliga avgifter. LegalZoom's Economy Package kostar $79 plus statliga avgifter.

Snapshot sida vid sida

 IncfileLegalZoom
Dags att bearbetaEn arbetsdag30 affärsdagar
Inkluderar driftavtal$40Nej: Kostar 99 USD extra eller 199 USD för snabb behandling
Inkluderar Registered Agent ServiceJa: Första året gratis och sedan 119 USD årligenNej: Kostar 299 USD extra
Inkluderar EIN-arkiveringNej: Du kan lägga till ett EIN för $70.Nej: Kostar 60 USD extra och måste köpas tillsammans med ett driftsavtal för totalt 159 USD
Årlig efterlevnadstjänstGratis livstidsvarningarNej: Kostar $55 till $75 extra
Financial ServicesJa: En kostnadsfri skatterådgivningIngen
WebbplatsInkluderad gratis webbdomän + hosting för $20 via tredje partIngen

Incfile

Incfile's Silver Package är gratis, även om du måste betala statliga anmälningsavgifter. Paketet inkluderar ett kostnadsfritt år av registrerad agentservice, livstidsföretagsvarningar och bearbetning nästa dag förutom att arkivera dina bolagsordningar. Du får också en gratis skatterådgivning och en gratis webbdomän, även om dessa tillhandahålls av en tredje part.

LegalZoom

Den enda egenskapen LegalZoom inkluderar i deras ekonomipaket för $79 plus statliga anmälningsavgifter förutom att lämna in dina bolagsordningar är en garanti för 30-dagars orderhantering.


Mellanplanens höjdpunkter

Incfile tar ut $149 plus statliga avgifter för sitt guldpaket. LegalZoom tar ut $329 plus statliga avgifter för deras standardpaket. Här är en jämförelse av dessa paket.

Snapshot sida vid sida

 IncfileLegalZoom
Dags att bearbetaEn arbetsdag15 affärsdagar
Inkluderar driftavtalInkluderadeKostar 99 USD extra
Inkluderar Registered Agent ServiceFörsta året gratis och sedan 119 USD årligenNej: Kostar 299 USD extra
Inkluderar EIN-arkiveringInkluderadeNej. Den kan köpas tillsammans med ett driftsavtal för 159 USD.
Årlig efterlevnadstjänstGratis livstidsvarningarNej: Det kan köpas för $55 till $75.
Financial ServicesJa: En kostnadsfri skatterådgivningIngen
WebbplatsInkluderad gratis webbdomän + hosting för $20 via tredje partIngen

Incfile

Incfiles Gold-paket kostar $149 plus statliga anmälningsavgifter och inkluderar allt som silverpaketet har, samt ett EIN och driftsavtal. LegalZoom skulle debitera dig $159 för dessa tjänster.

LegalZoom

LegalZoomStandardpaketet kostar $329 plus statliga anmälningsavgifter och inkluderar en reducerad handläggningstid på 15 dagar, ett företagspaket, 20 personliga aktiecertifikat och ett kontraktsmallbibliotek med deras standardpaket.


Top Tier Planer

Incfile tar ut $299 plus statliga avgifter för deras platinapaket. LegalZoom's Express Gold Plan kostar $349 plus statliga avgifter. Här är en jämförelse av dessa paket.

Snapshot sida vid sida

 IncfileLegalZoom
Dags att bearbetaEn arbetsdag7-10 arbetsdagar
Inkluderar driftavtalInkluderadeKostar 99 USD extra
Inkluderar Registered Agent ServiceFörsta året gratis och sedan 119 USD årligenNej: Kostar 159 USD extra
Inkluderar EIN-arkiveringInkluderadeNej: Det kostar $60 men måste köpas tillsammans med ett driftsavtal för $159.
Årlig efterlevnadstjänstGratis livstidsvarningarNej: Det kan köpas för $55 till $75.
Financial ServicesJa: En kostnadsfri skatterådgivningIngen
WebbplatsInkluderad gratis webbdomän + hosting för $20 via tredje partIngen

Incfile

IncfilePlatinapaketet kostar $299 plus statliga anmälningsavgifter. Detta paket lägger till snabb leverans för dina ansökningar och inkluderar kontraktsmallar och ett webbplatsdomännamn. För att få igång ditt företag och ställa in online kan detta paket tillföra mycket mervärde.

LegalZoom

LegalZoom's Express Gold-paket kostar $349 plus statliga anmälningsavgifter. Detta paket erbjuder ganska lite annat än snabbare leverans och bearbetning. Däremot lovar de en telefonlinje 7 dagar i veckan för kundsupport.


Tilläggstjänster

Båda företagen erbjuder även tilläggstjänster. Dessa tilläggstjänster kan vara mycket användbara för ett företag. Varje LLC måste ha en registrerad agent. Även om inte alla stater kräver att en LLC har ett driftsavtal, bör varje LLC ha ett. De flesta LLCs kommer också att vilja få ett EIN också. Detta är nödvändigt för att anställa anställda och krävs vanligtvis för att öppna ett företagsbankkonto. Du kan skaffa en själv på IRS hemsida. Även om du kanske tycker att det är bekvämt att låta din LLC-bildningstjänst skaffa en åt dig medan de bildar din LLC.

Incfile

Med Incfile, kan du betala för en företagslicenssökning för $99 eller ansöka om en DBA (Doing Business As eller fiktivt företagsnamn) för $99 plus statliga avgifter. Incfile erbjuder också tjänster, såsom att lämna in din årsredovisning, varumärkesregistrering, lämna in personliga och företagsdeklarationer och flera andra tjänster som kan vara till nytta för LLC-ägare.

LegalZoom

LegalZoom erbjuder även funktioner som inte är en del av deras paket mot en extra avgift. Några av dessa tjänster skapar ett driftavtal för din LLC för $99, erhåller ett EIN och driftsavtal för $159, eller en registrerad agenttjänst för $299 per år.


Kundservice: Incfile Kontra LegalZoom

Oavsett tjänst är sättet ett företag hjälper sina kunder på en viktig del av den övergripande servicen. Så låt oss se hur väl dessa företag hjälper sina kunder.

Incfile Kundservice

IncfileKundtjänstens öppettider är från 9 till 6 CST måndag till fredag. Du kan också kontakta dem via e-post eller genom att göra en kundsupportförfrågan på deras webbplats. Dessutom, eftersom de ger livstidssupport, spelar det ingen roll hur länge det har gått sedan du bildade din LLC; de är där för att hjälpa. De svarar inte bara på grundläggande frågor: de är redo att hjälpa dig även med mer komplicerade frågor.


LegalZoom Kundservice

LegalZoom har kundtjänstagenter tillgängliga från 5:7 till 7:4 PT, måndag till fredag ​​och på helger från XNUMX:XNUMX till XNUMX:XNUMX. Detta är mycket fler timmar än Incfile har. LegalZoom har utökade öppettider för att hjälpa personer som inte kan kontakta dem under ordinarie öppettider.


Funktioner: Incfile Kontra LegalZoom

Båda dessa företag erbjuder ett brett utbud av användbara tjänster för alla företag som bildar en LLC. I alla fall, LegalZoom inkluderar inte många tjänster som en del av deras paket. Istället tillhandahåller de dessa tjänster separat mot en avgift. Medan Incfile innehåller många tjänster med vart och ett av deras paket.

Incfile Utrustning

Incfile erbjuder många funktioner i sina paket, även dess gratispaket. Detta ger verkligen mervärde till deras tjänst och är bra för dem som har en budget. Nya företagsägare kan få en registrerad agenttjänst, ett EIN och till och med en gratis skattekonsultation, och den enda kostnaden är den statliga ansökningsavgiften. De erbjuder också ett brett utbud av tilläggstjänster mot en extra avgift, såsom varumärkesregistrering, ett Certificate of Good Standing, ett forskningspaket för företagslicenser och många fler tjänster.


LegalZoom Utrustning

LegalZoom erbjuder inte många funktioner med sina paket. Skillnaden i paket består främst av snabbare service för paket i högre nivå. Men de erbjuder många tilläggstjänster mot en avgift. De erbjuder registrerad agentservice, årsrapporter, en affärsjuridisk plan och många fler tjänster.


Recensioner: Incfile Kontra LegalZoom

Båda företagen får blandade recensioner, men Incfile får lite bättre recensioner. Vi kommer att diskutera recensionerna nedan.

Incfile Recensioner

Incfile får blandade recensioner. Den får A+-betyg hos Better Business Bureau, och kundrecensioner ger den nästan 5 stjärnor. Fast några kunder sa det Incfile inte höll sin deadline. Kunderna var dock nöjda med att bildningsprocessen var enkel och priserna var mycket tydliga. På Trustpilot var kunderna inte riktigt lika nöjda och gav företaget betyget 2.7 stjärnor.

Positiv granskning

"Det här var enkelt och snabbt. Jag såg till att LÄSA allt innan jag stöter på några överraskningar senare och gjorde min egen research. Det jag kunde göra på egen hand gjorde jag, det jag ville att de skulle göra gjorde de.

Jag tror att all deras information är tydligt skriven och jag har inte stött på några problem än."


Negativ recension

"dålig support, jag rekommenderar inte att du arbetar med dem"


LegalZoom Recensioner

LegalZooms kundrecensioner varierar en del. Better Business Bureau ger dem betyget A+: ändå är deras kundbetyg på Better Business Bureaus webbplats 1.5 stjärnor. Det vanligaste klagomålet kunder hade var av otillåtna debiteringar. Men LegalZoom svarade på klagomålen och behandlade dem. En sak som kunderna berömde var de många juridiska tjänsterna LegalZoom erbjuds. Kunderna på Trustpilot verkar dock vara nöjda med LegalZoom ger dem betyget 4.1 stjärnor.

Positiv granskning

"De är fantastiska att arbeta med, de hjälpte mig att starta min LLC och hjälpte mig också att få min affärslicens och ett varumärke för min sminklinje."


Negativ recension

"Helt hemsk upplevelse. De gjorde ett misstag när de bildade mitt bolag och istället för att ta 1 månad för bolagisering håller vi på 6 månader och de vet inte vad som händer och deras kundservice är värdelös. Du är pausad i 2-3 timmar varje gång och ingenting blir gjort. Jag önskar att jag aldrig hade använt dem och rekommenderar inte."


Vändtid: Incfile Kontra LegalZoom

Incfile och LegalZoom binder handläggningstiden eftersom, i vissa fall, LegalZooms fastställda tider som följer med deras paket kan vara snabbare. Medan andra gånger, Incfiles handläggningstid som är beroende av statens handläggningstider kan vara snabbare.

Incfile Vändningstid

Incfile hävdar att handläggningstiden för de flesta stater är tre veckor. Det kan dock ta så lång tid som sex veckor eftersom det verkligen beror på bearbetningstiden för ditt bildningstillstånd. Om du har bråttom erbjuder de dock snabbare arkivering. Med den snabba inlämningen sjunker handläggningstiden till en till fem dagar för de flesta stater.

Om du köper Incfilepaketet på högsta nivå, snabbtjänst ingår gratis. Du har också möjlighet att köpa snabbtjänst som ett tillägg till paketen på lägre nivå. Priset varierar beroende på staten, men det är vanligtvis allt från $50 till $150.

Incfile ger också en lista över beräknade handläggningstider på en av deras sidor. Incfile försöker behandla alla sina beställningar snabbt, om möjligt på en arbetsdag.


LegalZoom Vändningstid

Handläggningstiden för LegalZoom beror på vilket paket du köper. Om du väljer Economy Package är handläggningstiden de ger 30 arbetsdagar. För standardpaketet är handläggningstiden tänkt att vara 15 arbetsdagar. Incfile erbjuder den snabbaste tiden för Expresspaketet vid 10 arbetsdagar.

LegalZoom ger snabbare service för dyra paket på bekostnad av de som köper billigare paket. Till skillnad från vissa formationstjänster varierar de inte sina uppskattningar av omloppstid baserat på ditt formationstillstånd.


Användarvänlighet: Incfile Kontra LegalZoom

Incfile och LegalZoom båda ger en mycket lättanvänd tjänst. De gör sina tjänster enkla att använda och erbjuder mycket användbar information på sin hemsida utöver sina formationstjänster. I alla fall, Incfile har en instrumentpanel för sina kunder som låter dem komma åt sina dokument när de vill, vilket gör deras webbplats ännu enklare att använda än LegalZoomwebbplats.

Incfile Enkel användning

Incfile är specialist på företagsbildning. Det är det enda de gör. Deras process är ganska enkel. De har en enkel guidad process där du tillhandahåller den information som behövs för varje steg för att bilda din LLC. Du har också möjlighet att köpa påskyndad arkivering, vilket vissa människor kan tycka är värt att få sin LLC bildad snabbare. Det kommer att finnas några merförsäljningar under hela processen, men de är inte alltför påträngande.

Incfile har också en betydande mängd information tillgänglig för att hjälpa dig att bilda din LLC. En del av informationen är mer generell, men de har viss information om specifika ämnen samt vissa affärsguider. De har också några verktyg du kan använda för att hjälpa ditt företag, till exempel en företagsnamngenerator, några användbara miniräknare och mer. Utöver detta har de en instrumentpanel som låter kunderna komma åt sina dokument när som helst.


LegalZoom Enkel användning

LegalZoom har en mycket lättanvänd hemsida. Fastän, LegalZoom erbjuder ett antal andra tjänster än LLC-bildning. Så du måste komma till sidan för LLC-bildning. LegalZoom gör det enkelt att bilda din LLC. Allt du egentligen behöver göra är att svara på några enkla frågor, så är du snart klar med hela processen.

LegalZoom har också många artiklar som du kommer att kunna komma åt om du bestämmer dig för att använda deras tjänst. Dessa artiklar ger dig allmän information såväl som statsspecifik information om att driva en affärsenhet.


Slutsats

Utifrån våra kriterier är beslutet tydligt Incfile vinner. Incfile vann i fyra av våra sex kriterier och oavgjort i ett, men LegalZoom vann i endast en. Incfile ger fler funktioner, är enklare att använda och ger enligt vår mening bättre produkt för pengarna. Så även om båda ger en solid produkt, Incfile är vinnaren.


Avslutande tankar

Nu har du haft en chans att se vad båda dessa företag har att erbjuda och en jämförelse sida vid sida. I slutet, Incfile vann över sina konkurrenter, och de flesta kunder verkar hålla med.

Det är lätt att se varför Incfile är så populär när de erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive LLC-bildning och registrerad agentservice gratis. Medan LegalZoom skulle ta ut nästan $400 dollar för samma tjänst. Dock trots Incfiles seger, dessa är båda solida företag och kommer att få jobbet gjort rätt.

Finns det ett bättre avtal om LLC-bildning än Incfile or LegalZoom?

Ja, vi rekommenderar verkligen att du använder den Zenbusiness. Många människor använder det och de allra flesta är mer än överraskande nöjda med deras tjänst.

Använd vår speciella kampanj och få din LLC igång idag med ZenBusiness! Problemfritt, billigt och snabbt.
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

Läs detta på andra språk:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början