Uppdaterad: 18 augusti 2022

New York LLCs publikationskrav (fullständig guide)

Få professionell hjälp med ditt NY LLC och publiceringskrav

Olika stater har olika krav när det gäller att bilda en LLC, med vissa stater som kräver att du publicerar din LLC-bildning i tidningar. New York är en av dessa delstater. Du är skyldig att publicera en bildande anmälan i en lokaltidning från en godkänd lista. Denna process är känd som ett New York Publication Requirement. 

Det finns bara tre stater i USA som fortfarande har ett publiceringskrav, vilket gör det till en av de dyrare staterna att bilda en LLC. Det är inte förvånande att fler och fler stater inte längre inkluderar detta som en del av bildandet, eftersom det är en kvarleva från den tid då tidningsannonser var det enda sättet att säkerställa att allmänheten kände till nya företag. Idag finns det många sätt som allmänheten kan meddelas om detta, men i New York är publicering i en tidning fortfarande ett krav. Än idag ifrågasätter folk fortfarande behovet av detta krav, men det finns inget som nya företagare kan göra förutom att följa reglerna och betala avgifterna för att slippa få böter.

Den här guiden tar dig genom processen att publicera din LLC i en New York-tidning, samt erbjuder några toppkvalitetsalternativ när det gäller att få hjälp med att bilda din LLC i delstaten New York.

Steg för steg-processen för din NY-publikation

 • Steg 1: Efter att ha angett din LLC har du 120 dagar på dig att publicera i två tidningar en gång i veckan under 6 på varandra följande veckor, en dagligen och en veckovis.
 • Steg 2: Du har inget val om vilka tidningar du gör anmälan i, eftersom länsskrivaren utser dessa åt dig. Du måste komma i kontakt med County Clerk-kontoret där ditt LLC-kontor finns och ge dem ditt inlämningskvitto. De kommer då att tilldela dig tidningarna. Tidningarna som de ber dig att publicera i är inte fixerade, så de kan variera eller rotera. Det är därför det är så viktigt att få ett formellt meddelande från dem innan du publicerar.
 • Steg 3: Ta kontakt med de tidningar som du fått av länsskrivaren och ordna utgivningen. Vid denna tidpunkt måste du betala deras respektive avgifter.
 • Steg 4: Slutligen måste du skicka in publiceringsbeviset tillsammans med intygen och avgiften till staten. Avgiften är $50 och används för att behandla ditt publiceringscertifikat.

Specifikationer för New York Notice of Formation 

När du publicerar ett meddelande om bildande är det få specifikationer du måste följa.

 • Du måste publicera ditt meddelande om LLC-bildning i 2 godkända tidningar som finns i samma län som den nya LLC:s huvudsakliga verksamhetsställe. 
 • Ett av nyhetsbreven som du publicerar i måste vara en dagstidning, och det andra måste vara ett veckobrev. 
 • Du måste publicera ditt meddelande minst en gång i veckan under 6 veckor i följd. 
 • Efter att ha bildat LLC måste du slutföra publiceringsprocessen inom 120 dagar. 
 • När du har avslutat publiceringsprocessen och de 6 veckorna av publicering är klara, kommer tidningarna att skicka dig en intyg om publicering. Detta måste lämnas in, tillsammans med ett intyg om publicering, till statssekreteraren. Det tillkommer en avgift på 50 USD när du lämnar in detta. 
 • Det finns även riktlinjer när det gäller formatet på bildande. Det finns många riktlinjer på nätet som hjälper dig att skriva ditt publiceringsmeddelande, eller så finns det företag som kommer att skriva det åt dig.

Hur sparar man lite pengar?

Vad gäller publiceringsavgiften och ansökningsavgiften, den här delen av LLC-bildningsprocessen kan bli ganska dyr. På grund av detta har vissa företag utarbetat några sätt att spara lite pengar. 

 • Eftersom publiceringskostnaderna varierar kraftigt mellan länen är det vettigt att publicera i ett län där kostnaderna är mycket lägre. Detta kan göras med hjälp av ditt registrerade ombud kontor som ditt huvudkontor, så att du kan se till att detta kontor ligger i ett billigare län. Detta skulle kunna fungera ganska bra, särskilt som du inte har lyckats hyra ett kontor ännu från vilket du kan basera din LLC. När du har gått igenom publiceringsprocessen kan du ganska enkelt ändra huvudadressen till ditt företag. 
 • Ett annat sätt att spara lite pengar är att använda det som vanligtvis kallas "vänta och se". Det betyder att företagare helt enkelt inte uppfyller publiceringskravet direkt, utan de väntar på att se om deras nya satsning kommer att bli framgångsrik eller inte. Om verksamheten går rätt väg och börjar se framgångsrik ut, då kan de uppfylla kravet innan det är för sent och inte få några böter. Om det ser ut som att verksamheten inte går särskilt bra, kan de lösa upp LLC innan de går igenom hela publiceringsprocessen och slösar pengar.
 • Många människor överspenderar dramatiskt när de lägger ut sitt meddelande om bildandet genom att vara alldeles för ordrika. Även om det finns ett fast format som du måste följa, kan du förkorta din annons och sparar därför lite pengar.

Vad måste jag inkludera i mitt NY LLC-meddelande om bildande?


Det finns vissa specifikationer du måste följa när det faktiskt gäller att skriva ditt LLC-meddelande om bildande. I huvudsak måste den innehålla följande:

 • Namnet på LLC som har bildats.
 • På din ifyllda ansökan kommer staten att ha gett dig ett datum som du bör inkludera.
 • Län och gatuadress som du vill ange.
 • Om LLC är inställt på att upplösas måste du ange datumet för detta.
 • Vem är LLC:s registrerade agent.
 • Vad är syftet med LLC.
 • Adressen där NY Secretary of State kan vidarebefordra en process mot LLC.
 • Ett uttalande om att utrikesministern har utsetts till en agent för LLC för vilken process mot den kan delges.

Vad händer om jag inte följer efterlevnaden?

Eftersom publicering av ett meddelande om bildande är ett krav när man bildar ett LLC i staten, finns det påföljder för de som inte följer detta. En av dessa påföljder är att ditt företag inte kan använda domstolssystemet för att stämma om du inte uppfyller detta krav, och ditt företag kommer inte att ha särskilt god status. Det betyder att om ditt företag blir stämt kan ditt företags slöja genomborras.


Kostnader för NY-publikationer

Varje län i delstaten New York har olika publiceringskostnader, där vissa är mycket dyrare än andra. De flesta tar ut mellan $70 och $200, medan vissa, som New York, Bronx och Queens, alla är mycket mer, med vissa så dyra som $1500. Totalt sett kommer kostnaderna vanligtvis att sträcka sig från $600-$1200 när du kombinerar länsavgifterna, tidningsannonspriserna och inlämningsavgiften för certifikat.


Kan jag göra det själv?

Det går definitivt att klara kravet själv, även om det för vissa kan vara lite förvirrande och tidskrävande. Du måste själv komma i kontakt med länsskrivaren i det län där LLC:s kontor finns samt tidningarna själv. Beroende på komplexiteten i ditt företag, finns det alltid chansen att du också måste anlita en advokat eller ett LLC-bildande företag.


Få professionell hjälp att bilda ett LLC i New York 


Om hela processen verkar vara för mycket, eller om du inte har tid att uppfylla kraven själv, finns det många företag där ute som kommer att slutföra processen åt dig, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt företag. Du kan också vara säker på att du kommer att uppfylla detta krav korrekt, så att det inte kommer att uppstå några onödiga problem eller avgifter i framtiden.

Zenbusiness

Zenbusiness är ett av de bästa företagen som kan tillhandahålla kravtjänsten New York Publication åt dig. Företaget har aldrig några problem med att tillfredsställa ditt lagliga krav på att leverera ett certifikat till county clerk inom 120 dagar efter att de bildat ett LLC i New York, och har bokstavligen tusentals positiva recensioner online för att bevisa de kvalitetstjänster som de tillhandahåller. Med Zenbusiness, är hela processen förenklad. De samordnar med länsskrivaren, tidningarna, staten och advokater, och håller dina kostnader så låga som möjligt genom att arbeta med de län och tidningar som erbjuder de lägsta avgifterna och kostnaderna.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.


IncFile

IncFile är ett annat bra företag att överväga att använda när det gäller att bilda ett LLC i New York. Även om de inte hjälper till med publiceringskraven, är de en av de bästa och billigaste på marknaden när det kommer till att faktiskt bilda LLC. Så överkomligt faktiskt, de kommer att ta hand om hela processen åt dig gratis, vilket betyder att allt du behöver göra är att betala staten New Yorks avgift. De har massor av fantastiska recensioner online och erbjuder allt du behöver i gratispaketet för att bilda ett LLC korrekt, med betalda tillägg som du bara kan använda när du behöver dem

$0+statliga avgifter

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 3900 +

incfile logotyp

Bilda ett LLC idag med IncFile från $0 + statliga avgifter. De har 97 % kundnöjdhetsbetyg och över 3900+ verifierade recensioner.

Kravet på New York Publication är bara en av de många processer som är involverade i att inrätta ett LLC i New York. Även om det är relativt enkelt att sätta upp en LLC, kan det vara mycket tidskrävande och det är mycket pappersarbete inblandat, vilket är anledningen till att många företag söker sig till andra företag för att ta på sig arbetet åt dem.

Lista över godkända New York LLC-tidningar efter län

LänDagstidning(ar)Veckotidningar
Albany CountyTimes UnionAltamont Enterprise
Ravena News-Herald
Spotlight/The Colonie Spotlight/The Guilderland Spotlight
Evangelisten
The Jewish Press, Inc.
Allegany County*WellsvilleAlfred Sun
Kuba Patriot
Bronx CountyNew York Law JournalBronx Free Press
Broome länPress och Sun BulletinInsättningskuriren
Windsor Standard
Cattaraugus länOlean Times HeraldSalamanca Press
Cayuga länMedborgarenLakeshore News
Chautauqua länPostjournalen
Observeren
Westfield-republikanen
Chemung länThe Star Gazette
The Corning Weekly
Chemung County har ingen utsedd veckotidning. Du får publicera i vilken veckotidning som helst som utsetts av de kringliggande länen.
Chenango länAftonsolenSherburne News
Clinton CountyPressrepublikanenThe Sun
Columbia CountyRegistretColumbia
Cortland CountyCortland StandardCortland County har ingen utsedd veckotidning. Du får publicera i vilken veckotidning som helst som utsetts av de kringliggande länen.
Delaware CountyThe Daily StarWalton Reporter
Dutchess länPoughkeepsie JournalThe Millerton News
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Erie länBuffalo Evening NewsThe Millerton News
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Erie länBuffalo Evening NewsThe Buffalo Law Journal
Essex CountyPlattsburgh Press
Republican
Glens Falls Post Star
Adirondack Daily Enterprise
Denton Publications: Valley News
Denton Publications: Times of Ti
Lake Placid News
Franklin CountyMalone-telegrammet
Adirondack Daily Enterprise
Tupper Lake Free Press
Dutchess länPoughkeepsie JournalThe Millerton News
Hudson Valley News
Southern Dutchess News
Erie länBuffalo Evening NewsThe Buffalo Law Journal
Essex CountyPlattsburgh Press
Republican
Glens Falls Post Star
Adirondack Daily Enterprise
Denton Publications: Valley News
Denton Publications: Times of Ti
Lake Placid News
Franklin CountyMalone-telegrammet
Adirondack Daily Enterprise
Tupper Lake Free Press
Fulton CountyGloversville Leader HeraldHamilton County News
Genesee CountyDaily NewsAkron Bugle
Alden-annonsören
Jewish Press
Ken-Ton Bee
Livingston County News
Suburban News
Annonsören i Tri-County
Albion-annonsören
Greene CountyCatskill Daily MailGreen County har ingen utsedd veckotidning. Du får publicera i vilken veckotidning som helst som utsetts av de kringliggande länen.
Hamilton CountyLeader HeraldHamilton County Express
Herkimer länTimes Telegram
Observatörsutskicket
Adirondack Express
West Winfield Star
Jefferson CountyThe Watertown Daily TimesThe Thousand Islands Sun
Kings County (Brooklyn)Brooklyn kräver att du kontaktar county clerk med ett kvitto från inlämning av bolagsordningen för ditt företag. Handläggaren kommer att utse vilka tidningar du får publicera i och kommer att ge dig koder att använda med din publikation. Du kan inte publicera med någon tidning i Brooklyn utan dessa koder.
Lewis länThe Watertown Daily TimesThe Journal och Republican The Boonville Herald
Livingston CountyLivingston County News
Genesee Country Express
Demokrat och krönika
Hornell Evening Tribune
Madison County**Oneida Daily DispatchMid-York Weekly
Republikan från Cazenovia
Monroe CountyDaily Record
Messenger tidningar
Demokrat och krönika
Rochester City Newspaper
Rochester Business Journal
Den judiska huvudboken
Mendon-Honeoye
Falls-Lima Sentinel
Webster Herald
Montgomery CountyThe Amsterdam RecorderKurirstandarden
Nassau länNassau County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en omfattande lista.
New York County
(Manhattan)
Manhattan kräver att du kontaktar county clerk med ett kvitto från arkivering av bolagsordningen för ditt företag. Handläggaren kommer att utse vilka tidningar du får publicera i och kommer att ge dig koder att använda med din publikation. Du kan inte publicera med någon tidning på Manhattan utan dessa koder.
Niagara länLawport Union Sun och JournalNiagara Frontier Publications
Business First av Buffalo
The Buffalo Law Journal
Oneida länObservatörsutskicket
Sentinal i Rom
Boonville Herald
Clinton kurir
Queens Central News
Udicah Phonix
Onondaga länPoststandardenEagle Tidningar
Syracuse New Times
Ontario länThe Daily Messenger
Fingerlakes Times
Rochester Business Journal
New York Eagle News
The Chronicle Express
Den judiska huvudboken
Orange CountyOrange County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Orleans CountyOrleans County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Oswego länPalladium TimesOswego County Weekly
Otsego länDaily StarFreemans Journal
Putnam CountyThe Journal NewsPutnam County Courier
Putnam County Press
The Putnam County News and Recorder
Queens CountyQueens kräver att du kontaktar county clerk med ett kvitto från inlämning av bolagsordningen för ditt företag. Handläggaren kommer att utse vilka tidningar du får publicera i och kommer att ge dig koder att använda med din publikation. Du kan inte publicera med någon tidning i Queens utan dessa koder.
Rensselaer länTimes Union
Troy Record
Annonsören
The Express
The Eagle
Richmond County
(Staten Island)
Richmond County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Rockland CountyRockland Journal NewsRockland recension
Rockland County Times
Saint Lawrence CountyKurirobservatör
The Watertown Daily Times
Ogdensburg Journal
Tribune Press
Saratoga länSaratogian
Times Union
Daily Gazette
Poststjärnan
Community Nyheter
The Express
Schenectady länSchenectady County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Schoharie länGazetteThe Times Journal
Schuyler länIthaca Journal
Corningledaren
Observeren
Recensionsexpressen
Seneca CountyFinger Lakes TimesReveille mellan sjöarna
Steubens länSteuben County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Suffolk CountySuffolk County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Sullivan CountyTimes Herald RecordThe River Reporter
Sullivan County demokrat
Tioga länSayre Morning TimesTioga County Courier
Tompkins CountyIthaca JournalTrumans Burg Free Press
Tompkins Weekly
Ulster CountyUlster County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Warren CountyWarren County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Washington CountyPoststjärnanThe White Hall Times
The Eagle
Wayne CountyFinger Lakes TimesTimes of Wayne County
Williams Sun och Record
Westchester CountyWestchester County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.
Wyoming CountyThe Daily NewLandskuriren
The Arcade Herald
Perry
Yates CountyYates County har ett stort antal tidningar tillgängliga för publicering och har tillhandahållit en fullständig lista över tillgängliga tidningar.

Lär dig hur man bildar en LLC i valfri amerikansk stat:

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början