Bästa LLC-formationstjänster online – (rankad topp-10)

topp 10 llc-bildningstjänster presenterade2-min

När du funderar på att starta ett LLC är det lätt att gå vilse i alla formationstjänster som finns. Bara en snabb Google-sökning kan ta upp dussintals olika företag som lovar att få din LLC inlämnad på några minuter, men hur vet du vilka du ska lita på?

Tja, du kan gå ut och söka efter recensioner på var och en av dem en i taget. Men som tur är för dig har vi redan gjort det arbetet och valde ut de 10 bästa LLC-bildningstjänsterna online. Vi granskade varje detalj av dessa tjänster, tittade på kundrecensioner och kollade in varje tjänst inklusive prispaket (du kommer också att se de billigaste alternativen). Låt oss ta en titt på vilka tjänster som gjorde snittet och vad de har att erbjuda.

Snabböversikt (våra och andras favorit LLC-tjänster)

Vi vet att du är en upptagen person och som de flesta — förmodligen inte har mycket tid för omfattande forskning (som tur är, det är det vi är till för). Så innan vi dyker in i denna omfattande lista, låt oss ta en snabb titt på de mest favorit- och topprankade LLC-tjänsterna där ute - Zenbusiness (# 1) och IncFile.

Båda förtjänar verkligen de högst rankade platserna. De har fantastiska priser och många funktioner som ingår även i deras mest prisvärda paket.

Dessutom används de i stor utsträckning och beundras av andra entreprenörer. 1000-tals positiva vittnesmål finns för var och en av dem på Trustpilot, Google Recensioner och etc.
Du kan inte gå fel genom att välja någon av dem (särskilt ZenBusiness).

ZenBusiness (# 1)

– Bäst betyg
– Kundfavorit med 1000-tals recensioner
– Bra priserbjudanden
De är en av de högst rankade tjänsterna för förhållandet mellan kvalitet och pris.

IncFile (# 2)

– Bra betyg
– Många positiva recensioner
– Billigaste startalternativet

Låt oss nu dyka in i den utökade versionen av våra topp 9 bästa LLC-tjänster tillgängliga online!

Innehållsförteckning
 1. Snabböversikt (våra och andras favorit LLC-tjänster)
 2. # 1. ZenBusiness
 3. #2. IncAuthority
 4. # 3. Northwest Registered Agent
 5. # 4. IncFile
 6. # 5. Legalzoom
 7. # 6. Swyft Filings
 8. # 7. Rocket Lawyer
 9. #8. MyCorporation
 10. #9. BizFilings
 11. # 10. MyCompanyWorks
 12. För- och nackdelar med att använda en LLC-formationstjänst
 13. Tips och knep när du använder en tjänst för företagsbildning
 14. Avslutande tankar
 15. Vanliga frågor

# 1. ZenBusiness

Om du vill ha de bästa funktionerna till ett otroligt lågt pris, så finns det verkligen ingen bättre service än ZenBusiness. Denna LLC-bildningstjänst debiterar endast $49 plus den statliga avgiften för att bilda din LLC. En stor del av detta är att planen kommer med 25 % rabatt på registrerade agenttjänster för det första året, som du behöver för att bilda din LLC.

För ett av de lägsta kostnadsbildande paketen i branschen skulle du förvänta dig att den här tjänsten bara inkluderar en bara-bones-tjänst, men den har faktiskt allt du behöver i en företagsbildningstjänst med bolagsordning, förbereder och lämnar in en mall för driftavtal , sökning av namntillgänglighet och rabatt på tjänsten registrerad agent utöver några andra funktioner.

ZenBusiness För-och nackdelar

Fördelar med ZenBusiness

 • Lågt pris
 • Expansiva funktioner
 • Rabatt på Registered Agent Service
 • Överväldigande gynnsamma recensioner

Nackdelar med ZenBusiness

 • Ganska ny i branschen

ZenBusiness Formationspaket

Liksom många av deras konkurrenter, ZenBusiness har tre olika formationspaket tillgängliga för sina kunder. Dessa inkluderar:

Förrätt: $49 plus statlig avgift

Förrätten heter det passande namnet som den är ZenBusiness' startpaket. Detta inkluderar de tjänster som krävs för att få din LLC bildad, inklusive:

 • Förbered och arkivera dina organisationsartiklar med ditt bildningsläge
 • Lämna in din årsredovisning till staten
 • Ange en mall så att du enkelt kan skapa ett anpassat driftavtal

Pro: $199 plus statliga avgifter

Denna mellannivåplan från ZenBusiness innehåller några fler funktioner för att få ditt företag igång. Dessa inkluderar:

 • Bekymmersfri efterlevnadstjänst
 • Ansök om ett EIN hos IRS för din räkning
 • Tillhandahåll en mall för ditt företag för att snabbt anta ett beslut om att öppna ett företagsbankkonto

Premium: $299 plus statliga anmälningsavgifter

Premium är det högsta paketet som erbjuds av ZenBusiness. Detta inkluderar allt i de tidigare paketen plus:

 • Var värd för och skapa en företagswebbplats för ditt företag
 • Fil för ett företagsdomännamn för dig
 • Ge dig en företags-e-postadress

Kundtjänst av ZenBusiness

ZenBusiness har några av de mest positiva recensionerna du kan hitta. Det finns många tusentals recensioner där ute för deras tjänst, och de är överväldigande gynnsamma från konsumentrecensionswebbplatsen TrustPilot. Den här tjänsten har 87 % femstjärniga betyg av 6,789 XNUMX recensioner.

Efter att ha läst många av deras recensioner fann vi att några vanliga teman dök upp. Kunderna uppskattar tydligt hur prisvärd den här tjänsten är och hur vänlig deras kundservice är när de behövde hjälp.

Du undrar förmodligen varför ZenBusiness erbjuder en så fantastisk tjänst till ett så lågt pris, och anledningen är deras smarta användning av automation. Även om detta ord ofta fruktas av konsumenter med goda skäl på grund av hur det gör tjänster så svåra att anpassa i LLC-bildning, ZenBusiness gör att det fungerar utmärkt.

Du kan enkelt bilda ett företag på mindre än tio minuter på deras hemsida, och om du behöver hjälp eller något ändrat, ZenBusiness är alltid snabb att svara. Oavsett vilket gör denna automatisering deras tjänster riktigt billiga att tillhandahålla, och som ett resultat drar konsumenten stor nytta av det.

Andra tjänster som ZenBusiness Erbjudandet

ZenBusiness erbjuder mer än bara företagsbildning och registrerade agenttjänster. Detta företag erbjuder även:

 • Efterlevnadstjänster 119 USD årligen: ZenBusiness kommer att hjälpa dig att följa staten genom att hjälpa dig att hålla reda på deadlines och lämna in dina årsrapporter för att säkerställa att ditt företag inte misslyckas med att hålla sig uppdaterad med staten.
 • Dokumentändringar 100 USD: Ibland kan du behöva ändra dina bolagsordningar, och det kan vara ganska jobbigt. ZenBusiness kan göra detta enkelt genom att arkivera ändringarna åt dig.
 • Statlig publikation: Vissa stater kräver att LLCs offentliggör sin registrering, och när detta behöver göras, ZenBusiness kan utföra hela processen.
 • EIN-registrering $70: Detta nummer, Employer Identification Number, fungerar ungefär som ett personnummer för IRS för att identifiera ditt företag. Det är också nödvändigt för ditt företag att anställa anställda, som namnet indikerar.

Is ZenBusiness Bäst för dig?

När Att använda ZenBusiness?

Använda ZenBusiness om du letar efter en av de mest rimliga LLC-tjänsterna med det bästa totala värdet. De är också ett socialt ansvarsfullt företag med en hög nivå av kundnöjdhet.

När Inte att använda ZenBusiness?

Det finns alternativa LLC-skapande leverantörer som erbjuder snabbare svarstider än ZenBusiness om du har bråttom att få igång ditt företag.


#2. IncAuthority

Inc Authority är ytterligare en av de enskilt mest populära och respekterade formationstjänsterna i branschen. Denna verksamhet vinner verkligen priset för det billigaste inkorporeringsalternativet med ett gratis LLC-bildande alternativ. Denna tjänst erbjuder ett bildningspaket som kan få ditt företag igång helt gratis så länge du kan klara dig utan krusidullerna.

Denna LLC-bildningstjänst är också bland de största formationstjänsterna i branschen, med mer än 100,000 1989 företag bildade över hela USA ända sedan den grundades XNUMX. Om du letar efter det mest prisvärda formationsalternativet som tillhandahåller utarbetandet av din LLC:s artiklar Organisation och arkivering hos staten, du har hittat det.

Inc Authority erbjuder ett gratis formationspaket av en anledning, men det är inte för att lura dig. När du väl har fått din gratis formation hoppas de kunna tjäna ditt förtroende och framtida affärer. Företaget erbjuder många andra tjänster, inklusive registrerad agentservice, sökningar efter namntillgänglighet och mer.

IncAuthority för- och nackdelar

Fördelar med Inc Authority

 • Gratis LLC-bildning
 • Hela året med gratis registrerad agentservice
 • Lätt att använda
 • Hjälpsam kundsupport

Nackdelar med Inc Authority

 • Många merförsäljningar
 • Dyra betalpaket

IncAuthority LLC-bildningspaket

Inc Authority erbjuder fyra planer, inklusive ett gratis formationspaket och tre betalda. Låt oss ta en titt på var och en.

GRATIS formationspaket

Detta paket innehåller grunderna som krävs för att komma igång utan krusiduller, inklusive:

 • Namn Tillgänglighetskontroll
 • Förbered dina organisationsartiklar och arkivera dem med ditt bildningsläge
 • Ett års registrerad agentservice gratis med din formation
 • Arkivera blankett 2553 till IRS för din räkning om du vill bli beskattad som ett S-företag
 • Få tillgång till en digital kopia av alla dina dokument online
 • Även med detta gratispaket erbjuder Inc Authority tillgång till deras kundsupportavdelning via telefon eller e-post.
 • Gratis konsultation om skatteplanering
 • Företagskredit- och finansieringsanalys

Startföretagspaket: $399 plus statlig avgift

Inc Authoritys Starter Business Bundle kommer med allt som ingår i det kostnadsfria formationspaketet plus flera mer extremt användbara funktioner, inklusive:

 • Slutför ett driftavtal för ditt företag, inklusive stadgar
 • En affärsregisterbok för att behålla dina affärsdokument, inklusive några standarddokument som du kan fylla i och använda
 • Inledande mötesprotokoll och beslut
 • Aktiecertifikat som du kan utfärda till medlemmar för att indikera ägande i företaget
 • Ett EIN för ditt företag
 • Telefon- eller onlinesupport för många vanliga affärsproblem

Executive Business Bundle: $499 plus statlig avgift

Detta är Inc Authoritys betalplan på mellannivå och inkluderar allt från de två föregående nivåerna och även följande:

 • Affärslicensrapportprogram som visar dig vilka licenser du behöver för ditt företag baserat på ditt område och din bransch
 • Fil för en webbdomän för ditt företag

Tycoon Business Bundle: $799 plus statlig avgift

Tycoon Business Bundle är det högsta paketet som erbjuds av Inc Authority och erbjuder både snabbare bearbetning och flera funktioner som hjälper ditt företag att bygga upp sin kredit. Specifikt erbjuder detta paket allt som ingår på tidigare sidor plus:

 • Snabbare bearbetning av din beställning
 • Bizcredit Express-program för att hjälpa ditt företag att snabbt bygga upp sin kreditpoäng

IncAuthoritys kundtjänst

Inc Authority tillhandahåller kunnig kundservice med bra öppettider som sträcker sig från 8 till 5 Stillahavstid. Enligt vår erfarenhet verkar de ge bra kundsupport och kunderna verkar hålla med om ett 92% utmärkt betyg av 6,690 XNUMX recensioner på Trustpilot. Det här är en fantastisk poäng!

Är IncAuthority bäst för dig?

När Att använda Dem?

Om du har en budget och vill ha ett års registrerad agentservice som ingår i dina LLC-formationer;

Om du gillar att arbeta med mindre organisationer – Inc Authority har mycket lång livslängd och erfarenhet, men de är inte bland branschens kraftpaket; och

Om du uppskattar kundfeedback.

När Inte att använda Dem?

Om du vill ha mer avancerade funktioner och välutvalda paket kan du definitivt få dem till ett lägre pris någon annanstans; och

Om det är viktigt för dig att ha en användarvänlig webbplats är Inc Authority definitivt inte ditt perfekta alternativ.


# 3. Northwest Registered Agent

Northwest Registered Agent tar en av toppplatserna på vår lista över de bästa, och anledningen är att denna byrå är känd för att ge den bästa kundservicen i branschen. Northwests kundtjänstrepresentanter, eller som de gärna kallar dem, företagsguider, är grundligt utbildade i bildandeprocessen, baserade i USA, och har garanterade svarstider, vilket säkerställer utmärkt service.

Detta företag garanterar verkligen att vem som helst kan bilda ett LLC. Detta kommer dock till ett pris. Den här tjänsten kostar mer för sitt ena paket än något av baspaketen för någon av de andra tjänsterna på vår lista.

Men även om det troligen är den viktigaste faktorn för många entreprenörer som precis har börjat, är detta fortfarande bara en faktor att ta hänsyn till. Vi tror att när värdet beaktas är denna tjänst definitivt en av de bästa som finns. Så låt oss ta en titt på detaljerna och se om du håller med.

Northwest För-och nackdelar

Fördelar med Northwest

 • Registrerad agenttjänst ingår i formationspaketet
 • Bäst i branschen kundsupport

Nackdelar med NorthWest

 • Kostsamt formationspaket
 • Färre kundrecensioner än konkurrenter

Northwest Registered Agent Formationspaket: $225 plus statlig avgift

Northwests enda paket gör det verkligen enkelt att gå igenom beställningsprocessen. Den här tjänsten innehåller ett antal funktioner som:

 • Namn Tillgänglighet Sök
 • Förberedelse och arkivering av dina bolagsordningar
 • Ett års registrerad agenttjänst
 • Ett anpassat driftavtal

Northwests kundtjänst

Det är här Northwest Registered Agent lyser verkligen. Northwest ger branschledande stöd från sina högutbildade företagsguider.

Förutom att hjälpa dig när du behöver den här tjänsten, Northwest gör processen väldigt enkel med bara ett paket och få merförsäljningar. Det betyder att du inte behöver gå igenom oändliga funktioner för att välja de du verkligen behöver.

Det är därför deras motto, "Vi är inte bara irriterande", verkligen passar. Denna tjänst är verkligen enkel att använda och verkligen lyser om du behöver hjälp med att slutföra din beställning.

Dessutom håller kunderna med om vad vi såg av deras servicerecensioner. Även om den här tjänsten har få recensioner där ute, av de 74 recensionerna på Better Business Bureaus webbplats, har de 4.29 av 5 stjärnor vilket är bra.

Andra tjänster av Northwest

Bortom LLC-bildning Northwest Registered Agent erbjuder några andra tjänster som ditt företag kan ha nytta av. Dessa inkluderar:

 • Mail Vidarebefordran $40 per månad: Northwest kommer att förse dig med en unik adress som du kan använda på nästan vad du vill. Den här tjänsten är utmärkt om du arbetar hemifrån och inte vill lämna ut din adress.
 • Virtuellt kontor $49: Denna tjänst ger ditt företag ett officiellt svitnummer på en fullt bemannad plats som kan vidarebefordra din post och utföra andra sekreterartjänster. Det här är ett bra sätt att få ditt företag att se mer professionellt ut.
 • Lämna in årsrapporter 100 USD: Northwest kan lämna in din årsredovisning åt dig för att säkerställa att den görs i tid och sparar tid och oro.

Is Northwest Registered Agent Bäst för dig?

När Att använda Northwest?

Om du vill ha en nonsens-tjänst utan de alltför många merförsäljningarna som andra LLC-bildningstjänster verkar prioritera; och

Om du letar efter en unik och premium kundsupport plus ett helt års registrerad agentservice.

När Inte att använda Northwest?

Om du har en stram budget eftersom det finns företag som också erbjuder LLC-bildningstjänst med ett års registrerad agentservice för billigare priser och till och med har en högre volym av kundfeedback än vad Northwest har.


# 4. IncFile

Om du tittar på LLC-bildningstjänster för bara några minuter, är du ganska garanterat att stöta på Incfile. Denna branschledande leverantör har hjälpt otaliga företag och förtjänar en plats på den här listan.

Precis som deras konkurrent med liknande namn, Inc Authority, erbjuder detta företag ett gratis paket för företagsbildning. Plus, precis som våra tidigare företag, är denna tjänst känd för att ge utmärkt kundservice och kunderna har lagt märke till det.

På grund av deras stora antal formationer och utmärkt kundservice har detta företag många recensioner online och ett gott rykte som liknar vårt toppföretag ZenBusiness.

Incfile För-och nackdelar

Fördelar med Incfile

 • Bra kundrecensioner
 • Lätt att använda
 • Många olika tjänster tillgängliga

Nackdelar med Incfile

 • Många merförsäljningar
 • Använder tredje part för vissa tjänster

Incfile Formationspaket

Incfile erbjuder tre paket att välja mellan med silver, guld och platina. Låt oss ta en snabb titt på var och en av dem och vad de har att erbjuda för priset.

Silver $0 Plus statlig avgift

Silver är Incfiles startpaket som är gratis. Som ett resultat är det svårt att gå fel med detta paket. Det inkluderar förberedelse och arkivering av ditt företags bolagsordning, sökning av namntillgänglighet och ett års gratis registrerad agentservice.

Guld $149 Plus statlig avgift

Detta paket är mellanskiktet från Incfile och det lägst betalda alternativet. Detta paket innehåller allt i Incfiles gratispaket och lägger till några ärligt användbara funktioner som EIN-arkivering och ett driftsavtal. Andra funktioner inkluderar:

 • S-Corporation valanmälan
 • Mall för bankupplösning
 • Livstids efterlevnadsvarningar
 • Dokumentpanel online
 • Obegränsad kundsupport
 • Företagsbankkonto
 • Skattekonsultation

Platina $299 Plus statlig avgift

Detta är det högsta paketet som erbjuds av Incfile, och det inkluderar allt som finns i Incfiles lägre paket och några extrafunktioner som du kan ha nytta av. Dessa inkluderar:

 • Snabb arkivering
 • Vanliga kontraktsmallar
 • Webbplatsens domännamn
 • Företags e-postadress

IncFiles kundtjänst

Detta företag erbjuder en stor kundsupportavdelning som backar upp sina tjänster. Dessa har inte alltid den fördjupade kunskapen som Northwest Registered Agent erbjuder, men de kan sina tjänster. Du kan i stort sett alltid få tag i dem inom rimlig tid, och de kan erbjuda gedigen hjälp. Dessutom, när du tänker på att du kan få den här hjälpen helt gratis, förutom en garanti för en dags pappersarbete, är det ganska imponerande!

Andra tjänster som IncFile Erbjudandet

Förutom LLC-bildningstjänster och registrerad agentservice, Incfile erbjuder några andra du kan vara intresserad av. Dessa inkluderar:

 • Business License Research $99: En av de mest förvirrande sakerna för många företagare när de precis har börjat är att ta reda på vilka licenser och tillstånd de behöver. Incfile kan undersöka detta åt dig och skicka ansökningarna till de du behöver.
 • Utländsk LLC-registrering $149: Om du vill att ditt företag ska verka i några stater utanför din bildningsstat, måste du ansöka i dessa stater som en utländsk LLC. Incfile kan göra ansökningen åt dig.
 • Varumärkesansökan 199 USD: Om du vill skydda ditt företagsnamn från användning av andra utanför din stat kan du skydda det genom att ha Incfile ansöka hos USPTO om ett varumärke.

Is IncFile Bäst för dig?

När Att använda IncFile?

Om du vill bilda ett LLC men har en begränsad budget; och

Om du letar efter ett paket som innehåller viktiga funktioner som ett gratis år med registrerad agentservice och gratis aviseringar om efterlevnad under hela livet.

När Inte att använda Incfile?

Om du räknar med att kräva mycket kundservice;

Om din LLC-bildning innehåller ett komplext juridiskt scenario; och om ditt företag kräver ytterligare verktyg/dokument som är nödvändiga för att införliva en LLC i en stat med specifika krav.


# 5. Legalzoom

LegalZoom är en LLC-bildningstjänst som har fått ett rykte som en av de primära källorna till juridiska onlinetjänster på marknaden. Mellan deras intensiva reklamkampanjer och de miljontals kunder som betjänas, är detta företag förmodligen den mest kända leverantören av LLC-bildningstjänster som finns.

Även om den är otroligt populär har den här tjänsten vissa aspekter som gör dem lite mindre än vår favorit. Trots detta är de fortfarande en pålitlig leverantör, och det finns gott om anledning att överväga denna tjänst.

LegalZoom För-och nackdelar

Fördelar med LegalZoom

 • Miljontals nöjda kunder
 • Bra kundtjänsttider

Nackdelar med LegalZoom

 • Höga priser för formationspaket
 • Endast medelmåttiga kundrecensioner
 • Registrerad agenttjänst ingår inte eller rabatteras inte i formationspaket
 • Många merförsäljningar

LegalZoom LLC-bildningspaket

LegalZoom är en annan leverantör av LLC-bildningstjänster som tillhandahåller tre olika nivåer av paket så låt oss ta en titt på var och en av dem.

Ekonomi $79 plus statlig avgift

LegalZoom's Economy-paket ger en anständig mängd funktioner men till ett rimligt pris, från $79. För priset får du:

 • Namn Tillgänglighet Sök
 • Organisationsartiklar
 • Livstids kundsupport
 • Auktoriseringsbrev för finansiellt konto

Standard: $329 plus statlig avgift

LegalZooms mellanskiktspaket tar ett enormt steg i kostnad jämfört med deras baspaket men tillför inte så mycket annat än snabbare bearbetning. Detta paket inkluderar:

 • VIP-bearbetning
 • Anpassad arrangör
 • Anpassade medlemscertifikat och sigill

Express Gold $349 Plus statlig avgift

Detta är den högsta tjänsten från LegalZoom och vad den gör är att påskynda din beställning. Detta paket inkluderar.

 • Rushbearbetning med utrikesminister
 • Cases

LegalZoom Kundservice

En av de bästa egenskaperna hos detta företag är att dess kundtjänst är redo att hjälpa till med några av de bästa kundtjänsttimmar i branschen. Kundtjänsten är redo att hjälpa när som helst mellan 10:00 och 8:00 Eastern Time måndag till fredag ​​och 0:00 till 7:00 lördagar.

Plus, om du av någon anledning inte gillar deras tjänst LegalZoom erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti. De kommer att ge dig en återbetalning, inga frågor ställda under den första 60-dagars beställningsperioden om du bestämmer dig för att du inte gillade deras tjänster.

Andra tjänster som erbjuds av LegalZoom

Även om du kanske inte uppskattar att få dem kastade på dig när du försöker anmäla ditt företag till staten, kanske många upptäcker LegalZooms andra tjänster användbara. Några av de mest anmärkningsvärda inkluderar:

 • Lämna in årsrapporter 55 USD: Detta är en bra affär för att lämna in ditt företags årsredovisning till staten. Detta är faktiskt ett av de lägsta priserna vi har sett för denna tjänst.
 • Affärsrådgivningstjänster 31.25 USD per månad: Den här tjänsten är ett abonnemang som låter dig prata med licensierade advokater och andra yrkesverksamma för råd om ämnen som kontrakt, skatter och andra affärsproblem.
 • Varumärkesansökan 399 USD: LegalZoom kommer att ansöka till USPTO om ett varumärke för att skydda ditt varumärke.

Is LegalZoom Bäst för dig?

När Att använda Dem?

Om du letar efter en pålitlig och högkvalitativ LLC-bildning;

Om du behöver ett pålitligt och beprövat företagsbildande företag;

Om du är villig att betala extra för bättre premiumtjänster och funktioner; och

Om du är villig att betala en avsevärd premie för att påskynda din beställning.

När Inte att använda Dem?

Om du behöver en registrerad agent tjänster gratis med LLC-bildning för ett mycket rimligt pris;

Om din budget är lägre än priset på deras baspaket; och

Om du letar efter den bästa prissatta LLC- eller inkorporeringstjänsten.


# 6. Swyft Filings

Swyft Filings är en LLC-bildningstjänst som är specialiserad på att bilda små till medelstora företag. De kommer också att bilda din LLC mycket snabbt, på cirka tio minuter. Även med Swyft Filings, kan du få en juridisk rådgivning online när du behöver det. De tillhandahåller också sina tjänster till ett mycket rimligt pris.

Swyft Filings För-och nackdelar

 Fördelar med Swyft Filings

 • Ett direkttelefonnummer och e-postadress till din tilldelade affärsspecialist
 • Snabb vändningstid
 • Många positiva kundrecensioner

Nackdelar med Swyft Filings

 • Registrerad agenttjänst ingår inte i deras paket
 • Många merförsäljningar

Swyft Filings Formationspaket

Liksom många LLC-bildande företag, Swyft Filings erbjuder tre paket. Vi kommer att lista vad dessa paket innehåller nedan.

Grundläggande $49 plus statlig avgift

Grundpaketet innehåller ett antal användbara funktioner förutom att arkivera organisationsartiklarna, såsom:

 • Namn Tillgänglighetskontroll
 • Gratis domännamn i ett år
 • Complianceguard Company Alerts
 • Gratis 30 minuters företagsskattekonsultation
 • Livstidsföretagsvarningar

Standard 149 $ plus statlig avgift

Detta paket innehåller allt från grundpaketet plus följande:

 • Ett driftsavtal
 • Organisationsprotokoll
 • Ett arbetsgivarnummer
 • En bankresolution

Premium $299 Plus statlig avgift

Premiumpaketet innehåller allt från de andra paketen plus följande:

 • En företagswebbplats och tre gratis månaders värdskap
 • Ett digitalt företagspaket, som innehåller ett digitalt företagssigill, anpassade aktiecertifikat och en reskontra

Andra tjänster som erbjuds av SwyftFilings

Swyft Filings har vissa tjänster som kan köpas separat från deras paket, och några av dessa är mycket användbara.

 • Registrerad agenttjänst $149: Varje LLC behöver en registrerad agent, och att anlita ett företag för att tillhandahålla denna tjänst åt dig kommer att hjälpa till att bevara din integritet.
 • Arbetsgivarens identifieringsnummer 79 USD: De flesta företag kommer att behöva detta nummer för att anmäla skatter såväl som för andra ändamål.
 • Driftsavtal $35: Även om inte alla stater kräver ett driftsavtal, bör alla företag ha ett för att tydligt beskriva strukturen och reglerna för deras LLC.

Swyft Filings Kundservice

Swyft Filings får 4.7 stjärnor på Trustpilot, och de flesta kunder är nöjda med deras service. Deras kundtjänst är vänlig och redo att hjälpa till med eventuella problem. Kundtjänstens öppettider är 9 till 6 CST.

Is Swyft Filings Bäst för dig?

När Att använda Swyft?

Om du behöver din verksamhet bildas snabbt och till ett lågt pris. Deras handläggningstid är en av de snabbaste i branschen.

När Inte att använda Swyft?

Om du vill ha ett mer kostnadseffektivt alternativ som ger bättre valuta för pengarna.

Om du föredrar att ha en registrerad agenttjänst inkluderad i LLC-bildningspaketet vill du använda dig själv.


# 7. Rocket Lawyer

Rocket Lawyer är bra för grundläggande LLC-bildning, men de är särskilt bra om du förväntar dig att du kommer att behöva deras juridiska tjänster eller företagstjänster. De erbjuder en prenumerationsplan för juridiska tjänster, och om du registrerar dig för planen kan du få en gratis LLC-bildning.

Rocket Lawyer För-och nackdelar

Fördelar med Rocket Lawyer

 • Bra kundsupport
 • Mycket erfaren

Nackdelar för Rocket Lawyer

 • Fristående LLC-bildning är dyrt

Rocket Lawyers formationspaket

Rocket Lawyer har tre paket, även om två av paketen till övervägande del är för juridiska tjänster. Vi ska titta på de tre paketen och vad de erbjuder.

Nytt företagspaket 349.99 USD plus statlig avgift

Detta paket innehåller allt du behöver för att starta din LLC. Du kommer till och med att få prata med en advokat gratis med det här paketet, så att du kan se till att ditt företag följer statliga lagar. Detta paket inkluderar:

 • Arkivera dina bolagsordningar
 • Ett driftsavtal
 • Ett gratis år av registrerad agentservice
 • Juridiska tjänster:
 • Ett bibliotek med kontrakt och dokument
 • Gratis 30-minuters konsultation om varje nytt juridiskt ärende plus 40 % rabatt på timpriset efter detta

Sju dagars gratis provperiod

Denna testversion ger dig tillgång till ett urval av Rocket Lawyers grundläggande funktioner i sju dagar. Men du kommer automatiskt att prenumerera på deras premiummedlemskap i slutet av de sju dagarna, vilket kostar $39.99 i månaden. Du kan dock säga upp medlemskapet när som helst innan de sju dagarna är slut för att undvika den automatiska prenumerationen. De grundläggande funktionerna inkluderar:

 • Ett gratis premiumdokument från deras bibliotek
 • Ställ en fråga till en advokat
 • Gratis mallar för kontrakt och juridiska dokument
 • Kundsupport via telefon, e-post eller chatt
 • En gratis LLC-bildning inklusive kundsupport under den kostnadsfria provperioden
 • Digital kontraktssignaturtjänst för original- eller mallskapade dokument för en gång, båda parter behöver en Rocket Lawyer Konto

Premiummedlemskap $39 per månad

Detta paket innehåller allt i den kostnadsfria provperioden plus:

 • Rabatterade priser på en advokat
 • Gratis företagsbildning för det första företaget och 25 % rabatt på alla formationer efter det första
 • 25 % rabatt på registrerad agenttjänst
 • Fråga en advokattjänst
 • En gratis 30-minuters konsultation med en advokat för varje nytt juridiskt ärende

Andra tjänster tillgängliga på RocketLawyer.com

Rocket Lawyer har vissa tjänster du kan köpa separat från deras paket. Dessa inkluderar:

 • Registrerad agenttjänst $149: Varje LLC måste ha en registrerad agent, och du kan anställa Rocket Lawyer att vara din registrerade agent, vilket kan spara tid och besvär.
 • Inkorporeringsanmälan 99.99 USD: Du kan ha Rocket Lawyer fil för din LLC med denna tjänst utan att köpa ett paket eller ett abonnemang.

Rocket Lawyer Kundservice

Rocket Lawyer har utmärkt kundservice och får bra recensioner. De får 4.7 stjärnor på Trustpilot. Rocket Lawyer ger också en stor mängd information om att starta företag och kontrakt på deras webbplats. Deras kundtjänst öppettider är från 6:6 till XNUMX:XNUMX PT.

Is Rocket Lawyer Bäst för dig?

När Att använda Dem?

Om du behöver ett företag som erbjuder en mängd olika juridiska tjänster i ett paket, välj Rocket Lawyer. De tillhandahåller en unik juridisk prenumerationstjänst som inkluderar stora besparingar, registrerade agenttjänster, konsultationer och mer.

Om du är en ny kund eller en förstagångsföretagare kan deras lagliga prenumeration fortfarande fungera för dig eftersom det inkluderar gratis tjänster för företagsbildning.

När Inte att använda Dem?

Om allt du behöver är en LLC-skapandetjänst, finns det billigare alternativ för de grundläggande tjänsterna som tillhandahålls av Rocket Lawyers $99.99 icke-medlemspaket. Tänk på de andra som listas ovan, som erbjuder billigare paket från $39 och inkluderar gratis registrerad agentservice och mycket mer.


#8. MyCorporation

MyCorporation är ett erfaret LLC-bildande företag som är en filial av företaget, Deluxe Corporation. Deluxe Corporation arbetar med att skriva ut checkar. MyCorporation har funnits sedan 1995 och har hjälpt mer än en miljon företagsägare.


MyCorporation För- och nackdelar

Fördelar med MyCorporation

 • Ett stort lärcentrum
 • Rush Filing om du har bråttom
 • Hjälp med ditt skatteval

Nackdelar med MyCorporation

 • Dyrt grundpaket
 • Ingen gratis registrerad agenttjänst för paket på lägre nivå

MyCorporation Formation-paket

MyCorporation har fyra nivåer av paket: Basic, Standard, Premium och Deluxe. Vi kommer att ta en titt på dessa paket och vad de har att erbjuda.

Grundläggande $99 plus statlig avgift

Detta paket innehåller det du behöver för att få igång ditt företag. MyCorporation kommer att arkivera dina bolagsordningar och göra en tillgänglighetskontroll för att se till att det företagsnamn du vill ha är tillgängligt. De kommer också att lagra dina dokument på ett ställe där du enkelt kan komma åt dem så länge du gör affärer med MyCorporation.

Standard 124 $ plus statlig avgift

Detta paket innehåller allt i grundpaketet, plus att MyCorporation kommer att lämna in årsredovisningen för ditt företag. Att låta MyCorporation lämna in din årsredovisning är den enda riktigt användbara tilläggstjänsten för denna nivå av paket för en LLC. Men du kommer förmodligen att behöva lämna in en årsrapport för din LLC, och $25 är ett rimligt pris. Så det här paketet är ett bra val om du skulle föredra att någon annan lämnar in din årsredovisning. Paketet innehåller också stadgar, protokoll och undantag, men som LLC kommer du förmodligen inte att behöva den här tjänsten.

Deluxe $224 Plus statlig avgift

Deluxe-paketet inkluderar allt i grund- och standardpaketen plus registrerad agenttjänst. Detta är det enda tillägget för denna nivå av paket. Ditt företag kommer dock att behöva en registrerad agent, och de flesta LLC-ägare föredrar att ha en registrerad agenttjänst som sin registrerade agent för enkelhetens skull och för att bevara sin integritet.

Premium $325 Plus statlig avgift

Detta paket innehåller allt från de tidigare paketen plus MaintainMyBiz, som har fyra funktioner inklusive:

 • S-Corp valanmälan: MyCorporation kommer att ansöka om S-Corp-skatteklassificering för ditt företag. Detta är en skatteklassificering som du kanske kan välja för din LLC.
 • Företagssigill: Detta sigill kan präglas på affärskontrakt för att visa att de är certifierade av tjänstemännen på ditt företag.
 • Ett tillägg: Ändringar lämnas in för att göra officiella ändringar i ditt företag, till exempel om du vill ändra namnet på ditt företag.
 • Lagercertifikat: MyCorporation kommer att tillhandahålla aktiecertifikat för ditt företag som du kan utfärda om ditt företag väljer det.

Andra tjänster som erbjuds av MyCorporation

MyCorporation har ett antal andra tjänster du kan köpa, såsom:

 • EIN $79: Ett EIN är ett niosiffrigt nummer som liknar ett personnummer som IRS använder för att identifiera ditt företag för skatteändamål. Du behöver detta för att lämna in skatter såväl som för ett antal andra saker, som att öppna ett företagsbankkonto.
 • Paket för efterlevnad av företagslicenser 149 USD: Med den här tjänsten kommer MyCorporation att kontrollera vilka licenser och andra efterlevnadskrav du har och ge dig de formulär du behöver för att uppfylla dessa krav.
 • Artiklar för upplösning $129: MyCorporation kommer att ta hand om det nödvändiga pappersarbetet för att ansöka om din upplösning med denna tjänst.

Kundtjänst av MyCorporation

MyCorporation ger utmärkt kundservice och får väldigt få dåliga recensioner. De får 4.5 stjärnor på Trustpilot. Deras representanter är vänliga och kunniga och i många fall kommer du att tilldelas en specifik representant, så att de blir bekanta med din situation och bättre kan hjälpa dig. MyCorporations kundtjänst är från 7:30 till 4:30 PT.

Är MyCorporation bäst för dig?

När Att använda?

Om du letar efter en pålitlig och högkvalitativ LLC-bildning;

Om du behöver ett pålitligt och beprövat företagsbildande företag; och

Om du vill ha en årsredovisningstjänst

När Inte att använda?

Om du behöver en registrerad agent tjänster gratis med LLC-bildning för ett mycket rimligt pris; och

Om din budget är lägre än priset på deras baspaket


#9. BizFilings

BizFilings har funnits sedan 1996, så de har lång erfarenhet av att hjälpa människor att bilda sin LLC. BizFilings har rimliga priser, och alla deras paket inkluderar sex månaders registrerade agenttjänster.

BizFilling För- och nackdelar

Fördelar med BizFilings

 • Sex månaders gratis tjänster för registrerade agenter
 • Bra kundsupport
 • Ett bibliotek med utbildningsresurser

Nackdelar med BizFilings

 • Sex månaders gratis tjänster för registrerade agenter
 • Bra kundsupport
 • Ett bibliotek med utbildningsresurser

BizFilings-formationspaket

Liksom många LLC-bildningstjänster har de tre paket med olika servicenivåer, dessa inkluderar:

Grundpaket: $99 plus statlig avgift

Detta är BizFilings nybörjarpaket. Med detta paket kommer BizFilings att arkivera dina bolagsordningar och förse ditt företag med sex månaders gratis registrerad agentservice. BizFilings kommer också att kontrollera om ditt önskade företagsnamn är tillgängligt i ditt bildande.

Standardpaket: $229 plus statlig avgift

Standardpaketet innehåller allt som ingår i grundpaketet plus ett par extra.

 • Ett LLC-kit och tätning
 • Ett exempel på driftsavtal och några användbara affärsformulär som kan anpassas för din LLC

Komplett paket: $359 plus statlig avgift

Det kompletta paketet innehåller allt från båda de tidigare paketen plus några ytterligare funktioner.  

 • Ett EIN för ditt företag som är något ditt företag sannolikt behöver
 • En efterlevnads-DVD som förklarar vad ditt företag behöver göra för att hålla sig i överensstämmelse med ditt bildningsläge

BizFilings kundtjänst

BizFilings har utmärkt kundservice. Faktum är att deras kundservice förmodligen är deras bästa funktion. Deras kundtjänstagenter är mycket kunniga och de är mycket snabba på att svara sina kunder. Dessutom har de väldigt få klagomål listade online. BizFilings har kundtjänst öppettider från 8:7 till XNUMX:XNUMX CT.

Andra tjänster som erbjuds av BizFilings

BizFilings erbjuder ett antal tjänster utöver sina paket, och här är några av dessa.

 • Omsättningsskatt registrering $199: Bizfilings kommer att hantera registreringen av ditt företag för användningsskatter eller försäljningsskatter hos staten eller någon lokal myndighet.
 • DBA (Doing Business As Name) $ 139: Genom att ansöka om en DBA kan du använda ett alternativt namn för ditt företag. Detta kan vara användbart om du vill använda ett annat namn för ditt företag utan att ansöka om ett nytt företag.
 • Registrerad agenttjänst $199: Varje LLC behöver en registrerad agent och att anlita ett företag som din registrerade agent är i allmänhet en bra idé. Men detta är ett ganska högt pris för denna tjänst.
 • EIN $79: Detta är något som de flesta företag kommer att behöva, och om du föredrar att inte behöva skaffa detta själv är detta ett snittpris för tjänsten.

Är BizFilings bäst för dig?

När Att använda BizFilings?

Om du behöver hjälp med att bilda ditt företag i rätt tid och korrekt. Genom att hjälpa dig att navigera i de komplexa statliga och federala kraven för nya företag kan tjänsten hjälpa dig att spara mycket tid och krångel.

Om du letar efter ett långsiktigt partnerskap med okomplicerad prissättning och inga obligatoriska prenumerationer är det här tjänsten för dig.

När Inte att använda BizFilings?

Om din budget är lägre än priset på deras baspaket.

Om du letar efter den bästa prissatta LLC- eller inkorporeringstjänsten.


# 10. MyCompanyWorks

För att göra det enkelt, snabbt och billigt att starta ett företag, etablerades MyNewCompany.com 2001. Genom sin framgång med att hjälpa tusentals kunder och företag expanderade MyNewCompany till vad som nu är känt som MyCompanyWorks, Inc – en av USA:s största leverantörer av tjänster för företagsbildning.

Att ha hjälpt över 60,000 XNUMX företag visar tydligt det MyCompanyWorks är trogen sin vision och mission. De har också en betydande fördel gentemot många av sina konkurrenter när det gäller kundrecensioner, eftersom de har en betydande mängd utmärkt kundfeedback.

Men eftersom det expanderar och upprätthåller sin status, går många leverantörer framåt i ett försök att matcha deras tjänster. Dessutom har de fortfarande problem som hindrar dem från att nå toppen av den här listan, som att inte tillhandahålla en registrerad agenttjänst med någon av deras billigare formationsplaner.

MyCompanyWorks recensera Utvald bild

MyCompanyWorks För-och nackdelar

MyCompanyWorks Fördelar

 • Kostnadseffektiva paket
 • Utmärkt kundfeedback
 • Arkivering samma dag

MyCompanyWorks Nackdelar

 • Registrerad agenttjänst ingår inte

MyCompanyWorks Formationspaket

Grundpaket: $79 + statliga avgifter

Basic är ett nybörjarpaket som kommer att få dig igång snabbt. Detta inkluderar:

 • Bolagsordning/organisation
 • Namn Tillgänglighet Sök
 • Anpassade mötesprotokoll
 • E-böcker
 • Obegränsad support via telefon och e-post
 • Företagsvarningar

Bortsett från dessa har deras grundplan också andra tilläggstjänster som är designade baserat på vilken typ av verksamhet du vill ha:

 • LLC Driftsavtal
 • Organisationsprotokoll
 • För företag:
 • Anpassade stadgar

Entreprenör: $199 + statliga avgifter

Du kan få det andra företagsstartpaketet som inkluderar alla fördelar med grundplanen plus:

 • Federalt skatte-ID-nummer (EIN)
 • LLC Kit och tätning
 • MyCompanyForms

Komplett: $279 + statliga avgifter

Den sista och dyraste planen som erbjuds av MyCompanyWorks passar dig om du behöver allt från Entreprenörspaketet, plus:

 • Registrerad agenttjänst

MyCompanyWorks' Kundservice

MyCompanyWorks har fått tusentals utmärkta kundrecensioner sedan 2001, och de har aldrig fått en 1-stjärnig eller 2-stjärnig recension. Av dessa återkopplingar visade sig deras kundtjänst vara den mest lovvärda.

MyCompanyWorks' Kundtjänstrepresentanter har fått många positiva recensioner för sin sakkunskap och vilja att leda kunder genom hela bildningsprocessen.

MyCompanyWorks kan nås på telefon eller mail och oavsett vilken metod du använder är representanterna ganska snabba och detaljorienterade. Däremot är deras telefonsupport endast tillgänglig från 11:00 till 7:00 ET, måndag till fredag, vilket är extremt begränsat jämfört med konkurrenter som erbjuder utökade supporttider.

Andra tjänster av MyCompanyWorks

MyCompanyWorks' tjänster är inte begränsade till vad som ingick i deras planer. Nedan radar vi upp tillägg som du kan använda för att anpassa din plan och möta dina affärsbehov.

 • DBA-arkivering ($99): För att få ett handelsnamn krävs en Doing Business As-ansökan. När du använder namnet kommer beslutsfattare och myndigheter att informeras om vem du är och vad du gör.
 • Efterlevnad av företagslicenser ($99): Denna prisvärda tjänst inkluderar en lista över alla licenser och tillstånd som behövs för att ditt företag ska fungera lagligt. Även om du fortfarande måste ansöka om licenserna på egen hand, är det oerhört användbart att ha en lista över allt du behöver.
 • Tilläggsartiklar (99 USD): När du har lämnat in ändringsartiklar publicerar du officiellt ditt företags ändringar och ser till att alla är medvetna om detta. MyCompanyWorks kommer att se till att detta slutförs och arkiveras för att återspegla förändringarna i ditt företag. Detta är jämförbart med de priser som de flesta konkurrenter tar för samma tjänst.
 • Upplösningsartiklar (99): MyCompanyWorks kommer att förbereda och lämna in ditt upplösningspapper, vilket effektivt avslutar ditt företag och befriar dig från alla pågående underhållsskyldigheter.
 • Årsrapport ($49): De flesta stater kräver denna rapport eftersom den håller staten uppdaterad om viss viktig information om verksamheten. De flesta konkurrenter tar 100 $ för detta tillägg, så att du klarar det MyCompanyWorks sparar mycket pengar.
 • MyCompanyWorks Premium (99 USD): MyCompanyWorks Premium inkluderar en ComplianceLock-instrumentpanel och övervakning av affärsenhetsstatus utöver årsrapporttjänsten. Du kommer också att ha tillgång till över 200 företags- och skatteformulär, 5 GB molntjänster och alla deras andra tjänster.
 • Apostille ($69): Apostille-certifieringar gör det möjligt för ditt företag att bedriva verksamhet i andra länder. MyCompanyWorks kommer att lämna in dessa dokument för din räkning för $69, det nuvarande lägsta priset.
 • Intyg om god status ($35): Detta dokument bekräftar att din LLC är uppdaterad och i enlighet med alla statliga bestämmelser. $35-avgiften som tas ut av MyCompanyWorks för denna tjänst är en anständig affär och en av de mest rimliga som finns.
 • Bestyrkt kopia ($35): Om du behöver officiella kopior av dina statligt inlämnade företagspapper, registrera dig med MyCompanyWorks och få det till i ditt köp till ett lägre pris än de flesta alternativ.
 • Utländska kvalifikationer ($99): Om din LLC redan finns i en annan stat, måste du ansöka om en utländsk examen istället för en formation. Detsamma är ett bra pris, med tanke på att nästan alla konkurrenter tar mycket mer betalt för denna tjänst.
 • Virtuellt kontor i Nevada/Wyoming ($29-59): Om du vill ge dig ut i de affärsvänliga delstaterna Nevada eller Wyoming, MyCompanyWorks har flera alternativ för virtuella kontorstjänster att välja mellan.

Is MyCompanyWorks Bäst för dig?

När Att använda Dem?

MyCompanyWorks är ett utmärkt val om du sätter ett högt värde på kundservice och kundfeedback.

De är ett bra alternativ även om du behöver ett anpassat LLC-driftavtal.

När Inte att använda Dem?

Om du behöver registrerade agenttjänster gratis med LLC-bildning till ett mycket rimligt pris; och

Om du behöver spara lite mer pengar eller behöver ett paket med mer avancerade funktioner eftersom andra företagsbildande tjänster erbjuder mer pålitliga paket bara med ett mer konkurrenskraftigt pris.


För- och nackdelar med att använda en LLC-formationstjänst

Fördelar:

 • Det spelar ingen roll om du känner till lagligheterna för att bilda ett LLC eller inte. Genom att hantera processen åt dig hjälper LLC-bildningstjänster att rädda dig från den extra arbetsbelastningen och komplexiteten i hela processen.
 • Många företagsbildningstjänster inkluderar en onlineinstrumentpanel som håller dig på rätt spår över viktiga statliga leveranser, och ser till att du aldrig förbiser en inlämning.
 • Om du stöter på oro eller bara har en fråga, har LLCs webbsajter omfattande telefon- och e-supportnätverk. Om du gör det själv måste du kontakta staten direkt för varje oro du har, vilket kan ta mer av din tid och ansträngning.
 • Alla dessa tjänster besparar dig stora pengar på att söka juridisk rådgivning från en advokat bara för att skapa din LLC.

Nackdelar:

 • Om du kan tilldela din fritid och du har kapaciteten, skulle det vara mer budgetbesparande att bilda din LLC på egen hand.
 • Advokater är mycket mer kunniga än de flesta online LLC-bildningstjänster så att de bättre kan hjälpa dig med dina juridiska behov.

Tips och knep när du använder en tjänst för företagsbildning

Se upp för dina affärsbehov

Förutom det faktum att det finns flera LLC-bildningstjänster tillgängliga, finns det också ett antal paket och tjänster som du måste välja mellan. Även om dessa paket för det mesta var väl utvalda, betrakta inte alla tjänster som ingår som väsentligheter för affärsbildning.

Visserligen är vissa formationstjänster kritiska och väsentliga. Beroende på storleken och karaktären på ditt företag kan du behöva bolagsordningen, en registrerad agent, en driftavtaleller en årsredovisning.

Men många leverantörer av LLC-bildningstjänster erbjuder sådana tjänster vid sidan av "so-so"-tjänster. Kundanpassade produkter som företagsplomber och pärmar finns tillgängliga från nästan alla tjänster. Även om dessa saker är bra att ha och kan vara tilltalande, är ingen av dem helt nödvändig.

Så, medan du jämför tjänster och paketkostnader, tänk på dina affärskrav och skilja mellan viktiga tjänster och "så som så" tillägg. Detta kommer att spara mycket pengar och hålla dig fokuserad på det som verkligen betyder något för dig och din startup.

Kontrollera om tjänsten med registrerad agent ingår

Varje LLC och annan affärsenhet som är verksam i USA iär skyldig att ha en registrerad agent. En registrerad agent är ansvarig för att ta emot och överföra alla viktiga papper för din räkning, samt att hålla din information konfidentiell. Dessutom, om du behöver lämna in ett domstolsdokument eller svara på en IRS-förfrågan, kommer din registrerade agent att representera dig och se till att du tar emot och svarar på dem i tid. Även om det är möjligt att agera som ditt eget registrerade ombud, är dessa goda skäl till varför du inte bör.

Det är bra majoriteten av tjänsterna vi tittade på gav en registrerad agenttjänst till nya LLC-ägare. Vissa företag hanterar detta internt, medan andra använder det från tredjepartsleverantörer. Vissa av företagen vi tittade på inkluderar också automatiskt en registrerad agenttjänst, men det finns få som aldrig låter dig avbryta prenumerationen alls.

Därför, om du redan har en idealisk leverantör av registrerade agenter, måste du se till att de erbjuder ett opt-out-alternativ inte bara på deras registrerade agenttjänst, utan även för deras andra återkommande betaltjänster.

Notera återkommande betalningstjänster

Många formationsrelaterade tjänster prissätts på återkommande basis, såsom en registrerad agenttjänst eller årsredovisningsarkivering och efterlevnadstjänster. Med tanke på detta är det också viktigt att notera faktureringsscheman för att undvika framtida tvister och missförstånd med din valda bildningstjänst.

Vi avråder dig inte från att använda någon av dessa återkommande tjänster eftersom de är mycket värdefulla. Du bör dock noggrant läsa beskrivningarna och villkoren för paketet du väljer så att du vet när du kommer att faktureras, hur mycket du kommer att faktureras och vilka åtgärder du måste vidta för att avbryta sådana tjänster om du inser att du inte behöver dem i framtiden.

Vissa LLC-företag för skapande av tjänster är ganska på förhand när det gäller återkommande avgifter, medan andra inte är det, så vi rekommenderar starkt att du läser våra detaljerade recensioner och jämförelseartiklar för var och en av LLC-bildningstjänsterna vi listade. Genom våra recensioner och jämförelseguider kan du enkelt identifiera vilken tjänst som är mer transparent och vilken som inte är det, vilket gör det lättare för dig att välja bara det bästa.

Gör en tydlig skillnad mellan statligt påskyndade och internt påskyndade anmälningar

När det gäller att bilda ett LLC, delas snabba anmälningar in i två: statligt påskyndat och internt påskyndat.

För att gå vidare i kö och förkorta handläggningstiden kan du betala ett visst belopp i vissa stater. Väntetiderna i detta arrangemang kan minskas från 3-4 veckor till 3-5 dagar då. De flesta inkorporeringstjänster erbjuder detta med att du helt enkelt betalar en extra avgift till tjänsten som kommer att vidarebefordras till ditt bildande tillstånd tillsammans med ditt pappersarbete.

Under tiden tar vissa LLC-bildningstjänster ut en avgift för påskyndad intern arkivering. Detta påverkar dock inte din ansökan hos staten. Intern expediering innebär i princip att LLC-bildningstjänsten kommer att prioritera din ansökan i sin egen databas så att den kan vidarebefordras till staten snabbare. Detta kan på något sätt minska omloppstiderna för din formation från 3-4 veckor till 1-2 veckor i vissa stater.

Om du behöver en snabb handläggningstid men inte vill dra på dig extra kostnader, finns det många tjänster som erbjuder paket som inkluderar bearbetning samma dag. Detta kan vara en tids- och plånbokssparare om du utnyttjar ett sådant paket.

Bestäm om ditt företag är kvalificerat för S-Corporation

S-bolag är en skatteklassificering som kan tillämpas på både LLCs och standardföretag (C-företag). Att bli erkänd som en kan spara pengar på inkomstskatter och ge dig andra skatteförmåner.

Det är i ditt bästa intresse att överväga och besluta om ett S-corp-val innan du utser en LLC-bildningstjänst. Detta beror på att vissa tjänsteleverantörer inkluderar att lämna in en S-corp-valansökan gratis i sina bildningspaket, medan andra tar ut en extra avgift för detta.

Det är också en god idé att fundera på om du vill anmäla dig till ett S-corp-val i förväg, eftersom detta kan påverka ditt val av LLC-bildande serviceföretag.

Avslutande tankar

Som vi sa när vi började på den här resan finns det hundratals tjänster där ute som lovar att bilda din LLC, men dessa tio tjänster är de bästa vi hittade där ute och som säkert kommer att få jobbet gjort. Från högt värde paket av ZenBusiness till IncAuthoritys gratisplaner eller Incfile, dessa företag är säker på att få ditt företag bildas.

Att välja ett LLC-bildande företag istället för att bilda ett själv kommer förmodligen att vara det beslut du aldrig kommer att ångra. Det sparar dig värdefull tid och onödig huvudvärk.

Så om du vill börja direkt - gå vidare med ZenBusiness — de är utan tvekan #1 i vår betygstabell och den bästa LLC-tjänsten.

$49

bild med stjärnor

Betyg: 4.8 / 5
Granska antalet: 4500 +

zenbusiness logotyp ny

Bilda ett LLC idag med ZenBusiness för endast $ 49. De har 98 % kundnöjdhetsbetyg och över 4500+ verifierade recensioner.

Vanliga frågor

Populära LLC-tjänster jämförda

Få lite mer kunskap om företag och LLC

Grundare & författare

Ian Broderick är en ivrig författare och ägare till LLCGuys.com. Han har varit involverad i LLC-bildningsfältet i över 4 år. Utöver det har han arbetat i flera välkända LLC-bildande tjänsteleverantörer. Nu bestämde han sig för att dela med sig av sina kunskaper och råd till alla. Eftersom det finns många frågor och bekymmer kring detta område - hans mål är att göra LLCGuys till en förstklassig informationsleverantör när det gäller att skapa LLC, servicerecensioner och etc.

Bläddra till början